Engineer elektrotechnische installaties

Engineer elektrotechnische installaties

Onze klant is een bedrijf actief in het ontwerp en realisatie van industriële elektrische installaties. Dit vanaf (hoogspanning)transfo tem stopcontacten, verlichting, enz.

Zij bieden hun klanten een compleet aanbod van elektrotechnische diensten en oplossingen, van engineering tot uitvoering, onderhoud en beheer.

Voor de tijdelijke inzet op nieuwe projecten zijn wij voor hun op zoek naar een “Project Engineer Elektriciteit”.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je bent als Project Engineer verantwoordelijk voor het uitwerken, plannen en opvolgen van industriële elektro projecten
 • Je bent de schakel tussen Engineering en de klant en zorgt voor projectopvolging vanaf bestelling tem realisatie
 • Veelvuldige klantencontacten en werfbezoeken
 • Besprekingen met de klant omtrent voortgang en status van de projecten
 • Onderhandelingen voeren met de klant

Jouw profiel

 • Ingenieur Electriciteit, Energie of Elektromechanica
 • 3 tot 5 jaar ervaring met Engineering en opvolgen van projecten industriële elektriciteit
 • Algemeen goede kennis van industriële elektriciteit (vermogen- en verdeelborden, kablage, kortsluitberekeningen, elektrisch ontwerp, …)
 • Goede basiskennis van hoogspanning is een plus
 • Goede softskills: assertief, diplomatisch, gedreven en sterk communicatief
 • Stevige basiskennis van Eplan is een sterke plus
 • Je bent vloeiend Nederlandstalig

Ons aanbod

 • Je start onmiddellijk met een vast contract van onbepaalde duur bij Nova Engineering. Zo hoef je je geen zorgen te maken als een project eindigt. Zekerheid gegarandeerd!
 • Na afloop van een project zorgen we voor een vervolgopdracht, dit in samenspraak met jou. Zo kan je blijven doen wat je graag doet.
 • Ben je leergierig? Door de diversiteit aan projecten word je technische kennis verder uitgebreid, zowel in de diepte als in de breedte.
 • Omdat jij je uiterste best doet zorgen wij, Nova Engineering, ervoor dat je niks tekort komt.
 • We bieden je een competitief salarispakket met diverse extra legale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart.
https://www.vindazo.be/vacatures/engineer-elektrotechnische-installaties.html

High Tech Projectleider

Je bent een ervaren projectmanager met een passie voor techniek. Je kent alle kennis op het gebied van elektronica en wilt samen één van de pijlers van Sogeti ontwikkelen. Dan komen we graag met je in gesprek!

Als hightech projectmanager geef je leiding aan een projectteam van testers en hardware- en softwareontwikkelaars.

Je werkt samen met accountmanagers en engineers om offertes op te stellen en de gemaakte projectplannen te bewaken. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement, veranderbeheersing en communicatie met stakeholders. Je integreert het ontwikkel- en testproces met elkaar en zorgt ervoor dat het project op tijd binnen het budget en volgens de gestelde eisen wordt afgerond.

Sogeti biedt jou…

… Goede klantenportefeuille en uitdagende projecten in het hele land. Daarnaast krijg je talloze mogelijkheden om je expertise verder te ontwikkelen. Denk aan training en opleiding op het gebied van elektronica, software en testen, maar ook aan soft skills. Je maakt er gretig gebruik van omdat je weet: ontwikkeling is vooruitgang.

Waar ga je aan de slag?

Je gebruikt je expertise bij een klant op locatie of in een van de moderne werkplekken van Sogeti. Sogeti heeft vestigingen en veel van haar klanten door het hele land, dus dit is erg handig als je in hartje Nederland woont.

Wie ben jij?

Je bent sociaal, klantvriendelijk en vindingrijk. Met je positieve instelling durf je het initiatief te nemen om met het team het beste resultaat te behalen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Of het nu mondeling is of op (digitaal) papier.

Bovendien heb je

 • Een hightech achtergrond hebben en een hoog niveau van professionele opleiding en training in werken en denken;
 • Rijke ervaring, inclusief minimaal 2 jaar ervaring in academisch project- of teamleiderschap;
 • Elektronische kennis
 • Affiniteit met embedded systemen;

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/projectleider.html

Vrachtwagenchauffeur Horecadistributie

Wilt u een nieuwe uitdaging zijn voor vrachtwagenchauffeurs? Ben je klaar om ‘s nachts thuis te blijven? Wil je toch 4 dagen in de week werken? Dan hebben we iets heel geschikts voor jou!

Hoe ziet je dag eruit?

Als vrachtwagenchauffeur lever je de (vers) producten van Hoofddorp aan veel bedrijven. U kunt hierbij denken aan diverse (verpleeg) instellingen, maar ook aan catering kunt u denken. Je busje is beladen met rolcontainers en zorgt ervoor dat alle spullen netjes in de keuken of het magazijn staan. Geen sportschool meer nodig! Als vrachtwagenchauffeur zit je veel, maar bij Bidfood blijf je in vorm! Gemiddeld heb je 10 tot 20 adressen die dagelijks belangrijk zijn om met klanten in contact te komen. Je werkt eens in de twee weken op zaterdag. Natuurlijk heb je weer een vrije dag en hoef je tijdens de drukte van zaterdag niet naar de supermarkt. Is het niet goed

Wat krijg je als vrachtwagenchauffeur?

 • Minstens 12,78 euro per uur, exclusief toelagen, afhankelijk van werkervaring. Zo is uw salaris op zaterdag minimaal € 19,17 per uur!
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Mogelijkheid om rijbewijs CE te behalen
 • Als fulltime baan als goederenwagonchauffeur begin je zo vroeg mogelijk (tussen 4.30 en 6.30 uur). Dus je kunt voor het eten naar huis.
 • Kan 4 of 5 dagen werken
 • Je gaat aan de slag bij Tempo Team Transport en het is mogelijk om een ​​vast contract te tekenen
 • 7 uur training voor uw Code 95

Wie ben jij?

 • Je hebt een geldig rijbewijs C, code 95 en een rijkaart;
 • Je bent bereid om “Proof of Good Practice” (VOG) aan te vragen;
 • Je bent representatief en communicatief;
 • Voor het fysieke deel van dit werk mag u niet van eigenaar wisselen.
 • Geniet van wat tijdsdruk op het werk.

Waar kom jij te werken?

De klant is volledig gefocust op de professionele foodsector. Van cafetaria’s tot restaurants, inclusief stadskantines. De methode is gepersonaliseerd, zodat ze goed luisteren naar de unieke wensen en uitdagingen van hun klanten. Bij deze klant hebben ze medewerkers en klanten voorbereid, en jij bent zeker niet veel.

Over medewerkers werkzaam bij Bidfood;

“Elke dag is een nieuwe uitdaging, maar ik ben elke avond thuis. Het is geweldig voor mij en mijn gezin. Mijn collega vrachtwagenchauffeur is erg vriendelijk, wat het werken bij Bidfood nog interessanter maakt! Persoonlijk vind ik dat de relatie met klanten De verbinding voegt echt waarde toe.


https://www.vindazo.nl/keywords/personeel.html

Sla een andere weg in met behulp van loopbaanadvies in Nijmegen

Een nieuwe wending geven aan je leven kan erg spannend zijn, maar soms is het juist goed om eens met een andere blik tegen je leven aan te kijken. Je kunt er op die manier achter komen of je nog wel gelukkig bent in je leven of dat je alles maar vanzelfsprekend ziet en geen geluk meer haalt uit je dagen. Er zijn zoveel dingen in het leven waar je het geluk vandaan kunt halen, maar wanneer jij altijd maar gaat voor de veilige weg en nooit kijkt naar de mogelijkheden die er nog meer zijn dan het huidige leven waar je in terecht bent gekomen zal je nooit de andere kant van het leven zien. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging kan je gebruik maken van het beste loopbaanadvies in Nijmegen. Het loopbaanadvies in Nijmegen is ervoor bedoeld om samen met jou te kijken naar de andere mogelijkheden en kansen die er voor jou zijn. 

Toekomstbeeld

Een nieuw pad bewandelen is niet altijd even makkelijk, maar stilstaan is ook niet altijd de beste keuze. Samen met de adviseur van loopbaanadvies in Nijmegen kijk je naar waar jij goed in bent, wat wil je graag elke dag doen, welk beroep wil je beoefenen? Bij het loopbaanadvies in Nijmegen wordt er door middel van verschillende technieken en gesprekken gekeken naar het toekomstbeeld dat jij voor ogen hebt. Misschien weet je het zelf nog niet eens, omdat je er nooit bij stil hebt gestaan. Daarmee kan loopbaanadvies in Nijmegen je goed op weg helpen. Je zorgt je er samen met de adviseur van het loopbaanadvies in Nijmegen voor dat je wel weet wat je wil en je misschien je geluk wel ergens anders moet zoeken dan in je huidige leven. Je kunt vrijblijvend een intakegesprek voeren om te kijken of de adviseur jou eventueel zou kunnen helpen met nieuwe keuzes in je leven.

Bouwkundige keuring? Doe dat altijd Zwart wit op papier!

Uw makelaar moet slim, slim en klaar om u te helpen navigeren door wat u niet weet over onroerend goed. Een bouwkundige keuring zorgt er ook voor dat alle zaken die verband houden met de verkoop van een huis op de juiste manier worden behandeld. De juiste makelaar in onroerend goed is van cruciaal belang bij het snel, eenvoudig en financieel winnen van de procedure voor het kopen of verkopen van uw huis.
De keurmeester moet het volledige proces op de voet volgen om ervoor te zorgen dat problemen die aan de oppervlakte komen tijdens de thuisinspectie of andere processen snel worden verholpen.

Kijk dan of hij investeerders heeft die op zoek zijn naar kansen. Bij het bepalen van het soort en het superieure niveau van updates, is het ideaal om advies in te winnen bij een deskundige makelaar om te begrijpen wat het rendement van uw investering in uw unieke omgeving is. Meer informatie? Bezoek deze website

Luisteren naar de makelaar of de bouwkundige keuring?

Als een makelaar je echt het gevoel geeft dat je het niet doet, zul je het met je bouwkundige keurmeester moeten bespreken. Uw makelaar speelt een essentiële rol bij het onderhandelen over alle reparatieproblemen en bepaalt welke items in het contract van de koper moeten worden gedaan of waarover moet worden onderhandeld. Een makelaar zijn is uitstekend werk. Hij zal u helpen uw woning op de juiste manier te prijzen, zodat het zo snel mogelijk en tegen de best mogelijke prijs wordt verkocht. Daarnaast zal een makelaar via vele kanalen reclame maken voor uw huis en u tijd besparen door het grootste deel van de taken te doen die gepaard gaan met de verkoop van een huis! De meeste makelaars hebben een eenvoudige huurovereenkomst.

Een aantal voordelen:

 • Je ontvangt deskundig advies
 • Eerlijke rapportages, makkelijk te gebruiken tijdens het onderhandelen
 • Goed bereikbaar en direct weten waar je aan toe bent tijdens de bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring heeft een vaste procedure en beschikt over goede referenties

Bouwkundige keuringen brengen het grootste deel van hun inkomsten uit commissies. Voor de ideale referentie over hoe uw bouwkundige keuring u door de procedure zal leiden. Daarnaast zoeken makelaars vaak contact met andere agenten die met kopers werken om er zeker van te zijn dat ze zich bewust zijn van de aanbiedingen die ze beschikbaar hebben. De makelaar beheert de communicatie heen en weer, samen met het plannen van afspraken met potentiële huurders om het onroerend goed te observeren. Bouwkundigen zullen ook in staat zijn om uw woning te publiceren door de lijst op te hangen in het venster van hun werkplek. De verbindingen en reclame- en marketingstrategieën van een makelaar van topkwaliteit zorgen ervoor dat de informatie over uw huis aan potentiële kopers de moeite waard is om de commissie te betalen.

Bouwkundige keuring is de beste strategie voor een goed onderhandelingspositie

Makelaars doen heel veel werk, maar dat werk moet resultaten opleveren totdat ze een salaris krijgen. Ze gebruiken een aantal marketingstrategieën om het woord over hun vermelding te krijgen. Een makelaar kan naar alle relevante elementen in uw markt kijken en een prijs ontwikkelen die vergelijkbaar is met andere in de regio, zodat deze de beste kansen heeft om snel te verkopen zonder geld op tafel te leggen. Uiteindelijk ga je de taak van je Rotterdamse bouwkundige keuring veel gemakkelijker maken als je de mogelijkheid hebt om het grotere plaatje te vinden.

Oudere werkzoekende kan wel wat hulp gebruiken

Iedereen merkt dat de economie aantrekt wat over het algemeen gunstig is voor de arbeidsmarkt. Maar geldt dat ook voor de 50 plusser en de langdurig werkzoekende?

Voor mensen die lang zonder baan zitten is het aantrekken van de economie een gunstige ontwikkeling. Mensen die een wat grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt zijn echter erg divers. De meeste zijn toch wat ouder en hebben lang bij éen werkgever gewerkt.

Vroeger was het zo dat als je ergens lang werkte, je vrijwel zeker was dat je ook daar tot je pensioen werkte. Tegenwoordig ben je hier niet zeker meer van. Daarom is het zo belangrijk dat je meegaat met de tijd, ook wanneer je ouder bent dan vijftig.

Spreek je ambitie uit

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen je vakgebied, vooral als je wat langer zonder werk zit. Laat je eventueel bijscholen. Tegenwoordig verandert de wereld heel snel en deze veranderingen zijn vaak zeer ingrijpend. Denk maar eens aan de digitale wereld. Hoeveel arbeidsplaatsen zijn er al niet vervangen door verregaande automatisering.

Daarbij is het uitspreken van ambitie erg belangrijk, we leven immers in een wereld van vooruitgang en prestaties.

Door op de hoogte te blijven van de ontwikkeling binnen je vakgebied kan het solliciteren een stuk vergemakkelijkt worden. Opleiding en ervaring alleen is niet voldoend..

Creativiteit en initiatief is belangrijk. Laat je goed adviseren en sta open voor veranderingen.

Outplacementbureaus bieden hulp

Door je hierin te verdiepen is de kans op ander werk veel groter. Leeftijd speelt absoluut een rol en veel bedrijven nemen liever jonge mensen aan. Gelukkig is dit langzaam aan het veranderen. Het is echter niet altijd gunstig voor een bedrijf om jonge mensen aan te nemen. Daarom is het zo belangrijk om mee te gaan met de tijd. Er is nu weer meer werk, maar wat vraagt men, wie willen ze hebben en waarom? Wat voor rol zou ik daarin kunnen spelen? En hoe ga ik dat doen?! Expertise en kennisoverdracht in combinatie met levenservaring zou al een enorme toegevoegde waarde kunnen zijn!

Het bekende euvel is onbekend maakt onbemind. Een feit is dat daar nog veel te weinig aan gedaan wordt. Ondanks de aantrekkende economie is het zo dat werk niet op je afkomt… Je moet het nog altijd zelf doen.

Dit is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan vooral voor mensen met een wat lagere opleiding. Deze hebben dan ook vaak behoefte aan goede begeleiding.

De betere outplacementbureaus met ervaren loopbaanadviseurs kunnen je daarin goed adviseren en begeleiden. Belangrijk is dat hierin concrete en individuele begeleiding gegeven kan worden in plaats van in algemeenheden te blijven.

Rein Reddingius, de schrijver van dit artikel,  is als mobiliteitsadviseur verbonden aan Werkcontact Outplacement & Re-integratie.

https://www.outplacementverzekering.nl