Een vliegende start van uw carrière? Kies voor een traineeship bij de gemeente!

 Wie een goede start wil maken op de arbeidsmarkt, kiest slim door een traineeship bij de gemeente te kiezen. Steeds meer jonge professionals kiezen voor dit traject. En dat is niet zomaar. Een traineeship bij een gemeente doen heeft namelijk veel extra’s te bieden. Wat zijn de belangrijkste pluspunten van een traineeship bij de gemeente? 

 

In contact komen met vakgenoten en professionals

Deelnemers aan een traineeship bij de gemeente geven vaak als grootste pluspunt aan, dat ze tijdens dit project belangrijke contacten hebben gelegd. Gedurende een traineeship maakt u kennis met veel enthousiaste, bevlogen en slimme vakgenoten. Dat is niet alleen enorm leerzaam, maar vaak worden er ook contacten en vriendschappen gelegd die van grote invloed zijn op de rest van de loopbaan van de betrokken personen en natuurlijk uzelf. Zo krijgt u sneller leuke banen aangeboden of wordt u getipt, doordat u in het begin van uw loopbaan de juiste mensen hebt ontmoet.

Actuele kennis opdoen binnen uw werkterrein

Een ander grote plus van een traineeship, is dat u veel kennis en werkervaring opdoet binnen het vakgebied dat u interesseert. Niet leert namelijk zo snel als de praktijk! U maakt als trainee tijdens het opleidingstraject kennis met alle facetten van politiek en werk die een rol spelen binnen de kaders van de gemeentelijke overheid. Zo leert u nadenken over belangen van verschillende partijen (particulieren, bedrijven, boeren en milieuorganisaties), leert u de politiek-bestuurlijke taal kennen binnen die binnen gemeenten gebezigd wordt en doet u kennis op over het politieke spelletjes dat het beste resultaat oplevert. Deze kennis en vaardigheden zijn van groot belang, maar dat merkt u pas later, tijdens de rest van uw loopbaan binnen gemeentes of overheidsinstanties.

Een traineeship bij de gemeente is een goed betaald leertraject

Ten slotte: het fijne aan een traineeship is dat u betaald leert wat politiek inhoudt. Kortom: u leert en werkt tegelijk en verdient een behoorlijk salaris als stater. Ideaal toch? Meldt u nu aan voor een traineeship bij de gemeente en ervaar het zelf!

Moderne koeltechnieken

Het koud krijgen van grotere ruimtes kan vooral in de warmere maanden vrij lastig zijn. Een adiabatische koeling kan daarbij helpen. Bij deze ruimte moet je niet denken aan de woonkamer bij jou thuis of jouw slaapkamer. Zo’n grote adiabatische luchtkoeler is eerder bedoeld om grotere ruimtes te verkoelen zoals een loods of werkplaats. Hoe werkt een koeler dan precies? De koeler houdt de lucht koud door verdamping van water. Dit alles gebeurd met hulp van een speciaal koelmembraan. Doordat deze constant bevochtigd is stelt hij de koeler instaat om zijn werk te doen. Voor iedereen die opzoek is naar een milieuvriendelijke manier van koelen is een adiabatische luchtkoeling de beste oplossing.

 

 

Jarenlange ervaring

 

Ben je ondertussen nog niet overtuigt dat DuraVert ook voor jou de goede keuze is? Bekijk dan de onderstaande punten.

Ten eerste is DuraVert de grootste distributeur van Portacool in de Benelux. Met hun brede assortiment is dat ook niet zo gek. Ze verkopen verschillende soorten mobiele luchtkoelers en de onderdelen en accessoires die hierbij horen. Dit alles tegen een lage prijs. Je moet ook weten dat er allen wordt gewerkt met top kwaliteitsproducten. Mede heirdoor heeft DuraVert al heel wat ervaring opgedaan in de verkoop, maar ook het verhuren, transporteren en onderhouden van mobiele adiabatische luchtkoelers. Mocht je een probleem of storing hebben kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met DuraVert. Ze streven naar goede service en zullen hun best doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

 

 

Jetstream series

 

Een populair product in het assortiment van DuraVert zijn de Portacool jetstreams. Deze zijn ideaal wanneer je een koeler nodig hebt voor bijvoorbeeld een fitnesszaal, winkel of evenement. Dit komt omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn Het mooie aan deze koelers is dat ze behoorlijk energiezuinig zijn. Bovendien zijn ze ook erg stil. Je hebt verschillende soorten jetstreams. De portacool jetstream series bestaan uit 6 verschillende soorten koelers. Elke koeler blinkt uit in een ander aspect  en is geschikt voor een andere situatie.

 

 

 

https://duravert-portacool.com/adiabatische-koeling/

Niks vervelender dan slakken

De groente in een moestuintje hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen. Je hebt dan geen bezoek van slakken nodig die dit verpesten. Dit klinkt misschien erg onschuldig maar toch kunnen deze slakken grote schade aanrichten in jouw tuintje. Wanneer een plantje net aan het ontluiken is kunnen deze slakken hem namelijk binnen een korte tijd op eten. Dit wil je natuurlijk niet. Deze slakken staan er ook om bekend dat ze zich snel vermenigvuldigen. Mocht je dit ook merken is het zaak dat je meteen overgaat tot bestrijding. Dit klinkt misschien niet eenvoudig aangezien een slak meer dan 90% van de tijd onder de grond leeft. Tóch kun je er iets aan doen.

 

 

 

Snelle vermenigvuldiging

Het is een feit dat naaktslakken zich behoorlijk snel voortplanten. Het is zaak dat je ze deze kans niet geeft door snel iets te doen. Een slak zit zoals je weet grotendeels onder de grond. Dit wordt ook jouw strijdgebied. Ook hier geld dat je het probleem vanaf de bodem aanpakt, in dit geval vrij letterlijk. Het vervelende aan een slak is dat ze geen mannetje nog vrouwtje zijn. Dit betekent dat elke slak bevrucht kan worden en ook eieren kan leggen. Wist je dat één enkele slak tot wel 500 eieren per jaar kan leggen? Dit is ook de oorzaak van het grote aantal slakken dat soms door jouw tuintje kruipt. De eieren liggen niet apart van elkaar maar in groepjes van ongeveer 20 eitjes. De eitjes zijn wel vrij gemakkelijk te herkennen aan hun witte, doorschijnende vertoning.

 

 

Aaltjes tegen slakken

Ik heb last van slakken. Wat kan ik hier aan doen? Aaltjes tegen slakken gebruiken is een populaire methode. Dit zijn, voor het menselijk oog, onzichtbare wormpjes die als doel hebben een insect te doden. Eenmaal verspreid over het oppervlakte gaan de aaltjes opzoek naar de slakken. Op het moment dat ze de slakken hebben gevonden dringen ze via lichaamsopeningen binnen. Nu beginnen ze met het uitscheidden van bacteriën. De slakken raken geïnfecteerd en stoppen na een aantal dagen met eten. Door het niet eten streven de slakken.

https://www.biogroei.nl/no-slug

Geordende registratie binnen je organisatie

Gewerkte tijden noteren en bijhouden is van groot belang wanneer je binnen een organisatie werkt. Het is voor iedereen handig als er een duidelijk overzicht is in de gewerkte uren, een urenregistratie noemt met dat. Elke grote organisatie of onderneming heeft er een. Maar vergis je niet, ook voor kleinere bedrijven, zzp’ers en freelancers is een goede tijdregistratie erg belangrijk. Veel bedrijven, organisaties en ondernemingen doen het nog erg ouderwets. Een simpel Excelbestand of papiertje is gewoon niet genoeg en bovendien gedateerd.

 

                                                                                                                         

Vereenvoudig het registreren van gewerkte uren

Met alle techniek van tegenwoordig zijn er efficiëntere manieren gecreëerd om zo eenvoudig én effectief gewerkte uren te registreren. De makkelijkste manier is door gebruik te maken van een app. Keeping bijvoorbeeld heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om complete werkweken of aparte werkdagen eenvoudig bij te houden. Heb je meerdere taken op een dag of in een week? Met deze app kun je ook bijhouden hoelang je met elke taak bezig bent. Hierdoor krijg je inzicht in je werk maar kun je ook gemakkelijk uren factureren of uren uitkeren.

Het registeren van gewerkte uren hoeft vanaf nu niet meer lang te duren. Mede door de efficiëntie van deze app kunnen jij, je collega’s en je bazen zich blijven focussen op hun dagelijkse werk.  Aangezien alles binnen de app automatisch berekend wordt hoef je dus niet bang te zijn voor reken- of telfouten. Iedereen die gebruik maakt van Keeping kan de app binnen enkele seconde openen, gebruiken en vervolgens weer afsluiten. Geen gedoe meer met allerlei losse bestanden of blaadjes maar alles netjes geordend en correct.

 

Voordelen op een rijtje

Je weet nu wel dat het registreren van uren belangrijk is en het beste gedaan kan worden aan de hand van een tijdregistratie-app. Alle voordelen van zo’n worden hier op een rijtje gezet.

–          Nauwkeurig à De app neemt alles mee. Pauzes worden meegerekend en het aanmaken van een nieuwe registratie is simpel.

 

–          Flexibel à Waar dan ook ten alle tijden beschikbaar.

 

–          Efficiënt à Er bestaat geen efficiëntere manier om uren bij te houden dan met de app van Keeping.

 

https://keeping.nl/tijdregistratie

HR adviseur inhuren

Sommige mensen zijn ‘typisch Hollands’, dus recht voor hun raap en niet erg tactisch. Ben jij ook zo iemand en heb je een eigen bedrijfje? Dan kan het winstgevend zijn om een hr adviesbureau in te gaan huren. Je medewerkers zijn namelijk het belangrijkste bezit in je bedrijf en het is dus belangrijk om hen tevreden te stellen. Zeker ook als je bedrijf in deze corona tijden hard is gegroeid, dan moet je veel nieuwe mensen aannemen, iedereen inwerken en zorgen dat ieder hun baan goed doet. Dat kan wel eens teveel werk worden en daarom is jouw volgende stap naar succes het inhuren van een gespecialiseerde HR adviseur. In dit artikel leggen we uit wat zo’n HR adviseur nou eigenlijk komt doen en wat de voor- en nadelen van het inhuren van een hr bureau zijn.

 

Het inhuren van een ‘human resources’ adviesbureau, geeft je de ruimte om te focussen op het doel van je bedrijf: namelijk het verlenen van een dienst of het produceren van een product. Met een HR adviseur hoef je je minder zorgen te maken om je personeel en kan je je meer richten op de visie van het bedrijf zelf. Een HR adviseur het leehnavasor bedrijf dus met alles dat te maken heeft met het personeel. Dit doet een HR adviseur door gesprekken te voeren, te evalueren, te helpen met werving, promotie en ontslag en door te werken met speciale HR-software.

 

Het afnemen van HR services heeft voordelen en nadelen. Het meest voor de hand liggende voordeel, is dat je niet meer alle beslissingen over de medewerkers en het bedrijf intern hoeft te maken. Het is altijd handig om een extra paar ogen te laten kijken naar de kwesties die je dagelijks tegenkomt. Het bespaart je dus een hele hoop tijd! Het belangrijkste nadeel is dat het inhuren van een HR adviesbureau niet gratis is. Je moet er goed over nadenken of het het geld waard is. Een HR adviseur is niet heel goedkoop.

 

Denk er nog eens goed over na, breng eens een bezoekje aan onze website: cbbs.nl en bespreek het met je collega’s. Voor vragen, suggesties en tips staat wij je graag te woord!

https://www.cbbs.nl/

Ripple verhandelen

Er zijn verschillende manieren waarop je crypto kunt kopen en verkopen. Via zogeheten brokers als Bitvavo of Lynx kun je dit eenvoudig doen. Je kunt op dit soort platformen betalen met iDeal en zelfs Bitcoins. Een van de meest verhandelde crypto valuta is bijvoorbeeld Ripple. Maar behalve Ripple kun je nog meer dan 2000 soorten crypto valuta aankopen en verkopen. Bitvavo heeft als broker zijnde een voordeel. Namelijk dat de ‘wallet’, oftewel portemonnee, al in het programma zit. Dit bespaart jou als gebruiker veel tijd. Je hoeft niet lastig te doen met verschillende codes en andere verificatievormen. Nog een tijdelijk voordeel van Bitvavo is dat je als nieuwe gebruiker geen transactiekosten betaald over de eerste 1000 euro aan cryptovaluta die je verhandeld. Dit is mooi voor beginners. De ripple koers is makkelijk op internet te vinden.

 

 

Geschiedenis

 Even een duikje in de geschiedenis van Ripple of afgekort XRP. Wist je bijvoorbeeld dat het een van de oudste crypto valuta is? Ouder dan bijvoorbeeld Ethereum, een andere bekende cryptocurrency. Ripple is namelijk opgericht in 2012 door 3 mannen. Jed McCaleb, Chris Larsen en Arthur Britto. Zij gingen zich er op focussen dat Ripple in de toekomst geschikt kon worden voor banken en andere financiële instanties. Dit deden ze aan de hand van technologie die het mogelijk maakte om over de hele wereld a la minute transacties te kunnen doen. Hierdoor maakte Ripple naam in de financiële sector. Dit zorgde ervoor dat honderden banken en andere financiële instanties over de hele wereld gebruik gingen maken van RippleNet, de naam die het project kreeg.

 

Voordelen XPR

Een van de grootste voordelen van Ripple werd al eerder genoemd, het versnellen van internationale transacties. Dit soort transacties duurde voorheen dagen en soms zelfs langer dan één week. Verder is Ripple een crypto valuta die snel en bovendien goedkoop is. Ripple is zelfs sneller als de bekende transactieverwerker Visa. Ripple geldt als het ware als de brug of verbinding tussen verschillende soorten valuta’s. Door de jaren heen heeft Ripple laten zien dat het veilig en stabiel is, iets wat voor andere crypto valuta (nog) niet te zeggen is.

https://www.ripplekoers.com/

Interesse in mooie matjes voor woonruimtes?

Topmozaiek24 heeft van alles in huis om ervoor te zorgen dat de woonruimtes in jouw huis te uitstraling krijgen die ze verdienen. Mozaïek matjes zijn hartstikke populair. Mozaïek word al sinds de oudheid gebruikt ter decoratie van vloeren en muren, maar tegenwoordig ook weer terug te vinden in woning. Door mozaïekmatjes toe te voegen aan bijvoorbeeld uw badkamer of keuken, wordt de kamer net wat unieker. Tegenwoordig zijn deze tegels als mozaïek matjes verkrijgbaar. Hierdoor hoeven de tegels niet één voor één op de muur geplakt te worden en zit er altijd een juiste afstand tussen de tegeltjes. Het bevestigen is dan ook gemakkelijk en snel, omdat er een groot oppervlak in één keer tegen de muur bevestigd kan worden. Mozaïek zorgt voor een stijlvolle, chique en persoonlijk uitstraling. Je kunt namelijk zelf patronen en samenstellingen maken en experimenteren met kleur. Het gebruik van mozaïek kan de waarde van uw woning verhogen en is een duurzame investering in uw woning. Tevens maakt het uw woning uniek.

 

Vierkante tegels of losse stroken?

Stroken of toch losse tegels, beide opties zijn mogelijk bij Topmozaiek24. Ze worden op gaas geleverd, zodat ze eenvoudig te verwerken zijn. Na het aanbrengen van de mozaïek matjes is het onderhouden natuurlijk erg belangrijk. Het mozaïek matje dient net zoals normale tegels goed onderhouden te worden. Zeker omdat ze veel voegoppervlakte hebben en hier snel kalk en vuil aan blijft hangen. Het wordt aangeraden om de mozaïek dagelijks te onderhouden. Doe dit met beleid, zodat je niets beschadigd en je er lange tijd van kan genieten.

 

Natuursteen

Het is logisch dat je soms verschillende afmetingen nodig hebt wanneer je mozaïek matjes gaat kopen. Dat is mogelijk bij Topmoziaek24. De mozaïek natuursteen matjes geven jouw woonruimte een natuurlijke en frisse uitstraling. Ze zijn tijdloop en passen in elk interieur. De matjes kunnen in elke ruimte gebruikt worden, maar meestal worden ze gebruikt in de badkamer, keuken of het toilet. Hier komen de natuursteen matjes namelijk het beste tot zijn recht, zeker wanneer ze in combinatie met andere tegels worden gebruikt. Naast mozaïek matjes van natuursteen is er ook nog de keuze uit RVS en aluminium mozaïektegels en glasmozaïek.

 

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-matjes/

Cryptovaluta populair

Cryptovaluta is de laatste jaren razend populair geworden onder investeerders en economen. Wat mensen nog niet weten is dat Litecoin in vergelijking tot andere cryptovaluta nog vrij jong is. Desondanks is Litecoin erg populair. Dit was vooral te merken in 2017. In dat jaar heeft Litecoin zijn grootste groei gekend. Er zijn heel veel mensen die proberen te voorspellen naar welke koers sommige valuta zullen gaan, zo ook Litecoin. Zij zijn allemaal overtuigd van de meerwaarde van Litecoin in de toekomst. Buiten Litecoin zijn er nog talloze cryptovaluta waarin men wilt investeren of handelen. De waarheid is dat ze vaak niet weten met welke valuta ze moeten gaan werken. Bitcoin is de favoriet van vele en wordt daarom ook het meest verhandeld. Wanneer jij wilt gaan handelen met Bitcoin of litecoin moet je van te voren waar je aan begint.

 

 

Eenvoudig werken

 Als jij wilt gaan traden of wanneer je dit al doet zijn er een aantal opties. Op het moment dat jij een account hebt bij een van de vele crypto-brokers kun je op elk moment van de dag crypto, en dus ook Litecoin, inkopen en verkopen. Betalen met iDeal of met bitcoins. Heb jij interesse om Litecoin of een andere cryptovaluta aan te kopen? Dat kan! Via Bitvavo kan iedereen eenvoudig crypto aankopen. Het platform Bitvavo heeft een groot voordeel. Namelijk dat je portemonnee al geïntegreerd zit. Dit bespaart jou een heleboel moeite en tijd. Het wordt je zo  eenvoudig mogelijk gemaakt. Geld storten, kopen of verkopen en klaar.

 

 

Nieuw in de cryptowereld

 Zoals als eerder vermeld is Litecoin vrij nieuw in de cryptowereld. Sterker nog, Litecoin is pas in 2011 opgericht door Charlie Lee. Lee werkte voorheen voor Google en is zelfs technisch directeur geweest bij coinbase. Zijn eerste intentie was het verbeteren van Bitcoin. Het moest allemaal schaalbaarder en sneller worden. Hij besloot een aantal regels van het netwerk van Bitcoin te gaan veranderen. Zijn nieuwe ideeën en voorschriften vielen niet bij iedereen goed. Intern werd het steeds rumoeriger en dit heeft geleden tot een splitsing in de kerncode van Bitcoin. Dit had tot gevolg dat Litecoin werd geboren.

https://www.litecoinkoers.info/

Makelaar in Horst

Makelaar Eugène Schreinemachers helpt u graag wanneer u een woning zoekt in de gemeente Horst. Deze makelaar heeft zowel huizen uit Horst als uit de directe omgeving in de aanbieding. Mocht in het huidige aanbod uw droomhuis er niet tussen zitten, dan kunt u ook een zoekopdracht aanmaken. Zodra er een woning te koop komt die aan uw wensen voldoet, nemen de medewerkers van Eugène Schreinemachers direct contact met u op. Zo bent u ervan verzekerd dat u in Horst uw droomhuis zal vinden.

 

 

Uw makelaar Horst

Met een verkoop- en huuraanbod in Baarlo, Horst, Tegelen, Panningen, Venray en Venlo bent u er tevens van verzekerd dat uw makelaar de markt en omgeving kent. Door hun ervaring en kennis van de lokale woningmarkt weet u zeker dat u een goede prijs voor uw huis ontvangt en dat u niet teveel betaald voor uw woning. Prijzen zijn altijd realistisch en gebaseerd op de juiste kennis.

Een goede makelaar doet echter meer dan enkel het bepalen van de juiste prijs bij de verkoop van een woning. Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Vandaar dat u bij Eugène Schreinemachers snel persoonlijk contact krijgt en er veel waarde wordt gehecht aan deskundig advies. Uw ontvangt persoonlijk advies en handige tips, waardoor uw zeker weet dat u uiteindelijk het mooiste huis voor de beste prijs heeft gekocht.

Taxaties

Bij Eugène Schreinemachers kunt u terecht voor zowel verkoop- als aankoopbegeleiding. Makelaar Eugène Schreinemachers is beëdigd taxateur en taxeert onroerend goed voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Deze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd, waardoor u bij Eugène Schreinemachers kan genieten van een totaal dienstenaanbod.

Huis te koop in Horst

Wilt u de beslissing maken om een woning te kopen in Horst of zoekt u nog een makelaar horst die u kan helpen met de verkoop van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Eugene Schreinemachers. Zij kunnen u verder helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

 

https://www.eugeneschreinemachers.nl/44-e7c3/makelaar-horst

Iedereen piekert wel eens.

Iedereen piekert wel eens. Iedereen heeft eens een vervelende week waar alles misgaat. Te veel druk op werk. Je sociale leven die te veel van je vraagt. Je romantische leven gaat niet meer z’n gangetje. Op zulke momenten wil je eigenlijk met iemand zitten en alles er uit gooien. Je wilt je zelf uiten tegenover iemand. Maar je wilt je vrienden of familie ook weer niet te last zijn. Ben je woonachtig in Amsterdam, en zoek je wel eens op goede psycholoog Amsterdam? Dan ben je bij Piekerpoli aan het juiste adres. Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die gespecialiseerd zijn in het helpen bij psychologische problemen. De behandelingen bij Piekerpoli zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van jouw situatie. Je krijgt niet te maken met lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen. In Amsterdam kan je terecht bij Francine Wong Loi Sing-Witz. In de huiselijke praktijk van Francine kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je voor de deur (betaald) parkeren. De snelweg ligt op enkele minuten rijden.

Maar Piekerpoli is niet alleen in Amsterdam gevestigd, maar door heel Nederland. Ook zijn er psychologen in Den Haag beschikbaar voor jou bijvoorbeeld. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kun je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten. Met coaching ligt het accent vaak op het vinden van jouw persoonlijke balans werk-prive en het functioneren op de werkvloer.

Voor nog meer locaties kan je de website bezoeken.

https://piekerpoli.nl/