Iedereen piekert wel eens.

Iedereen piekert wel eens. Iedereen heeft eens een vervelende week waar alles misgaat. Te veel druk op werk. Je sociale leven die te veel van je vraagt. Je romantische leven gaat niet meer z’n gangetje. Op zulke momenten wil je eigenlijk met iemand zitten en alles er uit gooien. Je wilt je zelf uiten tegenover iemand. Maar je wilt je vrienden of familie ook weer niet te last zijn. Ben je woonachtig in Amsterdam, en zoek je wel eens op goede psycholoog Amsterdam? Dan ben je bij Piekerpoli aan het juiste adres. Piekerpoli is er voor iedereen die in welke mate dan ook last heeft van piekeren. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door therapeuten die gespecialiseerd zijn in het helpen bij psychologische problemen. De behandelingen bij Piekerpoli zijn niet standaard, maar worden op maat gemaakt, op basis van jouw situatie. Je krijgt niet te maken met lange ingewikkelde trajecten, maar oplossingsgerichte sessies, gecombineerd met oefeningen om thuis te doen en duidelijk van tevoren afgesproken doelen. In Amsterdam kan je terecht bij Francine Wong Loi Sing-Witz. In de huiselijke praktijk van Francine kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je voor de deur (betaald) parkeren. De snelweg ligt op enkele minuten rijden.

Maar Piekerpoli is niet alleen in Amsterdam gevestigd, maar door heel Nederland. Ook zijn er psychologen in Den Haag beschikbaar voor jou bijvoorbeeld. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kun je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten. Met coaching ligt het accent vaak op het vinden van jouw persoonlijke balans werk-prive en het functioneren op de werkvloer.

Voor nog meer locaties kan je de website bezoeken.

https://piekerpoli.nl/

Prima bouwwaterputten kopen tegen aantrekkelijke prijzen

Het belang van goede bouwwaterputten op de bouwplaats

Bij projecten in de bouw is een goede en betrouwbare watervoorziening van groot belang. Water is nodig op allerlei manieren: om beton te maken, om de bouwplek schoon te houden, maar bijvoorbeeld ook als drinkwater voor het personeel of om het toilet in de keet te kunnen doorspoelen. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf over een of meer bouwwaterputten beschikt die bij elke klus op locatie ingezet kunnen worden voor een vlekkeloze aansluiting op het waternetwerk ter plaatse. Cruciaal is hierbij natuurlijk de veiligheid: bouwwaterputten moeten volledig betrouwbaar zijn en aan alle gestelde eisen voldoen. De waterleiding, watermeter en de afsluiters dienen een veilige en vorstvrije behuizing te hebben, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren.

Eisen waaraan een bouwwaterput moet voldoen

Er is een reeks eisen waaraan een watermeterput wettelijk gezien moet voldoen. Zo moeten ze vorstvrij geplaatst kunnen worden en over een vorstdeksel beschikken. Verder moet een waterput sterk en robuust zijn. Soms is het vereist dat het deksel overrijdbaar is, wat inhoud dat er voldaan moet worden aan de zogeheten aan de dekselnorm EN124. Ook moeten bouwwaterputten qua ontwerp en bouw vallen binnen de normen die in de Arbo-wet zijn bepaald. En ten slotte is het ook belangrijk dat de watermeterputten voorzien zijn van minimaal twee bepaalde doorvoeren.

Koop nu jouw bouwwaterputten bij AIC

Koop nu jouw volledige veilige en goedgekeurde bouwwaterputten via dé Nederlandse specialist op dit gebied, de Aannemer Inkoop Centrae (AIC). Uitstekende watermeterputten met bijhorende accessoires koop je bij AIC gemakkelijk en goedkoop online. Bezoek nu www.aic.nl, bekijk het ruime aanbod en koop geschikte watermeterputten via de expert bij uitstek: AIC.

Vacatures in Nederland

Er is op dit moment iets geks aan de hand op de banenmarkt. Er zijn namelijk heel veel vacatures die openstaan om gevuld te worden. Het aantal vacatures is nu namelijk 277.000! In 2008, aan het begin van de financiële crisis die niet alleen ons land, maar heel de wereld teisterde, bedroeg het aantal openstaande vacatures in Nederland maar 91.000. Op dit moment zijn er dus 3 keer zoveel vacatures.

Maar hoewel het aantal vacatures nog nooit zo hoog is geweest komt er steeds meer krapte op de arbeidsmarkt. De werkloosheid daalt gestaag. De werkloosheid ligt op dit moment op 3,4%. De piek van de werkloosheid lag in 2014 op 7,8%. Het is in 5 jaar tijd dus ruim met de helft gedaald. Toen was echter het probleem dat er te weinig geschikte vacatures waren voor de werklozen vanwege de crisis die er heerste. Bedrijven hadden minder werk en minder budget om uit te geven. Vandaar dat er mensen thuis kwamen te zitten en opzoek moeseten naar een nieuwe baan die er eigenlijk niet meer was. Nu is het probleem dat nieuw, geschikt personeel bijna niet meer aan te slepen is. Sommige mensen zijn nog werkloos omdat ze wel goed geschoold zijn, maar er in hun gewenste branche niet zoveel werk is. Aan de andere kant zijn er branches waarin te weinig mensen beschikbaar zijn om vacatures op te vullen.

Er zijn een aantal branches waarin vel vacatures openstaan. Zo zijner in de handel, zakelijke dienstverlening, zorg en de industrie nog een hoop vacatures die openstaan. Verder kan je altijd kijken voor een vacature sociaal domein. Hier zijn nog een hoop banen vrij. Verder zijn ook veel gemeenten op zoek naar nieuw personeel. Vaak zijn het leuke organisaties waar je bij komt te zitten en geeft het een frisse blik wanneer je gaat werken bij gemeente.

https://professionalpartners.nl/

Huisdieren in Nederland

Een huisdier hebben wordt vaak als erg fijn ervaren. Het is leuk gezelschap en er is een soort van leven in huis. Als je thuiskomt, dan is er altijd iets dat beweegt en om aandacht vraagt. Vaak loop je dan ook even naar je huisdier toe, als het beest al niet naar jou is toegekomen, en kijkt hoe het met hem of haar is. Dan geef je ze wat te eten. Zo is er op de één of andere manier altijd leven in huis. En vaak vinden mensen dat prettig. Verder is het leuk om met je dier op pad te gaan. In de winter is het niet altijd even leuk om je hond uit te moeten laten. Zeker niet als het kwik onder het vriespunt komt en het sneeuwt of regent buiten, maar de rest van het jaar kan het heerlijk zijn om eens een keer lekker met het gezin, en dus ook zeker met de hond, naar het strand en de duinen te gaan in de zomer. Of lekker naar het bos in de herfst met alle gevallen bladeren.

Al met al is een huisdier dus ontzettend leuk om te hebben, maar je moet er wel goed over nadenken om een beest in huis te halen. Katten vragen niet heel veel aandacht uiteraard. Zij laten zichzelf uit en komen af en toe thuis wat eten. Tenzij je een echte huiskat hebt die heel de dag lekker op de bank ligt te slapen. Maar honden zijn al een ander verhaald. Deze moeten elke dag een aantal keer uitgelaten worden. En dit echt nodig, want zelf uitlaten wordt vak een lastig verhaal. Ze hebben de beweging ook echt nodig. Verder bewegen ze namelijk vaak niet heel veel. Zeker niet als ze in een kleinere omgeving wonen. Er komt verder nog meer bij kijken. De zorg van een huisdier moet je ook kunnen garanderen, zoals bij homeopathie kat. Soms kan je de problemen voorkomen of zelf genezen met de juiste voeding. Zo kan je de blaasontsteking kat zelf behandelen. Maar als je geen risico wilt lopen kan je altijd maar beter naar de dierenarts gaan.

https://www.organimal.nl/

Kapper in Delft

Eens in de paar weken is het nodig om naar de kapper te gaan. Het kapsel moet weer even bijgewerkt worden, zodat we er weer even tegenaan kunnen. Bij mannen is vaak goed te zien dat onze naar een kapper zijn gegaan. Ze blijven vaak trouw aan de haarstijl die ze hadden. Maar omdat mannen vaak een korter kapsel hebben valt het eerder op als er weer een stukje af is gehaald. Bij vrouwen valt het vaak minder snel op. Zij hebben meestal langer haar en laten vaak alleen de dode puntje eraf knippen, zodat het haar weer gezond lijkt en mooi verder kan groeien. Vrouwen gaan gemiddeld dan ook niet iets vaker naar de kapper dan mannen. Mannen zijn iets minder ijdel als het gaat over hun haar. Vrouwen besteden er liever wat meer aandacht en tijd aan.

Maar om de paar jaar wordt er door mensen vaak vak kapsel gewisseld. Soms omdat het uit de mode raakt. En andere keren omdat we weleens toe zijn aan wat anders. Elk jaar is er dan ook wel een ander model in de mode. Vaak doen we wel paar jaar met een modelletje, want de meeste mensen vinden vaak niet dat we elk jaar een ander model moeten hebben om mee te kunnen doen aan de laatste trends. De modellen die de afgelopen jaren in mode zijn geweest kunnen dan ook vaak prima nog een paar jaar door. Normaal gesproken duurt het meer dan 4-5 jaar voordat iets echt uit mode raakt. Soms duurt het langer en andere keren duurt dit minder lang.

Ben je nu weleens op zoek naar een ander model en/of een andere kapper? Kijk dan eens naar een dameskapper Delft en kijk eens wat de mogelijkheden zijn om jezelf een nieuw kapsel aan te laten meten. Een kapper Delft is vaak niet heel duur en kunnen je van prima advies voorzien als je een nieuwe coupe wilt.

http://www.onekappers.nl/

Nieuwe meubels

De woonboulevards staat weer blauw van de mensen nu de nieuwe collecties weer in de winkels liggen. Aan het begin van de lente komen er vaak nieuwe collecties binnen die de winkels aankleden op de woonboulevard. Zeker als het goed weer is komen er veel mensen af op de nieuwe spullen. Ze zien het vaak als een soort uitstapje of een dagje weg. Voor andere is het wel noodzakelijk om bepaalde woonaccessoires aan te schaffen om het huis weer klaar te maken voor de lente en de zomer.

Zeker op zaterdag en zondag loopt het over van de mensen. Het ook niet gek dat het altijd zo druk is. Het is leuk om te kijken welke nieuwe spullen er allemaal in de winkels liggen. Er zijn vaak veel speciaal winkels in zo’n straat elk hun eigen ding. Zo kan je winkels hebben die helemaal vol staat met dure designerlampen en winkels die landelijke eetkamerstoelen verkopen. Sommige winkels staan helemaal in het thema van een bepaald voorwerp of merk, terwijl andere winkels zich focussen op een bepaalde behoefte, zoals een nieuwe badkamer. Er is voor ieder wat te vinden op de woonboulevards. Je bent dan ook vaak niet zomaar klaar. Tientallen winkels bezetten vaak de straat en je loopt er langs een hoop voordat je bij de winkels bent waar je eigenlijk heen wilde. Vaak gebeurt het dan dat je toch nog een paar winkels induikt, omdat je wat leuks in de etalage hebt gezien. Op deze manier gebeurt het dan ook vaak dat je met veel meer spullen thuiskomt, dan dat eigenlijk de bedoeling was. Helemaal niet er natuurlijk. Vaak zijn dat een paar extra kleine spullen die je ergens in de woonkamer zet of een mooi plekje geeft in de tuin. Maar het is nu nog makkelijker om online woonaccessoires te kopen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Nouvez.nl voor leuke spullen.

https://www.nouvez.nl/

Muurverf

Als je gaat beginnen aan een project in of om het huis, dan is het belangrijk om een goed plan te maken. Als je besluit om een project niet uit te besteden aan een professional, zoals een schilder, klusser of wat dan ook, dan moet je wel goed nadenken over hoe je je project aan gaat pakken. Het heeft namelijk een aantal voordelen.

Het eerste voordeel van het feit dat je een planning moet maken voordat je aan een project begint is om op deze manier al een visueel plant te hebben van wat je eigenlijk gaat maken. Je heb de afmetingen en weet hierdoor welke materialen je allemaal nodig hebt en hoeveel van elk materiaal je nodig hebt om de klus te kunnen klaren. Of nu maar 3 bouten of 25 m² muurverf kopen moet. Je krijgt een goed overzicht en op deze manier creëer je gelijk een ander voordeel dat het plan je biedt.

Een ander voordeel dat een plan maken heeft is namelijk het overzicht dat je voor jezelf maakt op het gebied van financiën. Doordat je een overzicht hebt van de materialen die je nodig hebt kan je eenvoudig een lijstje maken met de uitgaven die je moet maken om de klus te kunnen voltooien. Zo weet je of je genoeg geld hebt voor het project, of dat je nog moet bezuinigen op balken of beits.

Al met al is het dus aan te raden om een goed plan te maken voordat je begint aan het bouwen of repareren van iets. Het lijkt op het eerste opzicht als meer gedoe, maar uiteindelijk zal je merken dat het fijn is om altijd een overzicht bij de hand te hebben op het moment dat je het even niet meer weet. Verder zal je zien dat je uiteindelijk minder geld kwijt bent aan het project.

https://www.moosefarg.nl/

Projecten aan huis

Nu is de periode aangebroken om dingen buiten te gaan doen. Kijk eens naar buiten als je op dit moment binnen zit. Het wordt warmer en dat betekent dat we weer leuke activiteiten buiten kunnen gaan doen. Dit is fijner en gezonder ook. Zo komen we weer wat meer in beweging en krijgen we voldoende vitamine D binnen. Daarnaast is het vaak ook nog eens hartstikke leuk. Uitstapjes naar de dierentuin of naar een pretpark zijn altijd leuke dingen om te doen met het gezin om met een vriendengroep. In Nederland zijn we helaas niet altijd in de gelegenheid om dit soort dingen te doen vanwege het weer. Dus als het lekker weer is moeten we daar ook volop gebruik van maken.

Naast alle leuke activiteiten buitenshuis zijn er ook genoeg dingen te bedenken dit je om het huis kan doen, zoals lekker klussen. Na een lange winter kan het zijn dat er bepaalde dingen weer gerepareerd moeten worden en wat aandacht nodig hebben om er weer mooi uit te zien voor de zomer. als je gaat klussen, dan moet je wel gebruik maken van de beste materialen die er beschikbaar zijn. Niemand wilt natuurlijk dat je rustig op je tuinstoel zit en je tuinhuis in één keer in 2 valt. Waarschijnlijk heb je dan geen goede woodies houtschroeven gebruikt. Zorg dat je zo’n project goed aanpakt. Het beste is om van tevoren al een goed plan te maken met een tekening. Op deze manier weer je wat je nodig hebt en kan je ook al een inschatting maken van het budget dat je nodig hebt om het project naar behoren te kunnen afronden. Vaak heb je daar geen zin en vind je het teveel gedoe, maar het helpt echt. Op deze manier weet je precies hoeveel je van alles nodig hebt. Van simpele schroefjes tot raveeldragers.

https://www.bnvtools.nl/

Duurzame rieten daken

Riet is al jarenlang een populaire vorm van dakbedekking. Decennia geleden werden daken van stro vervangen voor rieten dakbedekking. Riet zorgt namelijk, in tegenstelling tot stro, voor waterdichte en warme dakbedekking. Omdat dit jarenlang de goedkoopste vorm van dakbedekking was, kozen veel mensen voor een rieten dak. Tegenwoordig is het juist behoorlijk prijzig om een rieten dak te laten leggen. Je ziet het dan ook steeds minder. Toch kan zo’n dak een mooie toevoeging zijn voor jouw huis. Wat erg opvallend is, is dat er vooral in het noorden en het oosten van het land rieten daken te zien zijn. In en rondom de randstad zie je juist bijna alleen maar daken die bedekt zijn met dakpannen.

 

Rieten daken zijn vooral te zien op villa’s en andere grote huizen. Een rieten dak geeft je huis een gezellige uitstraling en nodigt uit om er eens langs te gaan. Rieten daken zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens erg duurzaam. De natuurproducten die gebruikt worden om het dak mee te maken komen meestal gewoon uit de omgeving. Het gehele proces, van het materiaal tot het rietdekken, vindt vaak erg milieuvriendelijk plaats. Omdat het rieten dak tegenwoordig, in tegenstelling tot vroeger, lekker veel warmte vasthoudt, zie je je energierekening waarschijnlijk dalen wanneer je een rieten dak laat leggen. Zo bespaar je op de lange termijn ook nog eens een hoop geld! 

 

Sommigen denken nog steeds dat een rieten dak een stuk onveiliger is dan een dak van bijvoorbeeld dakpannen. Dit is echter niet helemaal waar. Vroeger waren rieten daken inderdaad niet veilig. Vanbinnen kon je vaak het riet al zien zitten wat het erg brandgevaarlijk maakte. Tegenwoordig zijn het vaak twee lagen en is het riet niet meer vanaf binnen te zien. Zo is je huis goed geïsoleerd en heb je geen extra kans op brand in je huis! 

Biervaten kopen

biervaten kopen

Een goed feestje houden? Daarvoor moet u zeker biervaten kopen!

Wanneer u een goed feestje houdt dan komt daar altijd heel wat organisatie bij kijken. Vaak meer dan u in eerste instantie doorheeft. De locatie moet natuurlijk geregeld worden, de mensen moeten worden uitgenodigd en ook moet de muziek geregeld worden. Daarnaast mogen de hapjes en drankjes natuurlijk ook niet vergeten worden. Het is belangrijk om hier op tijd mee te beginnen om veel stress te voorkomen. Maar wat moet u nu aanschaffen voor zo’n feest? Een ding is zeker, zonder bier is er geen feest. Bier is toch een drank wat veel gedronken wordt, het is daarom heel slim om biervaten te kopen. Wanneer u biervaten gaat kopen hoeft u daar in ieder geval niet meer over in te zitten, dat zit dan sowieso goed.

 

Wat voor biervaten kunt u kopen?

Een goed online horeca bedrijf verkoopt veel verschillende soorten biervaten. De biervaten zijn te verkrijgen in allerlei verschillende biermerken. U kunt er dus zelf voor kiezen wat u kiest om die avond te schenken. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u ook altijd nog de beslissing maken om bijvoorbeeld twee biermerken te schenken die avond, dubbel feest natuurlijk.

https://www.horecagoedkoop.nl/bier/verpakking/fusten-vaten