Goedkoper winkelen in de supermarkt doe je zo!

Laten we eerlijk zijn, de winkel die we allemaal het meest bezoeken is de supermarkt. Of je er nu eenmaal daags komt of drie keer in de week, een aantal handige shopping tips zijn altijd welkom toch? Teveel betalen in de supermarkt is bijvoorbeeld iets wat we liever niet doen. Met deze tips hou je of meer eten over, of je bespaart geld. Lees gauw verder!

 

Boodschappenlijstjes worden niet voor niets gebruikt

De term boodschappenlijstje bestaat niet voor niets, ze zijn gewoon enorm handig! Voordat je naar de supermarkt rijd om je inkopen te doen kun je het beste een lijstje maken met alles wat je nodig hebt. Op deze manier voorkom je dat je onnodige dingen komt en, misschien nog wel belangrijker, dat je niets vergeet.

 

Bespaar tijd, winkel efficiënt

Alleen naar de supermarkt is misschien wel wat saaier dan met je partner of met je kind, maar wel een heel stuk effectiever. Met je partner ben je waarschijnlijk meer aan het kletsen over van alles en nog wat en met je kind ben je simpelweg meer bezig. Zij vragen of dit en dat mee naar huis mogen nemen. Je zult dus niet alleen tijd besparen, maar ook je beurs zal er blij mee zijn.

 

Test elke supermarkt in de buurt

Dit is een leuk, praktisch en bovendien leerzaam experiment. Als je jouw vaste boodschappenlijstje hebt gemaakt kun je aan de slag. Ga voor dezelfde boodschappen naar elke supermarkt bij jou in de buurt en vergelijk de bonnetjes na een aantal keer winkelen. Misschien ben je bij de Albert Heijn wel duurder uit als bij de Jumbo of Lidl.

Ook kan de kwaliteit in producten verschillen. Bij de Lidl of Aldi hebben ze veel merkproducten van Unive bijvoorbeeld niet in de schappen liggen. Dit kan een reden zijn voor een klant om af te haken en een andere winkel te kiezen. Raadpleeg de Univé klantenservice en vraag na in welke supermarktketens hun producten worden aangeboden.

https://nl-contact.nl/klantenservice-unive/

Je verzekering snel geregeld met Ohra

Verzekeringen, het woord alleen al kan je rillingen geven. Dat is niet gek want verzekeringen staan bekend als een onduidelijk langdradig en vooral saai iets. Mensen hebben hier vanzelfsprekend geen zin in en willen hier dus zo snel mogelijk weer vanaf zijn. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen waardoor je snel en makkelijk een verzekering hebt geregeld, zonder dat je hier eindeloos lang mee bezig bent. Die oplossing heet ook wel Ohra verzekeringen. Zij zorgen ervoor dat verzekeren makkelijk en zonder gedoe verloopt, en daardoor alles makkelijk en snel verloopt. In deze blog gaan we hier meer over vertellen. 

Waarom kiezen voor Ohra?

Ohra, direct geregeld. Grote kans dat deze quote je bekend voor komt. Dat is niet zo heel gek want al jarenlang horen mensen deze zin of quote tijdens de Ohra reclames. Ohra laat hier dan ook mee zien dat zij er geen gras over laten groeien en zo snel mogelijk alles geregeld willen hebben. Hier houden zij zich dan ook goed aan en vooral dat wordt goed gewaardeerd door de klanten van Ohra. Zij sluiten daardoor vaker meer dan een verzekering bij deze verzekeringsmaatschappij af.

Ohra klantenservice is van hoog niveau

Een andere reden waarom Ohra zoveel tevreden klanten heeft te maken met de manier waarop de klant te woord wordt gestaan. Via de Ohra klantenservice krijgt de klant namelijk de gewenste behandeling en wordt hij goed gehoord. Dit wordt dan ook als prettig ervaren bij de klant en daardoor ontstaat dus een hogere graad van klanttevredenheid. Ohra zorgt er dan ook voor dat de klanttevredenheid hoog blijft en onderscheidt zich hier ook mee ten opzichte van concurrenten.

Hoe neem je contact op met Ohra?

Je kan op verschillende manieren een verzekering afsluiten bij Ohra. Zo kun je ervoor kiezen dit via iemand anders te laten doen, of kun je dit via de website of telefoon doen. De Ohra klantenservice is hierbij altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en bij problemen te helpen met denken naar oplossingen. Hierdoor voel jij je als klant beter gehoord en dit zal er dan ook voor zorgen dat jij meer tevreden wordt over de dienst van de Ohra klantenservice.

 

https://nummerklantenservice.nl/ohra/

De Bijenkorf (klantenservice)

De Bijenkorf is een luxe warenhuisketen met een zevental vestigingen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1870 en groeide uit van een kleine fourniturenwinkel in Amsterdam tot een landelijke warenhuisketen. De Bijenkorf verkoopt met name kleding, modeaccessoires, cosmetica en parfum; in de grotere warenhuizen ook meubels en woonaccessoires, sport- en reisartikelen, kookartikelen en boeken. Ook hebben de warenhuizen een gebakafdeling en een of meerdere horecagelegenheden. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van de Britse Selfridges Group.

De geschiedenis van de Bijenkorf

In 1870 starten de Joodse ondernemer Simon Philip Goudsmit een warenhuis in de Amsterdamse Nieuwendijk 132. Hij noemde het Magazijn de Bijenkorf. In eerste instantie werden hier met name garen en band verkocht, echter werd al snel het assortiment flink uitgebreid met andere producten. De winkel had op dat moment 4 man in dienst en het gezin van Simon Philip Goudsmit woonde boven de winkel. Goudsmit sterfte aan een ernstige ziekte in 1889 op 44-jarige leeftijd. De winkel wordt daarna overgegeven aan zijn neef Isaac. Isaac ondersteund de weduwe van Goudsmit en haar zoon Alfred. In 1914 werd het warenhuis aan de Dam geopend, dit pand werd ontworpen door de architect J.A van Straaten. Door de Eerste Wereldoorlog heeft de zaak het zeer moeilijk waardoor de vestiging ook pas in 1915 volop in bedrijf ging. Ook staat de Bijenkorf bekend door de klantenvriendelijkheid en Bijenkorf klantenservice

 

Dochterbedrijf & onderscheidende Bijenkorf klantenservice

1926 besluit de directie van Bijenkorf om een dochtermaatschappij te ontwikkelen genaamd HEMA. In de Kalverstraat opent HEMA voor het eerst haar deuren. Met dit bedrijf hoopt de directie de minder rijke Nederlands te kunnen dienen met het goedkopere productassortiment. HEMA groeide de eerste jaren na opening zeer goed, mede door de kennis van de inkoopexperts van de Bijenkorf. In 1927 opende HEMA haar eerste winkel buiten Amsterdam en een klein jaar later waren er al tien vestigingen. In de jaren 50 van de vorige eeuw werd HEMA de eerste Nederlandse franchise-organisatie en vandaag de dag is zij nog steeds de grootste franchisegever van Nederland. Ondanks dat de Bijenkorf en Hema twee verschillende ondernemingen zijn zie je wel veel overeenkomsten zoals de klantenservice waarbij zowel de bijenkorf klantenservice als Hema klantenservice zich probeert in te onderscheiden.

 

https://www.klantenservice.tips/telefoon-klantenservice/warenhuizen/de-bijenkorf/

Alle energiesoorten op een rij

Op vandaag zijn er talloze soorten energie die ingezet kunnen worden in Nederland. Energie is kortgezegd een middel om inspanning te leveren. Het kan daarom in meerdere manier ingezet worden. Zo heeft iedereen het meeste te maken met kinetische energie, dit is bewegingsenergie. Andere bekende soorten energie zijn lichtenergie, kernenergie en thermische energie (warmte). Bij het vergelijken van energie dan vergelijken de meeste mensen zich op elektrische energie. Binnen elektrische energie kunnen onderlinge energiesoorten verdeeld worden. Het kan verdeeld worden tussen duurzame en niet-duurzame energie, echter is de scheiding tussen duurzame en niet duurzame energie soms dun. Vaak werken energieleveranciers samen met netbeheer organisaties zoals enexis klantenservice.

Soorten duurzame energie

Energie is duurzaam op het moment dat er tijdens de productie geen luchtvervuiling en weinig CO2-uitstoot plaatsvindt. Vrijwel alle duurzame energie wordt opgewekt door de natuur. Er zijn verschillende natuurlijke elementen die energie opwekken. Vormen van groene energie.

–          Zonne-energie

–          Windenergie

–          Biomassa

–          Aardwarmte

–          Waterkracht energie

Ander soorten energie

Er kan dus onderscheid gemaakt worden tussen duurzame (groene) en niet duurzame (grijze) energie. Groene energie wordt vaak opgewekt door natuurlijke elementen en veroorzaken bijna geen luchtvervuiling en hebben een extreem lage CO2-uitstoot. In tegenstelling tot grijze energie, grijze energie wordt gewonnen uit fossiele brandstoffen. Er zijn diverse fossiele brandstoffen zoals kolen, aardgas en aardolie. Door verbranding van deze brandstoffen komt CO2 vrij en dat is schadelijk voor het milieu. Ook raken de fossiele brandstoffen een keer op en maakt het Nederland afhankelijk van landen waar grotere hoeveelheden fossiele brandstoffen aanwezig zijn. Vormen van grijze energie:

–          Kernenergie

–          Aardgas

–          Steenkool

Het verduurzamen van de wereld komt steeds meer ter sprake in de media en in de politiek. Daarnaast komen ook steeds meer rapporten boven water hoe milieuvervuiling bijdraagt aan een negatief gevolg voor de wereld en het klimaat. Door het klimaatakkoord is het verplicht voor bedrijven om over te gaan op een duurzamere manier. Hiervoor gaan energieleverancier in gesprek met diverse netbeheerders om hier actie in te ondernemen zoals, enexis klantenservice.

https://web-wings.nl/

Maters en De Koning is een ingenieursbureau voor civiele tenchiek

Maters en De Koning is een ingenieursbureau die zich veel bezighoudt met de civiele techniek van weg en waterbouw. Denk hier bijvoorbeeld aan de wegen in Nederland, de bruggen, de water kades, havens en bouw constructies. Ze geven adviezen en maken tekeningen en berekeningen van nieuwe wegen, bruggen, water kades, havens en constructies van nieuwbouw projecten. 

In welke markten zijn Maters en De Koning thuis?

Ze houden zich vooral bezig met de mobiliteit en bereikbaarheid van onze maatschappij. Zoals je hierboven al zag gaat het vooral om de weg en waterbouw van en buiten Nederland. Ook doen zij veel in het ontwerpen en berekenen van constructies van bijvoorbeeld die van Snowworld. Zij houden zich met nog veel meer markten bezig. Hieronder schrijf ik welke markten en wat zij daarin betekenen.

Waterbouw

De welvaart van de waterwegen hebben we mede te danken door onze grootste vijand, dat is natuurlijk het water. Zonder de civiele techniek in waterwegen konden we namelijk niet zoveel. Maters en De koning helpt Nederland altijd in het verbeteren en onderhouden van havens en waterwegen. De experts in waterbouwkunde ontwerpen alles kades, oever, steigers en afmeerconstructies: 

  • Meer- en trospalen, remmen werken, en bolders in alle soorten en maten.

  • Jachthavens en steigers van petrochemische industrie.

  • Binnenstedelijke kademuren en zwaarbelaste zeekades met kraanbanen.

 Industrie

Hier doen zij alles wat te maken heeft daar waar beton en staal industriële draagt en huisvest. Het ontwerpen van draagconstructies, overkluizingen, bruggen voor pijpleidingen, fundaties voor installaties, opslagfaciliteiten en energiecentrales, bouwkuipen voor boringen of zinkers en gebouwen voor controle units en productie locaties. 

Bouw

Maters en De Koning gaat graag de uitdaging aan om gebouwvoorraad toekomstbestendig te ontwerpen. Ze willen graag een positieve bijdragen geven aan de toekomst van de volgende generaties en zo de bouw altijd in voordeel van de toekomst te ontwerpen. De weersomstandigheden zullen ook veranderen en hier wordt aan gedacht bij Maters en De Koning. 

 

Hoe kan ik mijn huis verkopen zonder makelaar?

Hoe kan ik mijn huis verkopen zonder makelaar?

Veel mensen die hun huis willen verkopen gaan automatisch naar een makelaar. Ze kijken niet naar de andere opties bij het verkopen van een huis. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden dan een makelaar. Daarnaast kunnen de andere opties meer voordelen aanbieden dan een makelaar. Mensen gaan nog steeds veel naar een makelaar, omdat veel mensen niet weten dat er ook ander mogelijkheden zijn. Daarom wordt hieronder beschreven wat een vastgoedbedrijf voor u kan betekenen bij uw huis verkopen zonder makelaar.

Meer zekerheid

Een vastgoedbedrijf koopt dagelijks nieuw vastgoed op van verschillende partijen, zoals particulieren en beleggers. Een vastgoedbedrijf is altijd geïnteresseerd in het opkopen van iedere soorten woningen, want er is altijd wel een belegger die in interesse heeft. Daarnaast kan een vastgoedbedrijf ook zelf uw woning opkopen om het te verhuren. Een verkoopmakelaar kan u niet verzekeren dat iemand geïnteresseerd zal zijn in uw huis en ook voor een goed bod. De makelaar heeft het niet zelf in de hand en kan alleen zijn best doen om uw huis goed te promoten. 

Minder kosten

Bij een verkoopmakelaar kunt u na de verkoop een percentage van de verkoopprijs aftikken als makelaarskosten. Bij een vastgoedbedrijf bestaan zulke kosten niet, omdat u degene bent met het huis. Bij een vastgoedbedrijf hoeft u geen kosten te betalen en u krijgt een goed bod op uw huis. Een vastgoedbedrijf kijkt met een andere visie naar uw huis en op lange termijn is vastgoed altijd meer waard.

Korter verkoopproces

Een vastgoedbedrijf koopt dagelijks vastgoed op, dus ze hebben veel direct contact met notarissen en juristen. Een vastgoedbedrijf weet wat er moet gebeuren als u uw huis wilt verkopen en kan gelijk alles in actie zetten. De specialisten, een koopovereenkomst en de notaris zitten klaar om het verkoopproces zo kort mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u uw huis verkocht wilt hebben binnen één week en dat is geen probleem.

Een vastgoedbedrijf zult luisteren naar uw wensen en voorwaarden bij het verkopen van uw huis. U hoeft geen zorgen te maken over tijd of geld. Een huis verkopen zonder makelaar is dus altijd een goed idee om in te verdiepen. 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-zonder-makelaar/

Op deze manieren kan je op een goede manier energie besparen

Minder warm water verbruiken, schermtijden minimaliseren en niet slimme meters installeren, dit zijn allemaal manieren om te besparen op je energie. Het zijn allemaal goede manieren maar het zijn lang niet alle manieren. Hieronder staan dus een aantal ideetjes die je mee kan nemen als je op andere manieren energie wilt besparen. 

Led lampen aanschaffen

De eerste manier om goed energie te kunnen besparen is door het aanschaffen van nieuwe verlichting. Nog te veel mensen gebruiken thuis nog een normale gloeilamp of spaarlamp maar dit kan ook anders. Een betere vervanging voor deze 2 lampen is natuurlijk een led lamp. Waarschijnlijk heb je hier al eens van gehoord maar het is nooit helemaal bij je opgekomen om dit aan te schaffen of je denkt dat dit nog steeds saai en kil licht is. Led lampen zijn een hele transformatie ondergaan en je vind ze nu in allemaal kleuren en intensiteit en ze zijn ook nog eens bijna 85% zuiniger dan de andere lampen.

Stekkerdozen en stand-by

Vaak als je van huis gaat dan zet je de radio uit, de tv en eventueel andere apparaten maar wist je ook dat ze dan niet helemaal uit staan. Apparaten die je uitzet staan vaak nog op stand-by wat je vaak kan zien aan nog een lichtje dat brand, en ook in stand-by verbruiken apparaten gewoon nog energie. Haal de stekkers uit het stopcontact als je wilt dat ze helemaal geen energie meer verbruiken. Het is ook begrijpelijk als je daar geen zin in hebt, om dit op te lossen kan je stekkerdozen aanschaffen waarop je meerdere elektrische apparaten kan plaatsen. Als je dan van huis weg gaat hoef je alleen nog maar 1 of 2 stekkerdozen uit te schakelen waardoor je geen energie meer verbruikt. Wel moet je hierbij oppassen dat je niet teveel elektrische apparaten aan gaat sluiten omdat dit weer kan resulteren in overbelasting van de meterkast.

 

Kleding maakt de man

Dat kleding de man maakt is al langer bekend, en het klopt ook nog eens. Als man wil je er goed uitzien. Daarom is het voor afspraken, zakenlunches of feestjes belangrijk om voldoende bijpassende kleding in de kast te hebben. Door van kleding te wisselen die je draagt ​​en door andere kleding in de kast te dragen, kun je gemakkelijk nieuwe kleding direct in elkaar zetten. Op deze manier is het alsof je in je omgeving vaak met nieuwe kleren komt. Maar wat kies je bij het kopen van herenkleding?

 

Wijs advies

Het hangt er natuurlijk van af wat voor kleding je draagt. Gaat u voor een sollicitatiegesprek of een zakelijke afspraak, dan is het aan te raden u gepast te kleden. Het is echter niet altijd nodig om een ​​pak te dragen om er strak uit te zien. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een ​​pure jeans te combineren met een wit overhemd en jasje. Je kunt dezelfde spijkerbroek dragen met een paar sneakers en een mooi T-shirt. Door wat basiskleding te kopen hoef je niet te twijfelen aan welke kleding je moet dragen. De zomer is hier en je wilt er goed uitzien. Daarom kunt u wellicht ook enkele tips en suggesties voor zomerkleding gebruiken. Ook voor zomerkleding kun je, als je de juiste kleding in huis hebt, altijd een goede combinatie maken.

 

 

Ga met de tijd mee

Het is belangrijk dat je met de tijd meegaat wat betreft kledingstijlen. Blijf niet in het verleden hangen. Je kledingstijl gaat er uitzien alsof het ‘over de datum’ is. In de supermarkt laat je spullen die over de datum zijn toch ook liggen? Precies! Kleding evolueert continu. Streetwear is bijvoorbeeld een van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De bekendste Nederlandse kledingwinkels verkopen het tegenwoordig, Konceptstore bijvoorbeeld. Je shopt bij koncept purewhite, maar ook veel andere lokale streetwear merken. Je kunt de stijl het beste omschrijven als hip, modern en gedurfd. Laat een andere kant van jezelf zien. Streetwear is overgevlogen vanuit de Amerikaanse cultuur en dat zie je ook terug in de verschillende kledingstukken die tot de stijl behoren.

https://konceptstore.nl/collections/purewhite

De come back van de kerstkaart

De come back van de kerstkaart

Dit jaar kun je er echt niet onderuit. Ouderwets echte kerstkaarten sturen is weer helemaal terug van weggeweest. Wie had dat gedacht dat in deze digitale wereld we een come back zouden beleven van de handgeschreven kerstkaart. En daar zijn we stiekum allemaal heel erg blij mee. Want zeg nou zelf, zo’n mooie kerstkaart op de deurmat of in de brievenbus, daar word je toch helemaal blij van! Zo veel leuker dan zo’n digitaal app’e of onpersoonlijke e-mail. We zijn blij dat de echte kerstkaart weer op z’n retour is.

Een kerstkaart sturen is leuk

Natuurlijk moet je dan ook zelf in de pen klimmen en een mooie kerstkaart sturen. Want een kerstkaart sturen is leuk, maar krijgen is nog veel leuker! Dus stuur iedereen die je komend jaar een hart onder de riem wilt steken of even wilt laten weten dat je aan ze denkt een mooie kaart. En zorg ervoor dat je er nog een aantal extra kaarten achter de hand hebt want ontvang je een kerstkaart van iemand die je hebt vergeten? Dan stuur je die persoon er alsnog eentje. Zo hoort dat.

Een lichtpuntje in deze moeilijke tijd

Voor veel mensen is deze kerst een moeilijke periode. Veel families zijn dit jaar een dierbare verloren aan het coronavirus. Dat maakt kerstmis dit jaar extra zwaar. En zeker nu maar met een klein aantal personen bij elkaar mogen komen zullen er een hoop mensen zijn die de kerst misschien wel alleen doorbrengen. Het gemis van een geliefde hakt er dan extra hard in. Deze mensen verdienen sowieso een persoonlijke kerstkaart met een dikke kerstknuffel. En hopelijk kunnen we die knuffel in 2021 weer in het echt geven. Juist in tijden van weinig sociaal contact is een kaartje sturen een mooi gebaar.

Wat voor kerstkaart stuur je?

Kerstkaarten zijn er in heel veel soorten en maten. We zien echte corona kerstkaarten, leuke ontwerpen met een knipoog naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Of zoek je een kerstkaart voor je werknemers, om ze te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Of gewoon een mooie kaart met een blijde boodschap voor 2021. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een toepsselijke kaart voor te vinden. En misschien ben je wel heel creatief en wil je zelf een kaart maken. Dat is eigenlijk nog veel leuker! Zelfgemaakte kaarten verdienen sowieso een ereplaatsje op de schoorsteenmantel.

Eén ding is zeker, wat voor kaart je ook kiest, de ontvanger wordt altijd blij van een kerstkaartje.

https://www.koningkaart.nl/kerstkaarten

Oppaswerk Den Haag helpt bij de ontspanning

Het is lekker om er altijd even uit te gaan. Even geen last van de dagelijkse problemen en verplichtingen in het leven. Toch zie je vaak naarmate je ouder wordt dat dit steeds moeilijker. Zo kun je niet meer zo gemakkelijk opstap of ergens naar een restaurant als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Het hebben van kinderen is juist iets goeds trouwens. Niet dat mensen denken dat dit niet zo is namelijk. Je moet alleen als ouder die verantwoordelijkheid kunnen dragen om goed voor kinderen te zorgen. Toch kan deze verantwoordelijkheid en met name de opvoeding voor veel stress en frustratie zorgen. Kinderen moet namelijk veel begeleiding krijgen op jonge leeftijd. Dit zorgt ervoor dat je deze tijd en bereidheid ook moet laten blijken. Anders wordt het namelijk een moeilijk verhaal.

Na inspanning volgt ontspanning

Toch is het ook belangrijk dat jij als ouder af en toe er dus dan toch even uit kunt gaan. Denk maar eens aan al die andere ouders hoe die dat volhouden. Misschien kun je het andere ouders zelfs eens vragen. Zoals sommige mensen zo mooi kunnen zeggen, ”na inspanning volgt ontspanning”. Doe jezelf dus ook een plezier met deze ontspanning. Echt even goed afschakelen. Het probleem waar je dan helaas tegen aan kunt lopen is: wie let er dan op de kinderen? Dit kun je oplossen met een Oppaswerk Den Haag. Door Oppaswerk Den Haag komt iemand op jouw kinderen letten. Vervolgens kun jij dan lekker gaan genieten van je avond.

Maar wat kan ik dan allemaal gaan doen?

Nou je kunt er bijvoorbeeld aandenken om naar een restaurant te gaan met zijn tweetjes. Daarnaast is dat feestje bij de buren natuurlijk ook een goed moment om even aan wat andere dingen te denken. Bovendien kun je je dan even lekker laten gaan. Want je kinderen worden dan natuurlijk ook door de oppas gewoon in bed gelegd. Terwijl zij dan liggen te dromen kun je nog even lekker genieten. Naast deze dingen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om naar de film te gaan om of om gewoon bij iemand op bezoek te gaan. Lekker zitten in de bioscoop of even babbelen met die vriend het helpt allemaal.

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/den-haag