Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

De beste alternatieven als je een keer wat anders wil dan gordijnen!

Gordijnen behoren tot de populairste raamdecoraties op de markt sinds men zich kan herinneren. Een stuk stof dat onze ramen en huizen siert is al heel lang een vast gegeven. Er kunnen er echter velen onder ons zijn die verder willen kijken dan gordijnen voor je prachtige ramen, en daar is niets mis mee. Je ramen opknappen zonder gordijnen kan inderdaad gemakkelijk en zelfs praktisch zijn. Er zijn velen die niet houden van de lange hangende stoffen die vaak meer ruimte innemen en kamers kleiner laten lijken. Lange gordijnen kunnen rommelig worden met huisdieren en peuters in huis. Er zijn ook verschillende gevallen waarin je merkt dat gordijnen duurder zijn dan jaloezieën, vanwege de hoeveelheid stof die nodig is om je ramen aan te kleden. 

Oplossingen voor raamdecoratie zonder gordijnen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor huiseigenaren om hun ramen aan te kleden zonder gordijnen te gebruiken. Jaloezieën, rolgordijnen of plisségordijnen zijn even populair, gemakkelijk op te hangen en te bedienen en uiterst veelzijdig en functioneel. Ze kunnen gebruikt worden om je grote en brede ramen aan te kleden, speciaal gevormde ramen zoals gewelfde, driehoekige, achthoekige en zelfs je schuifdeuren. En je zult verwend worden met je keuze.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een raamdecoratie met lamellen die open of dicht kunnen om het licht te regelen, privacy te bieden en bescherming te bieden tegen UV stralen en schittering van de zon. Jaloezieën zijn gemaakt van aluminium, hout, vinyl of imitatiehout of zelfs bamboe jaloezieën. Ze kunnen met koord, snoerloos of met gemotoriseerde bediening geleverd worden. Jaloezieën kunnen zakvriendelijk zijn, zoals jaloezieën van imitatiehout, vinyl en aluminium, terwijl de duurdere jaloezieën die van echt hout zijn. Jaloezieën zijn fantastisch voor je woning. Ze laten diffuus licht door de lamellen stromen en verlichten je huis.

Kunsthouten en aluminium jaloezieën zijn een fantastische keuze voor badkamers en keukens omdat ze vocht- en hittebestendig zijn. Ze zijn duurzaam en trekken niet krom of bladderen niet als ze langere tijd aan vochtigheid worden blootgesteld. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in een brede keuze van kleuren, terwijl kunsthouten jaloezieën het uiterlijk en het gevoel van echt hout hebben, maar veel goedkoper zijn. Er zijn verschillende lamelmaten verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte van je ramen en je behoefte. Houten jaloezieën zijn prachtig en vullen je huis met een natuurlijke warme gloed en zachtheid die werkelijk verbluffend is.

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Hoe houd je jouw werkplek schoon?

Hoeveel kost een senioren alarm?

De nieuwste tuintrends van 2019: 3 ideeën voor een trendy inrichting van je tuin