Waterzuivering in 8 stappen

Het waterzuiveringsproces bestaat uit het behandelen van water uit natuurlijke bronnen, zoals meren, rivieren, regen of putten, dat verbindingen bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Om het waterzuivering moet het een fysische en chemische behandeling ondergaan om verontreinigende stoffen zoals pesticiden, meststoffen, mineralen, metalen, oliën, aardoliederivaten, detergenten, geneesmiddelen, virussen, enz. te verwijderen.

Kijk snel hoe Copierwater kan helpen met uw waterzuivering!

Wat is het belang van waterzuivering?

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie sterven elk jaar ongeveer 3,4 miljoen mensen als gevolg van het drinken van besmet water. Het is daarom uiterst belangrijk een waterzuiveringsproces uit te voeren dat de zuiverheid en neutraliteit van het water garandeert.

Naast de noodzaak van gezondheidspreventie is waterzuivering zeer belangrijk in de farmaceutische en biochemische industrie, omdat schoon water onontbeerlijk is voor wetenschappelijke proeven en laboratoriumonderzoek.

Er moet een reeks processen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het water veilig is om te drinken. Hier worden de belangrijkste stappen van het waterzuiveringsproces toegelicht.

1. Ontsmetting/chlorering.

Chloor is het meest gebruikte ontsmettingsmiddel om micro-organismen in water te verminderen of te elimineren. Het gebruik van chloor in water vermindert het risico op door water overgebrachte ziekten aanzienlijk.

2. Sedimentfilter

Filtratie verwijdert vaste sedimenten die in het water zweven. De meest voorkomende filters zijn diepbed- of multimediafilters.

3. Actieve kool

Zodra het water door de mechanische filters is gegaan, gaat het proces verder met de aankomst in de korrelige actieve koolzuiveraar.

4. Ionenwisseling

De volgende stap in de waterzuivering is de verwijdering van verschillende elementen die hardheid veroorzaken. Hiervoor wordt een tank gebruikt die gevuld is met een negatief geladen ionenuitwisselingshars.

5. Voorfilter

In deze stap wordt een wegwerppatroonfilter geplaatst om deeltjes groter dan 1 micron op te vangen die schadelijk kunnen zijn voor omgekeerde osmose, en om deeltjes op te vangen van de ionenwisselaarhars uit de vorige stap.

6. Omgekeerde Osmose

Osmose is een natuurlijk proces waarbij water door een membraan gaat door middel van een drukverschil tussen de zijkanten van het membraan.

7. Ultraviolet licht

Omdat chloor niet alle micro-organismen verwijdert, worden twee chemicaliënvrije technologieën gebruikt voor desinfectie om ervoor te zorgen dat gezuiverd water volledig vrij blijft van elke vorm van microbiologische besmetting. Ultraviolette ontsmetting is de eerste van deze technologieën.

8. Ozonisatie

Ozonisatie wordt uitgevoerd via 2 opties:

In de eerste wordt een residu achtergelaten om ervoor te zorgen dat het gezuiverde water vrij blijft van microbiologische besmetting ingeval het voor korte tijd wordt opgeslagen.

En de tweede, waarbij de ozonisatie rechtstreeks in flessen of kannen gebeurt om de recipiënt in steriele omstandigheden te houden op de plaats van verkoop vóór consumptie.

 

Waarom uniformen dragen in uw bedrijf?

De professionele uniformen zijn niet alleen een manier van onthulling van de dag na dag, maar ook op specifieke momenten, zoals bij de bedrijfsevenementen. Als uw bedrijf bijvoorbeeld aan beurzen deelneemt, is het essentieel dat het zich onderscheidt van andere geschenken. Het uniform is dus de meest traditionele en objectieve manier om een dergelijk resultaat te bereiken. In deze evenementen hebben de medewerkers van het bedrijf te maken met meerdere toekomstige klanten, dus is het belangrijk om organisatie, standaardisatie en ernst te tonen, zodat deze mensen zich op hun gemak voelen bij het sluiten van een deal met het merk.

Bevestiging van de visuele identiteit

Verschillende elementen vormen een merk, zoals logo’s, lettertypes, kleuren en natuurlijk uniformen. Het is zeer inzichtelijk dat deze factoren zich goed ontwikkelen, omdat ze de naam van het bedrijf in de geest van uw publiek versterken. Met medewerkers in professionele uniformen die goed zijn afgestemd op de visuele identiteit versterken we de humanisering van het bedrijf en maken we het voor iedereen toegankelijk.

Standaardisatie van kleding

Mode-etiquette is een onderwerp dat in bedrijven zeer delicaat kan zijn. Om problemen in verband hiermee te minimaliseren, de uniformen standaardiseren de manier waarop iedereen zich kleedt, het vermijden van de verlegenheid van andere mensen en zelfs de werknemer in kwestie.

Bedrijfskleding Ede: Gemak voor medewerkers

Ook al is er in het begin enige weerstand tegen uniformen, toch zijn de werknemers meestal de belangrijkste begunstigden. Door het dagelijks gebruik van kleding raken ze uiteindelijk versleten, en dit soort kosten worden niet doorberekend aan de bedrijven. Door een goede presentatie en het tonen van de positieve punten van het gebruik van uniformen, zullen medewerkers zich snel bewust worden van de voordelen van de actie.

Een elektrisch vloerluik in uw woning.

Elektrisch vloerluik als ruimtebesparing

Bent u op zoek naar een elegante oplossing om de kelder met de begane grond te verbinden? Dan is een elektrisch vloerluik wellicht een optie voor u! Het voordeel van deze keuze is dat het enorm ruimtelijk oogt. Er is geen open trapgat met bijbehorend houten frame nodig. Dat is zeker handig wanneer er een kelder wordt toegevoegd aan een bestaande woning, want dan is er geen rekening gehouden met een trap bij de bouw.

Onopvallend of als eyecatcher?

Wanneer u de kelder niet gebruikt, is het vloerluik gewoon beloopbaar. Het ligt volledig verzonken in de vloer, dus er zitten geen randen aan waarover u zou kunnen struikelen. Meestal wordt een elektrisch vloerluik van veiligheidsglas gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer licht in de kelder waar doorgaans weinig daglicht komt. Bovendien ziet het er ook luxe uit. Maar mocht u de benedenruimte juist liever aan het zicht onttrekken, dan kunt u ervoor kiezen om het luik te bekleden met hetzelfde materiaal als er op de vloer ligt.

Veilig te openen.

Het elektrisch vloerluik is vanwege de veiligheid alleen te openen met een afstandsbediening of door middel van een wandschakelaar. Dit gaat heel geruisloos. Het luik gaat heel langzaam open en dicht met scharnieren. Daardoor kunt u altijd vanaf een afstand zien of het luik open staat. Wel zo veilig!

Dus mocht u op zoek zijn naar een mooie en ruimtebesparende manier om de kelder bij uw woning te betrekken, denk dan eens aan de mogelijkheden van een elektrisch vloerluik bij Linfi! Ook als u nog twijfelt, kunt u gerust contact met ons opnemen om vrijblijvend verdere informatie of een eventuele offerte aan te vragen.

Isolatieglas is altijd een verstandige keuze

Isolatieglas een verstandige keuze voor particulieren

In de tijd van verduurzaming is isolatiebeglazing uit geen enkel pand meer weg te denken. In de eigen woning levert isolatieglas daadwerkelijke winst op voor de energierekening en het milieu. Zeker nu de gasprijzen door de overheid langzamerhand omhoog worden gekrikt. Isolatieglas zorgt ervoor dat de gestookte warmte in de winter beter binnen blijft waardoor er minder hoeft te worden gestookt. De investering in isolatieglas verdient zich in een financieel opzicht terug in een structureel lagere rekening, dan wanneer alleen enkel glas zou worden gebruikt. Dat er minder hoeft te worden gestookt is uiteraard ook goed nieuws voor het milieu.

Isolatieglas misschien wel nodig voor bedrijven

Voor bedrijven gelden dezelfde argumenten als voor particulieren. Bedrijfskosten moeten zo laag mogelijk worden gehouden, maar steeds meer klanten en B2B-costumers verlangen van hun leveranciers dat zij verduurzamen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) is een centraal discussiepunt in het bedrijfsleveven. Hiermee wordt bedoeld dat van bedrijven wordt verlangd dat zij behalve winst, in hun beleid ook meerwaarde bieden aan de mensheid en aan het milieu. Daarom wordt ook wel over de de drie ‘p’s’ gesproken (people, profit, planet). Dit kan betekenen dat in de nabije toekomst bedrijven steeds meer zullen worden ‘afgerekend’ op minder duurzaam beleid, zoals het behoud van enkel glas.

Wanneer moet ik mijn enkel glas vervangen?

Zeker op het moment dat ramen en kozijnen zo langzamer hand moeten worden vervangen, is het een uitstekend moment om over isolatieglas na te denken. Als deze nog lang niet aan vervanging toe zijn, is het verstandig gom een afweging te maken. Het niet vervangen gaat in de toekomst geld kosten, dus het maken van een rekensom zou dan verstandig zijn.

Hoe kom ik aan isolatieglasplaten?

Isolatieglasplaten zijn voor particulieren gemakkelijk online te bestellen. Uiteraard zijn de zaken die benodigd zijn om het dubbele glas te plaatsen ook aanwezig. Het is belangrijk om goed te kijken naar het formaat glas dat je nodig hebt. Meestal staat in millimeters de omvang van het raam aangegeven. Afrekenen gaat over het algemeen gemakkelijk online.

Partners met Persoonlijkheid Stoornissen

Partners met Persoonlijkheid Stoornissen – 7 Tekenen Dat je Partner Pathologisch is

Elke relatie vergt werk en moeite om succesvol te zijn. De realiteit is echter dat er een segment van de bevolking is die niet zo op een manier in elkaar zit die toestaat dat een gezonde relatie mogelijk is. Persoonlijkheidsstoornissen – inclusief narcisme, sociopatie/psychopathie, en borderline persoonlijkheidsstoornis zullen niet aan het begin duidelijk zijn. Maar als je echter regelmatig gekwetst wordt, verward bent, en verbijsterd over het gedrag van je partner, is het mogelijk dat je geïnvolveerd bent met iemand die een persoonlijkheidsstoornis heeft. Lees meer over Persoonlijkheid Stoornissen hier!

Hier zijn de 7 tekenen waaraan je kunt zien dat je partner misschien pathologisch is:

1. Een gevoel van recht op alles hebben. Je partner kan zich superieur voelen tegenover anderen, alsof de regels niet voor hun gelden. Ze kunnen ook het gevoel uiten dat ze zich moeten associëren met “speciale” mensen en mensen uit een hogere klasse.

2. Gebrek aan empathie. Je partner kan een goede rol geleerd hebben en laten zien dat hij voor anderen “voelt”. Maar na een tijd kan het oppervlakkig en geforceerd overkomen, omdat het ook zo is. Iemand met een persoonlijkheidsstoornis kan niet waarachtig met anderen emotioneel relateren.

3. Slechte impulscontrole en roekeloos, risicovol gedrag dat het effect op anderen niet in rekening neemt. Het wordt gedacht dat vele mensen met persoonlijkheidsstoornissen niet dezelfde sterke reactie op gevaar hebben zoals de rest van ons. Het resultaat daarvan is dat ze zich snel vervelen en verlangen naar de opwinding van riskant gedrag, zoals sensueele uitspattingen.

4. Gebrek aan schuldgevoel. Een oprecht gebrek aan schuldgevoel en een geweten is het kenmerk die kop boven schouders er uit steekt voor een persoonlijkheidsstoornis. Er kunnen weer pogingen gemaakt worden om schuldgevoel en spijt voor kwetsende acties te imiteren, maar de emotionele bron mist.

5. Problemen met verantwoordelijkheid en verplichtingen. Deze mensen kunnen soms niet in staat zijn om een verantwoordelijk levensstijl te leiden, inclusief het hebben van een baan en het betalen van rekeningen. Ze kunnen wellicht niet in staat zijn om aan huwelijkse verplichtingen te voldoen. Dit kan als resultaat hebben dat sommigen een parasitaire levensstijl aannemen, door anderen te gebruiken en van hun goedgelovige aard te leven.

6. Manipulatief en compulsief liegen. Wanneer je partner over alles liegt, klein of groot, belangrijk en onbelangrijk, dan kan dit een teken zijn van persoonlijkheidsstoornis.

7. Grandioze zelfbeeld. Je partner kan prestaties overdrijven en hun successen groter laten lijken dan dat ze zijn, en verwachten dat ze als een genie worden behandeld – zonder de begeleidende prestaties om hun claims te ondersteunen.

De Psycholoog – relatietherapeut Maastricht

https://www.depsycholoog.nl/maastricht/

Salland basisverzekering

Bent u van plan om te wisselen van zorgverzekeraar? Als u woont in Gelderland of Overijssel, dan kunt u rekenen op de persoonlijke benadering van Salland. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons in voor kwaliteitszorg in deze omgeving. Bij Salland zijn we van mening dat iedereen de beste zorg verdient tegen een betaalbare premie. Ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie en zijn gratis met u meeverzekerd. Is Salland de zorgverzekeraar die u zoekt, dan helpen wij u graag bij het overstappen. 

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Salland houdt de zorgpremie altijd zo laag mogelijk. Daarnaast kan het zijn dat u in aanmerking komt voor extra korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Als uw werkgever of sportvereniging afspraken met ons heeft gemaakt, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting zorgverzekering. Wij maken niet alleen afspraken met bedrijven en verenigingen, maar ook met zorginstanties in de regio. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zorg en de kosten van behandelingen. Daarom kunt u altijd rekenen op de beste zorg dicht bij huis. Ons ZorgAdvies team zoekt graag voor u uit waar u het beste naartoe kunt gaan voor een specifieke behandeling, of waar de wachtlijst het kortst is.

Aanvullende verzekeringen

Bij Salland begrijpen we dat iedereen andere zorgbehoeften heeft. Het is prettig als uw zorgverzekering hierbij aansluit. Daarom heeft u bij ons de keuze uit wel vijf aanvullende verzekeringen. Sinds kort hebben we ook een handige Compact verzekering. Hiermee heeft u recht op vergoeding van negen behandelingen bij de fysiotherapeut en spoedeisende zorg in heel Europa. Daarbij krijgt u met de Compact verzekering 250 euro per jaar vergoeding voor de tandarts. U hoeft dus geen aparte tandartsverzekering meer af te sluiten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/

Op de docenten van 123 Theorie kun je vertrouwen

Als je besluit je rijbewijs te gaan halen, zul je ook het theorie-examen moeten afleggen. Dat betekent dat je je gaat verdiepen in de verkeersregels die in Nederland gelden. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. En je hoeft van te voren ook geen dikke, dure, ingewikkelde boeken aan te schaffen.

123 Theorie helpt je en maakt het je gemakkelijk. Sta jij op het punt je aan te melden voor een theoriecursus in Utrecht? Bij 123 Theorie ben je zeer welkom. Onze docenten kunnen je snel wegwijs maken in het -op het eerste gezicht misschien complex lijkende- geheel van verkeersregels. Zo leer je bijvoorbeeld de volgende officiële voorschriften:

-Bestuurders moeten zo veel mogelijk rechts houden.

-Als je op de fiets zit mag je met z’n tweeën naast elkaar rijden, maar snorfietsers mogen dit niet.

-Inhalen doe je standaard links. Als je links hebt voorgesorteerd en hebt aangegeven dat je naar links wilt gaan, dan mogen andere bestuurders je rechts inhalen.

Binnen 1 dag je theorie gehaald

De auto theoriecursus in Eindhoven van 123 Theorie is al jaren zeer populair. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat vrijwel iedereen bij ons in één keer slaagt. En dat is weer te danken aan onze uitstekende docenten. Zij komen stuk voor stuk uit de praktijk. Ze weten precies hoe het er aan toe gaat tijdens het examen en wat voor soort vragen er gesteld worden. Tijdens de lessen hebben ze oog voor iedereen.

Als jij je zorgen maakt omdat je altijd erg nerveus bent tijdens examens, dan zit je juist goed bij 123 Theorie. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan het examen begint. Nieuwsgierig geworden? Laat van je horen, dan leggen we alles uit en beantwoorden we je vragen. 123 Theorie is bereikbaar via het online contact formulier. Als je liever een app stuurt, kun je 0629 99 99 62 gebruiken. Ons telefoonnummer luidt 085 060 1230 en het mailadres is info @ 123-theorie.nl. Tot snel!

https://www.123-theorie.nl/

Een non-profit jaarrekening schrijven – zeven snelle tips

Een non-profit jaarrekening schrijven – zeven snelle tips

Als u bent gevraagd om een jaarverslag voor een non-profitorganisatie te schrijven, volgen dan deze zeven tips om u op weg te helpen.

  1. Focus op prestaties, niet op activiteiten. We willen weten wat u hebt gedaan, maar wat nog belangrijker is, we willen weten waarom u het hebt gedaan. Wat waren de resultaten? Waarom heeft u tijd doorgebracht zoals u deed? Welk verschil maakte het?
  2. Verwijder de administratieve details. Een hogesnelheidsverbinding op kantoor en nieuwe boekhoudsoftware kunnen grote prestaties, maar ze hebben niets te maken met uw missie. Inspireer donoren met prestaties die verband houden met de missie in uw jaarverslag en laat alle administratieve items voor je bestuur verslag achter wegen.
  3. Voeg foto’s toe. Ja, foto’s zijn echt meer dan duizend woorden waard. Veel van de mensen die uw jaarverslag lezen, zullen het niet echt lezen. Laat ze zien wat je met foto’s hebt gedaan. Als je geen digitale camera hebt, koop er dan nu een, want basismodellen zijn erg goedkoop. Het is ook goed om stockfotografie te gebruiken om uw werk te illustreren.
  4. Schrijf onderschriften die uw verhaal vertellen. Nu u ze naar de foto’s laat kijken, vertel dan een verhaal met een bijschriften. Leg niet alleen uit wat op de foto staat. Verbind de foto met de prestatie. Als mensen niets anders lezen dan de bijschriften in uw jaarverslag, moeten ze toch een idee krijgen van het goede werk dat u vorig jaar hebt gedaan.

  5. Leg uw financiën uit. Veel van uw donateurs zullen niet weten hoe ze een financieel overzicht moeten lezen of zullen er geen tijd voor nemen om het te lezen. Neem een ​​alinea of ​​twee op die in gewoon Nederlands uitlegt wat de tabellen zeggen. Waar komt het geld vandaan en hoe geeft u het uit?

  6. Controleer uw donorlijsten driemaal. Er is geen betere manier om een ​​toekomstige donatie te saboteren dan de naam van de donor verkeerd in uwjaarverslag te spellen.

  7. Vertel donoren hoe zij kunnen helpen. Laat een potentiële supporter nooit hangen, vraag uzelf af hoe ze u kunnen helpen. Als u hen eenmaal hebt geïnspireerd met de goede werken in uw jaarverslag, moet u hen kunnen vertellen hoe ze u kunnen helpen door meer te doen. Hoe kunnen ze u ondersteunen met hun geld of tijd? Biedt u bijvoorbeeld geplande geef opties aan? Accepteer u geschenken met aandelen? Kunnen ze een creditcard gebruiken? Wees duidelijk over de beste manieren om u te helpen.

Wilt u een jaarrekening laten opstellen? Bezoek offerte.nl

https://offerte.nl/boekhouder/opstellen-jaarrekening

De Effecten van Management Training

Veel bedrijfseigenaren hebben nog nooit gehoord van management training. Ze zijn vaak verward wanneer iemand hier over begint tegen ze. Een bescheiden moeite wordt hier gedaan om te helpen met uitleggen wat het eigenlijk is en hoe het kan helpen binnen de zakenwereld.

Wat is management training?

Management training is een combinatie van trainingen die door een organisatie worden gedaan om het beste naar boven te brengen van hun mensen. Binnen het huidige financiële en concurrerende klimaat van de zakenwereld, is het voor een bedrijf van belang om te beschikken over de meest getalenteerde werknemers beschikbaar om de concurrentie voor te blijven. Het staat het personeel toe om de effectiviteit en kwaliteit te verbeteren binnen hun eigen positie waardoor het bedrijf nieuwe uitdagingen kan onderzoeken.

Trainingscursussen zijn speciaal ontwikkeld voor manager en andere stafleden. Op maat gemaakt voor hun vakgebied, verantwoordelijkheden en vaardigheden, het helpt ze om de verschillende uitdagingen binnen het werk aan te kunnen.

Hoe wordt dit gedaan?

De training voor managers is ontworpen om in verscheidene sessies te voltooien. Een aantal training modules worden klassikaal gedaan, met verschillende managers, in groepen. Er worden presentaties en academische training gegeven voor het verbeteren van de communicatie met de klant en andere afdelingen.

Trainingen kunnen uitgesteld worden wanneer een manager op zakenreis of iets dergelijks gaat. Om ruimte te maken voor de managers om zich ook nog op hun dagelijkse taken te kunnen richten worden de trainingen wekelijks of maandelijks gegeven.

Wat zijn de voordelen?

De managers die deelnemen aan het trainingsprogramma worden blootgesteld aan verschillende vaardigheden. Wordt je gepromoveerd tot manager dan kom je zeker in aanmerking voor deze training. U wordt geïntroduceerd tot vele moderne vereisten aan de industrie. Aangezien trends en werkstijlen blijvend veranderen is het belangrijk voor het management binnen elk bedrijf deze te kennen. 

Het gebruik van techniek wordt ook besproken door de management consultants. Managers kunnen aan de hand hiervan besluiten welke maatregelen ze moeten nemen om techniek te implementeren op hun afdeling en hoeveel budget er nodig zal zijn om de benodigde hardware aan te schaffen.

Elk trainingsprogramma is ontworpen om managers probleemoplossend te leren denken, time management en productiviteit te verhogen. Ze worden ook coaching-vaardigheden geleerd zodat managers informatie aan hun personeel op een effectieve manier kunnen overbrengen.


Doe mee met een managementtraining bij ons – Ivpp

http://www.ivpp.nl/leiderschap/training

Wat is de toekomst van oxboards?

Het oxboard zoals we dat nu kennen heeft eigenlijk verschillende tekortkomingen: kleine wielen en is moeilijk te bewegen over ruw terrein. Zelfs kleine openingen tussen de tegels van de stoep, oneffen trottoirs en kiezelstenen kunnen je tijdens het rijden met een oxboard tot last zijn. Eenvoudig gezegd, hebben de oxboards dus eigenlijk een naadloos oppervlak nodig om goed op te kunnen draaien. De toekomstige oxboards kunnen deze situaties waarschijnlijk beter aan omdat ze grotere wielen en een betere vering hebben die de boards verder stabiliseren om ook het zogenaamde offroad-rijden mogelijk te maken.

Er zijn enkele oxboard fabrikanten zoals Swheels.nl in Nederland, die vibratiebestendige boards hebben ontwikkeld, wat betekent dat deze apparaten beter bestand zijn tegen de schokken waaraan ze worden blootgesteld. De introductie van de speciale suspensie zorgt ervoor dat de oxboards fijnere sensoren en een constante stabiliteit hebben zodat het board, ook op wat minder gladde wegen, in evenwicht kan worden gehouden.

De nieuwe modellen zullen ook een ​​stationaire as introduceren om zo de ongelijke versnelling en vertraging die wordt veroorzaakt door het verplaatsen van de voetzolen tegen te gaan. Het belangrijkste probleem dat bij de productie van de oxboards moet worden aangepakt is dat het batterijsysteem dat zo nu en dan oververhit raakt. De fabrikanten moeten de ideale plaatsings- en installatiemaatregelen voor de batterijen uitzoeken om zo verdere schade te kunnen voorkomen. Het is ook fijn als de oxboards een systeem krijgen dat aangeeft als de batterij zich dreigt te overladen.

 

Zijn oxboards geschikt voor jou?

 

Oxboards zijn het volgende grote ding als het gaat om gemotoriseerd vervoer en ze worden nu al neergezet als de coolste gadgets in de stad, wat ze ook zeker zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe iemands ingebeelde gadget van bijna drie decennia geleden nu vandaag de dag realiteit is geworden.

Als je van coole gadgets, referenties naar films uit de jaren ’80 en avontuur houdt, dan is een oxboard echt iets voor jou. Het doel van oxboards is om je er cool uit te laten zien terwijl je plezier hebt met het rijden en dat doel wordt goed nagestreefd!

 

Bezoek Swheels.nl om een oxboard te kopen

 

 

                                                                                

 

https://www.swheels.nl