Zwart op wit de beste
Image default
Zakelijke dienstverlening

E-fulfilment in een notendop

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, weet u vast wel hoe veel werk er gaat zitten in het opslaan, verzenden en het uiteindelijk weer terugnemen van artikelen die retour gezonden worden. Veel tijd die u beter kunt besteden bij het laten groeien van uw bedrijf. Met die reden is het dan ook mogelijk om e-fulfilment in te schakelen. We gaan u in deze tekst laten zien wat e-fulfilment precies en wat de vele voordelen zijn wanneer u e-fulfilment van ons afneemt.

Wat is e-fulfilment?

Met e-fulfilment wordt bedoelt dat het logistieke gedeelte van het werk overgedragen wordt naar een ander bedrijf. Bijvoorbeeld die van ons. Dat begint dus al bij het aannemen van de bestellingen. Uw klant geeft via de website aan welk artikel hij of zij wilt kopen. Vervolgens halen wij dit product uit de opslag en zorgen wij er voor dat deze snel bij de klant terecht komt. Wij regelen de factuur die bij het pakket wordt verzonden en natuurlijk de betaling. Wanneer de klant niet tevreden is, ontvangen wij het pakket retour en handelen wij deze retour af. Mocht er geruild moeten worden dan nemen wij dit natuurlijk ook op ons. Zoals u merkt haalt dit een hoop werk bij u weg.

Voordelen van e-fulfilment

Het grote voordeel van e-fulfilment bij Surlogic is natuurlijk het werk wat het u bespaart. Zoals we net al omschreven is het hele logistieke gedeelte uit handen genomen en kunt u bezig gaan met andere aspecten van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de marketing zodat u verder kunt groeien. Daarnaast scheelt het een hoop opslag. Wanneer u net met uw bedrijf begint, weet u nog niet hoeveel voorraad u gemiddeld nodig heeft. Hierdoor heeft u veel opslagruimte nodig om op te slaan waar u mee gaat beginnen. Op die manier heeft u voldoende voorraad zodat u de producten ook snel kunt bezorgen. Wij hebben voldoende opslagruimte om altijd genoeg spullen op voorraad te kunnen hebben. Een ander voordeel is dat u hierdoor niet meer meerdere keren per dag naar het postkantoor moet rijden om uw spullen te verzenden. Wij zorgen ervoor dat uw producten snel verzonden worden naar de klant. Hierdoor heeft u kans om meer te verkopen omdat de klant er vaak sneller voor kiest iets te bestellen bij een winkel die sneller kan leveren. Nog een voordeel is dat wij ook alles van u overnemen wat betreft retourzendingen. Ook hier hoeft u niet naar te kijken. Al met al ziet u dus dat er een hoop voordelen zitten aan e-fulfilment. Neemt u gauw contact met ons op wanneer u een eigen bedrijf heeft en minder tijd wilt besteden aan de logistiek?

https://surlogic.nl/