Activiteiten personeelsuitje: dit zijn je mogelijkheden

Wist je dat een personeelsuitje een hele goede manier is om jouw collega’s op een andere manier te leren kennen? Er zijn heel wat activiteiten personeelsuitje waar je uit kunt kiezen en dus vindt je altijd wel iets wat bij jouw bedrijf past. Want je kunt wel kiezen voor een hapje en een drankje, maar een leuke activiteit is nog beter. Op deze manier leer je elkaar goed kennen en werk je met elkaar ook nog eens aan de teambuilding. Maar wat zijn voorbeelden van leuke uitjes en waar kun je deze uitjes doen? Hier lees je alles over het vinden van de leukste activiteiten voor een personeelsuitje.

 

Scheveningen: dé plek voor een personeelsuitje

Een van de locaties waar je terecht kunt is het prachtige Scheveningen. Deze bestemming heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats verblijf je bij het strand en heb je dus alle ruimte om de leukste activiteiten te doen. Daarnaast verblijf je ook in de buurt van de stad. De stad is het decor van spannende spellen die je met je collega’s kunt gaan doen, maar je kunt daarnaast ook kiezen voor ontspannende uitjes. Wat dacht je van een rondvaart op een boot of een leuke activiteit, gevolgd door een heerlijk etentje in het centrum van Den Haag? Dit hoort allemaal tot je mogelijkheden!

 

Ontdek deze activiteiten personeelsuitje

De leukste activiteiten Scheveningen zijn te kiezen voor je personeelsuitje. Denk eens aan spannende spellen op het brede strand, zoals de Robinson Crusoe Experience of de leukste zeskampen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor leuke andere activiteiten, zoals blokarten, surfen, een beachvolleybaltoernooi of bubbelvoetbal op het strand. Behalve buiten zijn er ook genoeg binnen activiteiten voor een personeelsuitje. Denk hierbij eens aan leuke workshops, een escaperoom, een pubquiz of een van de vele andere mogelijkheden.

 

Voor ieder budget is een leuk personeelsuitje te regelen. Ontdek de vele leuke activiteiten Scheveningen en stel een onvergetelijk uitje samen voor het complete personeel. Samen kunnen jullie genieten van de gezelligheid, maar leren jullie elkaar ook goed kennen en werken jullie aan de teambuilding. Dat is nog eens een leuk vooruitzicht!

De Crafty Ponies dierenarts kit, zodat je jouw knuffelpaard beter kunt maken.

De Crafty Ponies dierenarts kit, zodat je jouw knuffelpaard beter kunt maken.

 

Kinderen kunnen met deze kit voor dierenarts spelen met hun Crafty Pony paardenknuffel. Het boekje wat erbij wordt geleverd is geschreven en gecontroleerd door dierenartsen. In dit boekje wordt onder andere uitgelegd hoe een dierenarts het pootje van een echte pony hecht en de duidelijke diagrammen tonen de gebruikte apparatuur, die de dierenarts gebruikt.

 

De Crafty Ponies paardenknuffel dierenarts set bevat:

  • Een spuit voor het ‘injecteren’ van antibiotica of een kalmerend middel.
  • Een gaasje zodat jij de wond van Crafty kan reinigen.
  • Een naald en draad met schaar, zodat jij jouw Crafty Ponies wond dicht kan hechten.

Hieronder een filmpje wat de set bevat en hoe je het gebruikt.

 

Kinderen kunnen door middel van deze dierenarts set leren hoe een dierenarts een snee in een knuffelpaard hecht. Kinderen kunnen met deze set ook een rollenspel spelen, dit kan kinderen de situatie helpen begrijpen als hun Crafty Pony (of zelfs de echte!) een wond krijgt. Creatief rollenspel helpt bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, vaardigheden en behendigheid.

 

Eerst begint de dierenarts met het behandelen van je paardenknuffel door middel van een tetanus prik. Je knuffelpaard moet deze om de twee jaar krijgen zodat je paardenknuffel is beschermd tegen tetanus. Als je knuffelpaard geen regelmatige tetanus injectie heeft gehad kan de dierenarts een injectie in zijn achterwerk toedienen, dit zorgt voor onmiddellijke bescherming. Het volgende wat de dierenarts dan kan gaan doen, is een injectie geven voor de pijnverlichting. Als je paardenknuffel overstuur is kan de dierenarts je pony nog een nieuwe injectie geven om deze te kalmeren, dit kan ervoor zorgen dat je pony een beetje slaperig wordt. Het beste is om met je pony op rustige toon te praten, zodat je jouw knuffelpaard kunt kalmeren.

 

Wanneer het kalmeringsmiddel is ingewerkt kun je beginnen, eerst maak je de wond schoon met een speciaal ontsmettingsmiddel en een gaasje. Vervolgens worden er verdovende injecties in de huid rondom de wond van Crafty, zodat hij niks voelt wanneer hij gehecht wordt. Het kan zijn dat de dierenarts eerst het haar wegscheert rondom de wond, zodat de wond niet kan gaan infecteren. De dierenarts hecht de wond met een stoffeerdersnaald, dit is een gebogen naald. Het kan zijn dat er meerdere hechtingen nodig zijn om de wond bij elkaar te houden. De hechtingen zijn meestal ongeveer 5mm uit elkaar. Je kunt, als jouw Crafty Pony een wond heeft, deze dicht ‘hechten’ met een laddersteek, met de laddersteek is de naad onzichtbaar.

 

De dierenarts kan je een antibiotica poeder geven om in de dagelijkse maaltijden van je knuffelpaard te stoppen, dit kan worden ingezet zodat je een infectie voorkomt.

 

Wil je nou ook je lieve paardenknuffel verzorgen?  >>> crafty pony dierenarts set

https://craftyponies.nl/

Feestartiesten

Feestartiesten kunnen hele bekende namen zijn, maar ook minder bekende namen. Deze artiesten zijn vaak wel bekend in de Apres Ski wereld. Hier worden ze regelmatig geboekt om van evenement een echt feestje te maken. Naast leuke en vooral aanstekelijke nummers zorgen feestartiesten ervoor dat iedereen begint te dansen en te springen. Op een Oktoberfeest, Apres Ski of Tirol Party mogen feestartiesten niet ontbreken. Ze zorgen ervoor dat het sfeertje er gezellig in komt te zitten. Als je binnenkort een groot feest organiseert is het tijd om de feestartiesten uit te nodigen om er echt een knalfuif van te maken. Wij kunnen je eventueel als boekingskantoor helpen om de geschikte feestartiesten te vinden. Samen kijken we welke artiesten het beste bij je evenement passen. Deze kunnen we direct voor je vastleggen zodat het feest gegarandeerd een echt feestje wordt.

Top Schlager artiesten voor een Schlager festival of Oktoberfeest

Organiseer je binnenkort een Oktoberfeest of Schlager feest? Er mag absoluut één ding niet ontbreken en dat zijn top schlager artiesten. Dit zijn de mensen die je feest maken of breken. Het is naast bier en kledingdracht een traditie in Duitsland dat er diverse artiesten op het podium staan om het publiek te vermaken. Tijdens het drinken van grote pullen met bier worden de grootste Schlager hits op de achtergrond gezongen. Alleen als je totaal niet in het wereldje thuishoort heb je misschien geen flauw idee wie de top Schlager artiesten zijn. Wie is er op dit moment helemaal hot om uit te nodigen op jouw Oktoberfeest? Wij helpen je graag met het vinden van Schlager artiesten uit Nederland of Duitsland. Samen maken we er een feestje van die past bij een Oktoberfeest of Schlager festival.

Duitse zangers op je Tirol feest of Apres Ski

Duitse zangers zijn natuurlijk volledig verbonden met het Tirol feest of Apres Ski feest. Iedereen wil graag hossen op de muziek uit Duitsland als ze een Tirol feest bezoeken. Natuurlijk kan je het lekker Nederlands houden met Nederlandse feestartiesten. Maar toch mis je wel iets bij het thema en dat zijn de Duitse zangers. Deze maken je feest pas echt een groot festijn waarbij iedereen op de stoelen en tafels staat te dansen. Duitse zangers mogen natuurlijk ook niet ontbreken als je een Oktoberfeest organiseert. Wees er alleen dan wel snel bij want in deze drukke periode zijn ze vaak al snel volgeboekt. Wij helpen je graag met het plaatsen van een boeking voor Duitse zangers en halen de Duitse Schlagers voor je in huis op je evenement.