Zwart op wit de beste
Image default
Cadeau

Foto in glas; 3d of toch een 2d model?

Foto’s geven je een blijvend beeld bij bijzondere herinneringen. Dat kan een herinnering aan een huisdier zijn, een periode van je leven of aan de personen die je dierbaar zijn. Een mooie lijst laat de foto nog beter tot zijn recht komen. Maar als je echt op zoek bent naar iets bijzonders, dan laat je de foto in glas graveren. Daarmee maak je er helemaal iets blijvends van, niet alleen om in je eigen huiskamer neer te zetten, maar ook om cadeau te geven.

Een foto in 2D laten graveren

Laat je een foto in onze shop in 2d graveren, dan kun je hiermee de essentie van de foto volledig tot uiting laten komen. Het is namelijk mogelijk om de achtergrond van de foto te verwijderen, zodat je alleen de personen, het dier of het voorwerp, het stralende middelpunt op de foto kunt laten zijn. Een foto in 2D is plat, waardoor het de indruk van een gewone foto geeft. Toch zie je de afbeelding heel scherp en weet je zeker dat er geen verkleuring zal optreden omdat het glas niet gevoelig is voor de invloed van zonlicht.

Verschillende mogelijkheden met een foto in 3D

Kies je voor een 3D foto in glas, dan geef je wat meer diepte aan de afbeelding. Een foto in 3D wordt eveneens in kristalglas gelaserd, maar doordat het glas dikker is, geeft dit een extra dimensie aan de foto. Bovendien biedt het meerdere mogelijkheden. Zo kun je bij een foto in 3D bijvoorbeeld voor een klein vaasje of een waxinelichthouder kiezen. Een waxinelichthouder kan ook bij een foto in 2d, maar dan wordt deze houder op het glas geplaatst. Bij de foto in 3D is dit geïntegreerd. Met het meer robuuste uiterlijk van deze foto heb je niet alleen een speciale afbeelding. Het geeft bovendien een moderne uitstraling die overigens in elk interieur past omdat het kleurloos is.

Een foto in glas voor iedere gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een moederdagcadeau, een verjaardagscadeau voor een goede vriend of vriendin of je wilt een overleden dierbare op een mooie manier herdenken. Met een foto in glas weet je zeker dat je een speciaal geschenk geeft. Je kiest voor een afbeelding van familieleden of een overleden huisdier en je kunt daarbij tevens een huwelijksdatum of overlijdensdatum naast de foto laten graveren. Het is eveneens mogelijk een afdruk van een poot of een vingerafdruk in het glas te laten tekenen. Een andere origineel cadeau is bijvoorbeeld een boekensteun van glas waar je een afbeelding naar keuze of een tekst in laat graveren. Met een foto in glas geef je aan een cadeau een extra persoonlijk tintje, waarbij het aan jou is of je kiest voor 2D of 3D.

https://www.all-incrystal.nl/