Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Goedkoper winkelen in de supermarkt doe je zo!

Laten we eerlijk zijn, de winkel die we allemaal het meest bezoeken is de supermarkt. Of je er nu eenmaal daags komt of drie keer in de week, een aantal handige shopping tips zijn altijd welkom toch? Teveel betalen in de supermarkt is bijvoorbeeld iets wat we liever niet doen. Met deze tips hou je of meer eten over, of je bespaart geld. Lees gauw verder!

 

Boodschappenlijstjes worden niet voor niets gebruikt

De term boodschappenlijstje bestaat niet voor niets, ze zijn gewoon enorm handig! Voordat je naar de supermarkt rijd om je inkopen te doen kun je het beste een lijstje maken met alles wat je nodig hebt. Op deze manier voorkom je dat je onnodige dingen komt en, misschien nog wel belangrijker, dat je niets vergeet.

 

Bespaar tijd, winkel efficiënt

Alleen naar de supermarkt is misschien wel wat saaier dan met je partner of met je kind, maar wel een heel stuk effectiever. Met je partner ben je waarschijnlijk meer aan het kletsen over van alles en nog wat en met je kind ben je simpelweg meer bezig. Zij vragen of dit en dat mee naar huis mogen nemen. Je zult dus niet alleen tijd besparen, maar ook je beurs zal er blij mee zijn.

 

Test elke supermarkt in de buurt

Dit is een leuk, praktisch en bovendien leerzaam experiment. Als je jouw vaste boodschappenlijstje hebt gemaakt kun je aan de slag. Ga voor dezelfde boodschappen naar elke supermarkt bij jou in de buurt en vergelijk de bonnetjes na een aantal keer winkelen. Misschien ben je bij de Albert Heijn wel duurder uit als bij de Jumbo of Lidl.

Ook kan de kwaliteit in producten verschillen. Bij de Lidl of Aldi hebben ze veel merkproducten van Unive bijvoorbeeld niet in de schappen liggen. Dit kan een reden zijn voor een klant om af te haken en een andere winkel te kiezen. Raadpleeg de Univé klantenservice en vraag na in welke supermarktketens hun producten worden aangeboden.

https://nl-contact.nl/klantenservice-unive/