Betonen aanrechtbladen

Is uw huidige keuken aan vervanging toe? In dat geval kan dat flink in de kosten oplopen. Gelukkig hoeft u niet altijd uw gehele keuken te vervangen. U kunt uw keuken namelijk ook een nieuwe boost geven door het vervangen van uw aanrechtblad. Meestal is dat namelijk hetgeen wat het aangezicht van de keuken kan verfraaien, maar tegelijkertijd ook lelijker kan maken na verloop van tijd. Aanrechtbladen vervangen, is uiteraard veel goedkoper dan de gehele keuken. Bovendien komt er veel minder rompslomp bij kijken. Betonnen aanrechtbladen zijn tegenwoordig heel hip en ze brengen verschillende voordelen met zich mee, los van het feit dat ze er prachtig uitzien. Lees snel verder om na te gaan wat deze prachtige voordelen dan precies zijn.

Bestand tegen hitte

Het is natuurlijk heerlijk om lekker thuis te koken. Voor veel mensen is koken een vorm van ontspanning, maar het kan ook zijn dat u eens in de zoveel tijd stress heeft van het koken. Misschien moet het eten bijvoorbeeld heel snel klaar zijn, omdat u een gezin heeft met jonge kinderen. Deze jonge kinderen moeten wellicht een sport beoefenen of er is wat anders aan de hand, waardoor er sprake is van haast. In al die haast kan het zijn dat u per ongeluk vergeet om een pan op een onderzetter te leggen. Dit kan ernstige gevolgen hebben, want zo kan er een scheur in een aanrechtblad ontstaan. Daar heeft u ongetwijfeld helemaal geen zin in. Bij betonnen aanrechtbladen is dat gelukkig niet het geval. Deze zijn namelijk bestand tegen hitte, dus ook als u kookt met stress hoeft u niet bang te zijn.

Geen vlekken met een betonnen aanrechtblad

Het is de grootste frustratie van de gemiddelde mens: schoonmaken. Het punt van een aanrechtblad is dat hier snel vlekken in kunnen komen. U bent er immers aan het koken en dat kan resulteren in flink wat vlekken. Het voordeel van betonnen aanrechtbladen is echter dat deze vlekvrij zijn. Mochten er onverhoopt toch vlekken in komen? In dat geval is dat geen enkel probleem, want deze zijn dan zeer gemakkelijk te reinigen.

Betonnen aanrechtbladen kennen al met al zeer veel voordelen. Kijk dus eens goed of er één is die bij u past.

Veiligheidsdouches

Voordat jij zomaar de veiligheidsdouches gaat kiezen die wij je aanbieden, is het goed dat je er achter gaat komen welke dat zijn, wat de voordelen zijn en wat de kosten zijn. Je kunt ze ook eens met elkaar vergelijken en dan voor jezelf een keuze maken. Het gaat er niet zo zeer om wat de prijs is, het gaat om het merk, de kwaliteit en de grootte. Daarom moet je maar eens goed kijken wat wij voor jou kunnen doen en dan zie je ook in wat onze voordelen zijn.  

https://www.bumax.com/media/catalog/product/cache/231089d7d4714edb54b24e4a8e622821/1/3/1312_rd_1.jpg

Vragen over de veiligheidsdouches

Als je nog meer te weten wilt komen over de nooddouches die wij je aanbieden, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan doen wij er alles aan om je vragen snel te beantwoorden. Wij kunnen ook samen met jou kijken naar maatwerk of naar hetgeen wat het beste bij jouw situatie past. Benader ons daarom als je er meer over te weten wenst te komen en dan zoeken wij het een en ander voor je uit. Wij hopen je snel van dienst te mogen zijn met onze goede kasten en dat ervaar jij ook snel!

https://www.bumax.com/nl/nooddouches

Werkplekinstructiekaart (WIK)

Een WIK bevat de belangrijkste pictogrammen en gevaren van een stof. Daarnaast is het aan te raden om in het kort aan te geven hoe een werknemer moet handelen in geval van nood. Denk hierbij aan een EHBO advies bij inslikken, oogcontact, contact met de huid en wat te doen bij inademen van een stof. Echter is dit niet het enige wat belangrijk is aan een WIK. Sommige bedrijven behandelen sporadisch chemicaliën. Echter moet u toch ten alle tijden voldoen aan de wettelijke voorschriften rondom werkplekinstructiekaart en gevaarlijke stoffen. Een werkplekinstructiekaart is een praktische vertaling van de VIB en geschikt voor personeel op de werkvloer tijdens het dagelijks werk.

Waarom WIK’s?

Een wik biedt informatie over gevaren, risico’s, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere zaken omtrent arboveiligheid en chemie. Dit soort informatie moet voor uw medewerkers beschikbaar zijn als gebruiksklare werkinstructiekaart. Tevens staat hierop ook de UFI, waarmee je i gevaarlijke situaties en tijdens ongevallen eenvoudig de hulpverleners op de hoogte kan stellen. Iedereen die binnen een bedrijf met (gevaarlijke) stoffen werkt, moet op de hoogte zijn van werkplekinstructiekaarten.

Werkplekinstructiekaarten laten maken

De VIB Fabriek heeft jarenlange ervaring in alles wat te maken heeft met veiligheidseisen op de werkplek. Deze partij kan dan ook uw werkplekinstructiekaarten opstellen. Dit is tijdefficiënt en zorgt ervoor dat uw WIK’s aan alle eisen voldoen. Immers is het verplicht om een veilige werkomgeving te creëren en uw medewerkers op de hoogte te stellen van potentiële gevaren.

https://www.devibfabriek.nl/werkplekinstructiekaart/