Hoe krijg je meer likes op Instagram

Instagram likes krijgen gaat hand in hand met meer volgers. Maar hoe krijg je meer likes op je posts? In deze blog zullen wij enkele tips geven die jij kunt toepassen in je Instagram account om meer likes te krijgen.

Plaats ongelooflijke foto’s

Opdat we niet vergeten dat fotografie een kunst was voordat het een marketing tool was, we hebben allemaal te bezitten tot het feit dat soms onze smaak onze vaardigheid overtreft.

Op Instagram is er geen ruimte voor “goed genoeg” foto’s. Tijd om een level omhoog te gaan.

Of dat betekent dat het nemen van een fotografie cursus om je oog te ontwikkelen, of besteden wat budget aan het upgraden van uw apparatuur, erachter te komen wat de profs anders doen dan de hobbyisten. Door jouw skills te upgraden kun je er voor zorgen dat jouw fotos meer likes krijgen

Gebruik de juiste hashtags op je berichten

Op Instagram, meer dan andere sociale mediaplatforms, heeft elke hashtag die je gebruikt de potentie om dat bericht en je merk als geheel te openen tot een geheel nieuw publiek. Geef je hashtag strategie een gedachte:

  • Wees niet te breed (dat wil zeggen, #dog), maar wees niet te niche (dat wil zeggen, #labradoodlesofgreenpoint)
  • Gebruik een effectief aantal hashtags (studies zeggen dat berichten met 9 hashtags de meeste betrokkenheid krijgen)
  • Zet ze op de juiste plaats (dat wil zeggen, in de comments)
  • Overweeg om een hashtag voor jouw merk te maken

Hashtags vereisen een behendige aanraking, omdat één blik je publiek kan vertellen of je slim of wanhopig bent.

Tag mensen en merken, indien relevant

Je krijgt wat je weggeeft, zoals het gezegde gaat, en dat geldt ook voor aandacht. Of je nu een medewerker, een nieuwe kennis of je jeugdheld tagt, het doel is om te benadrukken hoeveel je ze waardeert en die waarde te delen met je publiek.

Als al deze dingen niet werken dan is het wellicht verstandig om voor enkele van je post  Instagram likes te kopen.

https://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/

Gebruik reclame optimaal door online en offline te werken!

Reclame maken voor een bedrijf kan in veel soorten, vormen en maten. Zowel offline als online is er oneindig veel mogelijk. Maar wat werkt het beste voor uw doelgroep? Waar heeft uw bedrijf het meeste profijt van? Bij een reclamebureau Eindhoven kunt u gespecialiseerd advies vragen. Zij hebben het verstand en de vaardigheid om voor u alles op een rij te zetten en samen met u bepalen waar uw doelgroep het beste kan bereikt worden.

Is offline reclame niet ouderwets?
Om alles op een rij te zetten kan er een begin gemaakt worden met offline reclame. Nu hoor ik u denken, is dit niet wat ouderwets en achterhaald? Kunnen reclameborden, brochures, spandoeken en flyers niet allemaal de kast in? Is online reclame de moderne standaard geworden? Dat hangt er helemaal vanaf waar u uw klanten wilt bereiken. Want om ze te bereiken, moet u zijn waar uw klanten zijn. Maar waar bevinden ze zich? Uw klanten zijn overal. Ze lopen buiten over straat, zitten op hun mobiel. Gaan naar hun werk, de supermarkt of naar huis. U ontkomt er dus niet aan om zelf op zowel online als offline zichtbaar te zijn. U moet de aandacht willen verdelen tussen virtueel en fysieke reclame.

Online reclame op zijn best!
Met het grote bereik van digitale kanalen kunt u niet meer om online reclame heen. Het is dan eveneens goed om uw identiteit online te tonen. U zult dan misschien wel denken, wat zijn de opties hierin? U kunt denken aan sociale media of e-mails, maar de meest voor de hand liggende optie is uw eigen website. Daar kunt u al uw eigen content creëren, aanpassingen maken hoe u ze wilt hebben en kunt u makkelijk contact leggen met klanten. Misschien komt nu het probleem dat u niks weet over programmeertaal of waar u überhaupt zou moeten beginnen. Dan kunt u het beste een website laten maken Eindhoven inschakelen. Zij kunnen namelijk hun vakkundigheid inzetten om een responsive website te bouwen die precies aansluit op uw ambities. Een website gebaseerd op echt vakmanschap en uw passie. Dat is het doel!

Laat al uw reclame op elkaar aansluiten
Met het creëren van online en offline reclame moet u zorgen dat uw unieke identiteit doorstraalt in al uw uitingen. Uw huisstijlkleuren en slogan zouden overal in terug moeten komen. Uw logo herkenbaar op uw pand, website, e-mailing en autoreclame. Foto’s van uw pand komen bijvoorbeeld terug op uw website. Zo kunt u eenheid creëren met uw content. Uw identiteit wilt u inhoudelijk laten doorkomen in alle vormen van uw reclame. Met de beste specialisten uit Eindhoven kunt u dit bereiken! Combineer online en offline reclame voor de beste zichtbaarheid!