iPhone reparatie Roosendaal

iPhone reparatie Roosendaal

Een iPhone reparatie in Roosendaal bleek nog nooit zo makkelijk te zijn. Ik liep de trein uit en struikelde over mijn eigen voeten met als gevolg dat ik mijn iPhone 11 op de grond liet vallen. Je raad het natuurlijk al, mijn scherm zat vol barsten en soort van inktvlekken. Ik kon er helemaal niks meer mee doen. Zodra ik thuis was pakte ik mijn iPad en Googlede ik op ‘iPhone reparatie Roosendaal’. Tot mijn verbazing zag ik al snel dat mijn iPhone 11 bij mij op locatie gemaakt kon worden. Ik belde met de Telefoon Reparatie Bus en nadat ik had uitgelegd wat er was gebeurt stelde hij me al gerust door te zeggen dat met een scherm reparatie alles wel opgelost zou zijn.

 

Een afspraak inplannen met de Telefoon Reparatie Bus

Voor een iPhone reparatie in Roosendaal moet je bij ons zijn zei hij en verwees me naar de website van de Telefoon Repartie Bus. Hier kon ik heel simpel selecteren welke reparatie ik nodig had en al mijn gegevens invullen zodat hij wist waar de reparatie bus heen moest. Binnen een paar minuten was de afspraak gemaakt en de volgende dag stond de monteur op de stoep in Roosendaal om mijn iphone 11 reparatie uit te voeren. Na een half uur wachten werd mijn iPhone weer terug gebracht en zag er weer zo goed als nieuw uit. Ik was weer helemaal gelukkig.

 

De perfecte oplossing voor een iPhone 11 reparatie in Roosendaal

We weten allemaal wel dat je voor een iphone reparatie in Roosendaal op veel plaatsen terecht kunt. Maar  de Telefoon Reparatie Bus komt gewoon voor je deur in hun mobile reparatie bus mijn iPhone 11 repareren. Dit is echt een top idee. De afspraak was zo gemaakt en na een half uur had ik min iPhone weer helemaal netjes terug. Afrekenen gaat middels een tikkie en de factuur voor mijn inboedelverzekerig had ik met een paar minuten in mijn mail. Een echte aanrader dus. Ga zo door mannen!

 

https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-roosendaal