Kapper in Delft

Eens in de paar weken is het nodig om naar de kapper te gaan. Het kapsel moet weer even bijgewerkt worden, zodat we er weer even tegenaan kunnen. Bij mannen is vaak goed te zien dat onze naar een kapper zijn gegaan. Ze blijven vaak trouw aan de haarstijl die ze hadden. Maar omdat mannen vaak een korter kapsel hebben valt het eerder op als er weer een stukje af is gehaald. Bij vrouwen valt het vaak minder snel op. Zij hebben meestal langer haar en laten vaak alleen de dode puntje eraf knippen, zodat het haar weer gezond lijkt en mooi verder kan groeien. Vrouwen gaan gemiddeld dan ook niet iets vaker naar de kapper dan mannen. Mannen zijn iets minder ijdel als het gaat over hun haar. Vrouwen besteden er liever wat meer aandacht en tijd aan.

Maar om de paar jaar wordt er door mensen vaak vak kapsel gewisseld. Soms omdat het uit de mode raakt. En andere keren omdat we weleens toe zijn aan wat anders. Elk jaar is er dan ook wel een ander model in de mode. Vaak doen we wel paar jaar met een modelletje, want de meeste mensen vinden vaak niet dat we elk jaar een ander model moeten hebben om mee te kunnen doen aan de laatste trends. De modellen die de afgelopen jaren in mode zijn geweest kunnen dan ook vaak prima nog een paar jaar door. Normaal gesproken duurt het meer dan 4-5 jaar voordat iets echt uit mode raakt. Soms duurt het langer en andere keren duurt dit minder lang.

Ben je nu weleens op zoek naar een ander model en/of een andere kapper? Kijk dan eens naar een dameskapper Delft en kijk eens wat de mogelijkheden zijn om jezelf een nieuw kapsel aan te laten meten. Een kapper Delft is vaak niet heel duur en kunnen je van prima advies voorzien als je een nieuwe coupe wilt.

http://www.onekappers.nl/