Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

Marmer in interieur

Marmer in interieur

Marmer, het zorgt voor een chique look. Of dat nou gaat om een marmeren vaas of een marmeren keukenblad. Marmer is gemetamorfoseerd kalksteen. Objecten van écht marmer zijn erg duur. Dit materiaal zie je dan ook vaak terug in dure huizen. Marmer geeft een chique look in huis. Tegenwoordig is marmer steeds populairder als het gaat om interieurs. Een marmeren aanrecht, marmeren vloer, marmeren wasbakken, marmeren tegels in de badkamer of het toilet, je kunt het in iedere ruimte van het huis wel tegenkomen. Écht marmer is erg prijzig, er bestaat gelukkig ook namaak marmer wat een stuk betaalbaarder is.

Wil je ook graag marmer in je huis? Een mooie vierkante vaas, je keukenkastjes of de vensterbank bijvoorbeeld? Gebruik plakfolie! Plakfolie wordt steeds vaker gebruikt om interieurs te restylen. Het is voordelig en het resultaat is vaak verbazingwekkend mooi. Bekijk de verschillende resultaten op internet maar eens. Op sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest vind je foto’s van de mooiste resultaten met plakfolie. Het is goedkoop in aanschaf en gemakkelijk aan te brengen. Het werkt in principe net als een sticker. Het folie heeft aan één zijde een decoratieve kant met, bijvoorbeeld, de marmerlook, en aan de andere kant de plakzijde. Je verwijdert de beschermlaag en kunt het direct gaan plakken op het gewenste object.

Marmerlook plakfolie
Marmerplakfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zwarte marmerfolie, witte marmerfolie, met glanzende afwerking of juist mat. Ook marmerfolie met goudkleurige details erin is verkrijgbaar. De keuze is steeds groter. Op www.plakfoliewebshop.nl vind je een uitgebreid assortiment met marmerlook folie. Om de diverse soorten met elkaar te vergelijken kun je proefstalen met elkaar vergelijken. Hoewel het goedkoopste marmerfolie al voor een heel mooi resultaat kan zorgen is het kwalitatieve marmer interieurfolie nog mooier! Voor iedere portemonnee is marmerfolie dus haalbaar! Zo haal je marmer in huis zonder dat het een mega investering is en zo blijft je interieur restylen dus leuk voor iedereen!

https://www.plakfoliewebshop.nl