Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Maters en De Koning is een ingenieursbureau voor civiele tenchiek

Maters en De Koning is een ingenieursbureau die zich veel bezighoudt met de civiele techniek van weg en waterbouw. Denk hier bijvoorbeeld aan de wegen in Nederland, de bruggen, de water kades, havens en bouw constructies. Ze geven adviezen en maken tekeningen en berekeningen van nieuwe wegen, bruggen, water kades, havens en constructies van nieuwbouw projecten. 

In welke markten zijn Maters en De Koning thuis?

Ze houden zich vooral bezig met de mobiliteit en bereikbaarheid van onze maatschappij. Zoals je hierboven al zag gaat het vooral om de weg en waterbouw van en buiten Nederland. Ook doen zij veel in het ontwerpen en berekenen van constructies van bijvoorbeeld die van Snowworld. Zij houden zich met nog veel meer markten bezig. Hieronder schrijf ik welke markten en wat zij daarin betekenen.

Waterbouw

De welvaart van de waterwegen hebben we mede te danken door onze grootste vijand, dat is natuurlijk het water. Zonder de civiele techniek in waterwegen konden we namelijk niet zoveel. Maters en De koning helpt Nederland altijd in het verbeteren en onderhouden van havens en waterwegen. De experts in waterbouwkunde ontwerpen alles kades, oever, steigers en afmeerconstructies: 

  • Meer- en trospalen, remmen werken, en bolders in alle soorten en maten.

  • Jachthavens en steigers van petrochemische industrie.

  • Binnenstedelijke kademuren en zwaarbelaste zeekades met kraanbanen.

 Industrie

Hier doen zij alles wat te maken heeft daar waar beton en staal industriële draagt en huisvest. Het ontwerpen van draagconstructies, overkluizingen, bruggen voor pijpleidingen, fundaties voor installaties, opslagfaciliteiten en energiecentrales, bouwkuipen voor boringen of zinkers en gebouwen voor controle units en productie locaties. 

Bouw

Maters en De Koning gaat graag de uitdaging aan om gebouwvoorraad toekomstbestendig te ontwerpen. Ze willen graag een positieve bijdragen geven aan de toekomst van de volgende generaties en zo de bouw altijd in voordeel van de toekomst te ontwerpen. De weersomstandigheden zullen ook veranderen en hier wordt aan gedacht bij Maters en De Koning.