Zwart op wit de beste
Image default
Zakelijk

Verstuur pakketten met bedrukte tape

Bestel hier bij Jipsnel.nl bedrukte tape. Hiermee kunnen pakketten en andere verpakkingen goed dicht gemaakt worden. Deze tape kan bedrukt worden met het logo van een bedrijf, of een tekst. Dit tape is er in diverse soorten materiaal te verkrijgen. Materiaal zoals:

  • PVC
  • Papier
  • Acryl
  • Hotmelt

Tevens is dit materiaal in diverse kleuren en afmetingen te bestellen. Ook de manier om dit tape te laten bedrukken zijn er in diverse soorten.  

 

Makkelijk online tape bestellen

In slechts een paar stappen kan er hier bij Jipsnel.nl bedrukte tape besteld worden. Als eerste moet er een keuze gemaakt worden welk materiaal de bedrukte tape moet zijn. Daarna moet er een keuze gemaakt worden uit de kleur. Dan is er een keuzeveld voor de breedte van de tape. Dit kan al vanaf 12mm tot 75mm. Het aantal kleuren waarmee de tape bedrukt moet worden kan hier ook worden aangegeven. Als laatste moet er een keuze gemaakt worden uit de bedrukkingsvorm. Zodra dit allemaal is aangeklikt kan het definitief worden verzonden. Binnen 5 werkdagen wordt er een drukproef gestuurd. Hiermee kan je bekijken of het wel het gewenste resultaat heeft. Eventueel kunnen er nog veranderingen worden doorgegeven. Bij goedkeuring kan de order definitief worden gemaakt. Het kan voorkomen dat de levertijd wat langer is dan normaal. Dit komt door de schaarste aan grondstoffen. 

Niet alleen voor bedrukte tape ben je hier bij Jipsnel.nl aan het juiste adres. Deze geweldige supermarkt voor bedrijven heeft een zeer groot assortiment. Hier kunnen veel bedrijfstakken bijzonder goed winkelen. Voordeel is dat alles op voorraad is en bijzonder snel geleverd kan worden.