Zwart op wit de beste
Image default
Beauty en verzorging

Waarom kiezen voor een sauna badjas?

Bent u een groot fan van het bezoeken van een sauna en brengt u het liefste iedere maand een bezoek aan uw favoriete adres? Dan bent u vast en zeker al bekend met het dragen van een sauna badjas. Er zijn een aantal aanzienlijke verschillen in vergelijking met en reguliere badjas van katoen. Waarom het slim is om te kiezen voor een speciale sauna badjas, leest u hier.

Een sauna badjas staat bekend om een stof die enorm snel droogt

Als u een sauna badjas vast heeft in uw handen, dan valt het direct op dat het materiaal anders aanvoelt vergeleken met een badjas van badstof. Deze stof droogt namelijk erg snel op en is ook nog een antibacterieel. Ideaal als u even op wilt drogen na een frisse douche of als u in en uit de buitensauna stap tijdens een frisse dag in de herfst of winter. Daarnaast voelt de badjas lekker warm aan en geniet u dus van een erg aangenaam laagje op uw huid.

U heeft een ruime keuze op het gebied van de kleur en het ontwerp 

Naast dat een badjas voor de sauna het nodige comfort moet bieden, is het design natuurlijk ook belangrijk. Gaat u voor een neutrale print of houdt u het liever op een badjas in een effen kleur? U heeft een ruime keuze op het gebied van de kleur en het ontwerp en ook op het gebied van de lengte van de badjas zijn er verschillende opties. Hierdoor is er voor ieder altijd wel wat wils. Naar wat voor soort ontwerp gaat uw voorkeur op dit moment het meeste uit?

Een sauna badjas voelt na vele wasbeurten nog steeds even comfortabel aan

Een sauna badjas heeft van nature sterke antibacteriële eigenschappen. Toch is het natuurlijk wel zo fijn om de badjas te wassen na een bezoek aan de sauna. Een sauna badjas voelt na vele wasbeurten nog steeds even comfortabel aan en zorgt hierdoor voor een enorm comfortabel gevoel, keer op keer als u een bezoek brengt aan de sauna. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Erg licht van gewicht en makkelijk mee te nemen in een tas

Tijdens een dagje naar de sauna moet u natuurlijk behoorlijk wat spullen meenemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een waterfles, slippers en een setje schone kleding na een bezoek aan de sauna? Wellicht neemt u zelfs een toilettas mee omdat u er in de buurt blijft overnachten. Een sauna badjas is erg licht van gewicht en makkelijk mee te nemen in een tas.

https://badgoedtextiel.nl/