Redenen om een gebruikte droger te kopen

Net wanneer u al een aantal grote uitgaven hebt gedaan gaat uw droger stuk. Ongelooflijk vervelend. Zo snel mogelijk wilt u weer een droger in huis hebben. Alleen een nieuwe droger kopen kost wel weer geld. Geld dat u wellicht op dit moment niet klaar hebt liggen of wat u op dit moment niet voor een nieuw model over hebt. Wat u dan kan doen is kijken naar een tweedehands droger. Gebruikte drogers werken vaak net zo goed als nieuwe drogers. Daarnaast bespaart u er ook nog eens flink wat geld mee. De voordelen van gebruikte drogers zetten wij voor u op een rijtje.

Reden 1: gebruikte drogers worden altijd grondig gecondoleerd

Wanneer u een 2e hands droger wil aanschaffen is het belangrijk om dit te doen bij een bedrijf welke hier ook ervaring in heeft. Zo bent u er zeker van dat de droger ook grondig gecontroleerd wordt voordat u hem aanschaft. WGS Witgoed biedt al de producten op de website dan ook aan wanneer een ervaren monteur eerst alles heeft gecontroleerd. Zo kom u thuis ook niet voor verrassingen te staan.

Reden 2: Het scheel flink in de portemonnee

Wanneer u een nieuwe droger koopt betaalt u daar natuurlijk ook voor. Een 2e hands droger is een stuk voordeliger. Het scheelt zeker in uw portemonnee! Voor nog geen tweehonderd euro heeft u een goed werkende droger bij WSG Witgoed vandaan. Drogers welke ook nog eens van de bekende merken zijn, zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens.

Reden 3: Op de drogers wordt ook garantie gegeven

Wanneer u witgoed aanschaft wil u er ook zeker van zijn dat er garantie op wordt gegeven. Wij geven bij elke droger garantie. Allereerst krijgt u de garantie dat de droger werkend bij u thuis wordt afgeleverd. De aanvullende garantie kan wel oplopen tot 6 maanden. Zo bent u er van verzekerd dat ook een kwaliteitsproduct aanschaft. Bij de aanschaf van de droger zullen wij de garantie ook met u bespreken.

 

Reden 4: gratis meenemen van oud witgoed

Bij WSG Witgoed wordt de service geboden om zelf het oude witgoed mee te nemen. Koppel het product wel af, maak het vervoer klaar en zet het beneden neer. Onze medewerkers nemen hem dan na de aflevering van uw aangeschafte droger voor u mee. Dat scheelt u zelf heel veel werk.

Reden 5: online kan u 24/7 een droger bestellen

Een groot voordeel van WSG Witgoed is dat u online elk moment van de dag een tweedehands droger aan kan schaffen. Zo kan u gelijk vanaf het moment dat u zonder zit een bestelling doen. Wij leveren dan zo snel mogelijk de droger bij u thuis af. Op onze website hebben wij duidelijke product foto’s staan. Zo weet u gelijk hoe uw nieuwe droger er uit zal zien. Liever langskomen in de showroom? Dat kan ook! Op woensdag en zaterdag kunt u ons hele aanbod bekijken.

Reden 6: Een snelle levering nabestelling

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst nemen wij contact met u op. Wij streven er naar om de droger binnen 3 werkdagen bij u gratis te bezorgen. Dat doen wij in heel Nederland, m.u.v de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

https://wgswitgoed.nl

Onderhoud van cv-ketel door een loodgieter Amsterdam

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel in het kort, is een belangrijk onderdeel van de installatie die zorgt voor verwarming van jouw woning. Dit is een belangrijk onderdeel van elke woning, om zo het leven in de woning zo aangenaam mogelijk te maken, daar niemand in een koude woning wilt komen te zitten. Om deze reden is het van groot belang altijd een goed werkende cv-ketel te hebben. En om hiervan verzekerd te zijn zal deze cv-ketel onderhouden moeten worden. Om te helpen bij de onderhoudt van de cv-ketel kun je het beste een loodgieters diensten gebruiken.

Wat is de staat van jouw cv-ketel?

Wie houdt van duurzaamheid en geen onnodige kosten wilt hebben, zal moeten kiezen voor het onderhouden van de cv-ketel. Dit moet regelmatig gedaan worden om ook de energie kosten laag te houden. Wist je dat een minder goede cv-ketel meer aan energie gebruikt? Als je altijd een goed werkende cv-ketel hebt, dan zal dit in de jaarnota erg veel uitmaken. Dit is natuurlijk erg gewild voor iedereen. Het enige wat je hier voor moet over hebben is het tijdig onderhouden van de ketel. Ook zal een goed onderhouden cv-ketel weinig tot geen storingen hebben dan een welke niet tijdig onderhouden wordt.

Een goede loodgieter Amsterdam zal je goed kunnen bijstaan in de onderhoud van jouw cv-ketel. Zo zul je het onderhoud niet alleen hoeven te doen. Zeker als je niet weet waar de ketel aan moet voldoen, zal dit nogal moeilijk gaan. Een loodgieter heeft ook de expertise om in te zien wanneer er werkzaamheden moeten worden gepleegd als preventie.

Een loodgieter zal je bijvoorbeeld kunnen helpen met het bijvullen van de ketel. Dit is heel erg belangrijk voor de waterdruk van de cv-ketel. Als de waterdruk niet juist is dan zal jouw cv-ketel ook niet naar behoren werken. Hier zal je dan meer energie aan kwijt zijn. Ook is het zo dat een te verkeerde druk kan leiden tot lekkages of ernstige storingen. Die reparatiekosten kunnen dan erg hoog oplopen. En in de ergste geval moet de gehele ketel vervangen worden. Dit kan allemaal voorkomen worden, simpelweg door op tijd iemand te laten langskomen die kijkt of alles in orde is.

Weet je dat jouw cv-ketel ook op tijd moet worden schoongemaakt? Er zijn delen van de ketel die jij als gebruiker zelf kunt schoonhouden. Andere delen mag je totaal niet aanraken. Als je er geen weet van hebt, kun je een heel gevaarlijke situatie veroorzaken. De buitenkant van de ketel, welke ook wel de mantel wordt genoemd, mag door jou worden gereinigd. Dit kun je eenvoudig doen door een vochtige doek te gebruiken. Let ook goed dat je bij het afnemen van de mantel geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt. Deze kunnen het materiaal namelijk aantasten. Een doekje vochtig maken met enkel en alleen water zal voldoende zijn. Voor de binnenkant zal je dan een professional in de hand moeten nemen.

Denk erom dat je ook in geval van storingen, dit niet zelf probeert op te lossen. Bel een deskundige om dit voor jou te doen. Het sleutelen aan de ketel zonder er verstand van te hebben, zal je duur komen te staan. En dit is niet nodig.

https://www.loodgieter-amsterdam.net/

Vergeet niet om hier op te letten bij de aanschaf van eetkamerstoelen!

Iedereen heeft ze: eetkamerstoelen. Ze zijn nu eenmaal een musthave om lekker aan tafel te kunnen dineren. Naast dat ze functioneel zijn moeten de stoelen natuurlijk ook mooi in het interieur passen. Waar kun je nu het beste op letten wanneer je eetkamerstoelen gaat aanschaffen? 

Om tot de juiste keuze te komen is het handig om na te denken over de volgende aandachtspunten:

 

Welk materiaal?

Kiest u voor eetkamerstoelen met een houten of metalen frame? Gaat u voor een lederen bekleding of juist voor een mooie stof? Een donkere kleur waar minder snel vlekken op te zien zijn of juist een lichte kleur voor een frisse uitstraling?

 

Op welke soort vloerbekleding komen de stoelen te staan?

Kiest u voor wieltjes onder de eetkamerstoelen? Gemakkelijk op een houten of parketvloer, hierdoor zijn uw stoelen nog gemakkelijker te verplaatsen! Zeker bij een wat zwaardere stoel geeft dit echt een meerwaarde. Echter bij een hoogpolige vloerbedekking worden wieltjes onder de stoelen afgeraden.

 

Welke zithoogte zorgt voor het optimale comfort?

De zithoogte van de stoelen zorgen mede voor een prettig zitcomfort. Daarnaast moet de zithoogte ook geschikt zijn voor uw eetkamertafel. Kan de stoel wel goed worden aangeschoven onder het blad van uw eetkamertafel? Het zou enorm zonde zijn als wanneer dit niet zo is. Helaas is dit een veel gemaakte fout bij de aanschaf van eetkamerstoelen.

 

Eetkamerstoel met of zonder armleuningen?

Wanneer u een eetkamerstoel wenst die wat meer ondersteuning bied, dan zorgen de armleuningen voor meer comfort. Als u juist meer ruimte en bewegingsvrijheid wenst is een stoel zonder armleuningen meer geschikt. Het is ook leuk om een aantal bij elkaar passende stoelen met en zonder armleuningen aan te schaffen. 

 

Heeft u de juiste keuze kunnen maken? Hopelijk heeft dit lijstje u kunnen helpen om tot een juiste koop te komen waarvan u nog jaren zit plezier heeft! Geniet van de heerlijke fauteuil van uw dromen.

 

Rolluik specialist Den Haag

Wilt u uw winkelpand, bedrijfspand, garage of woonhuis optimaal beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor een rolluik op maat van Celerol. Celerol is al meer dan 24 jaar specialist in rolluiken in Den Haag– en daarbuiten. In de eigen werkplaats worden de rolluiken voor u gefabriceerd. Volledig op maat en in de RAL kleur naar wens. De ervaren monteurs zorgen voor een perfecte montage.

Beveiligingsrolluik voor winkel

Een rolluik voor de winkel is een verstandige keuze. Het aantal inbraken neemt toe en afgelopen jaren is er zelfs 50 000 keer aangifte gedaan. Winkels die niet van een rolluik zijn voorzien, en dus toegankelijker zijn, lopen een groter risico. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een beveiligingsrolluik, dient u na te gaan of de gemeente specifieke eisen stelt. In sommige winkelstraten is een stalen, gesloten rolluik namelijk niet toegestaan. Vraag daarom na welk rolluik voor uw winkel geschikt is.

Rolluik met doorkijk mogelijkheid

Een gesloten rolluik van staal is zeer solide en inbraak werend. Het biedt echter geen doorkijk mogelijkheden. Vervelend, u wilt immers uw etalage dag en nacht kunnen laten zien! Celerol biedt daarom een alternatief; een rolluik met doorkijk mogelijkheid! Hiervoor heeft u de keuze uit twee varianten:

1. Perfo rolluik

Perfo rolluiken lijken op de standaard gesloten rolluiken, maar dan voorzien van kleine geperforeerde gaatjes. Deze kleine openingen bieden vele voordelen. Zo is de doorkijk capaciteit flink: maar liefst 70 procent! Verder is het stalen luik leverbaar in iedere RAL kleur en biedt optimale ventilatie.

2. Buis rolluik

Buis rolluiken bieden maar een doorkijk van maar liefst 80%. Toch is het rolluik uitermate stevig. Het pantser is namelijk opgebouwd uit rechte ronde buizen. Deze zijn onderling met elkaar verbonden en zorgen voor een ondoordringbaar framewerk.

Beide rolluik variaties zijn uitermate robuust en inbraak werend. Ze worden standaard voorzien van een 230 Volt elektrische buisaandrijving.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen, vrijblijvend? Neem dan eens contact op met rolluik specialist Celerol.

https://www.celerol.nl/rolluiken-den-haag/

Hongaarse punt houten vloer den Bosch

Een houten vloer Den Bosch is verkrijgbaar in verschillende patronen. De hongaarse punt houten vloer den Bosch is een verrassend patroon. En bovendien net even anders dan het visgraatpatroon. Ook een hongaarse punt houten vloer den Bosch heeft een metamorfose ondergaan en is tegenwoordig uitstekend toepasbaar in de hedendaagse woning. Uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar in de klassieke variant! AvanceFloors heeft een ruime keus hongaarse punt houten vloer den Bosch. Toe te passen in elk interieur.

Verrassend resultaat houten vloer den Bosch

Bij een visgraat houten vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd onder een hoek van 90 graden. Het hongaarse punt patroon heeft een andere legvorm. Bij een hongaarse punt patroon wordt een hoek van 45 of 60 graden aangehouden. Hierdoor krijg je een rustig en strakker ogende houten vloer. Ook dit houten vloeren patroon is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van extra smal en kort tot het moderne breed en lang. Een klassiek interieur? Dan past daar een smalle en korte hongaarse punt perfect. Wil je een industrialistisch interieur wat tegenwoordig erg populair is? Dan adviseren wij een hongaarse punt houten vloer in brede en lange delen. Alle afmetingen van houten vloer patronen zijn verkrijgbaar in alle kleurmogelijkheden die AvanceFloors in haar assortiment heeft, van white wash tot grijs of bruintint. AvanceFloors heeft dus een uitgebreid assortiment houten vloer patronen, ook van het hongaarse punt patroon, in regio den Bosch.

Hongaarse punt houten vloer den Bosch te combineren met vloerverwarming

Tegenwoordig zijn houten vloeren prima te combineren met vloerverwarming. Ook de hongaarse punt vloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming. Dat was wel anders in vergelijking met vroeger. Met de speciale technieken van tegenwoordig is dit echter wel mogelijk. Helemaal weg van een hongaarse punt patroon? Dat kan dus tegenwoordig ook prima met vloerverwarming. Laat je adviseren door onze AvanceFloors houten vloer den Bosch verkooppunten. 

 

De voordelen van veranda lampen

Als je een veranda hebt dan kun je hiervoor veranda lampen kopen, maar dit kost natuurlijk weer geld en tijd. Hier moeten dus ook wat voordelen aan vastzitten, en die staan voor jou hier op een rijtje.

Je kunt ook s’ avonds van jouw veranda genieten

In het donker op jouw veranda zitten is niet heel fijn en ook niet heel handig, daarom is het zo belangrijk om veranda lampen te hebben zodat je ook wanneer het donker is nog gezellig op jouw veranda kunt zitten en kunt genieten van het zwoele zomerweer. Wanneer je veranda lampen hebt zal je dus ook veel meer gebruik gaan maken van jouw veranda.

Je kunt er sfeer mee creëren

Wanneer je ook nog eens kiest voor veranda lampen met een bepaalde kleur of zelfs een veranderbare lichtkleur dan creëer je direct een bepaalde sfeer op jouw veranda.Zo kun je met zacht warm licht zorgen voor een romantische sfeer. Maar je kunt ook kiezen voor wat helderder licht wanneer je bijvoorbeeld wilt werken in jouw veranda wanneer het binnen veel te heet wordt.

Het schrikt inbrekers af

Wanneer jouw veranda goed verlicht wordt door veranda lampen, ook wanneer je niet thuis bent, dan zal dit de inbrekers goed afschrikken. Je weet vast wel dat het licht aanlaten een goed idee is wanneer je weggaat om inbrekers af te schrikken, en veranda lampen helpen hier alleen maar extra bij.

Het ziet er mooi uit

Een veranda is behalve handig natuurlijk ook gewoon mooi om aan jouw huis te hebben en dit ziet er allemaal nog beter uit wanneer het goed verlicht is. Zo kun je zelfs wanneer je zelf niet op jouw veranda zit er toch nog van genieten door hoe goed hij eruit ziet in jouw voor of achtertuin.

De voordelen van het nemen van veranda lampen is dus groot. Wil je nou nog meer te weten komen over veranda lampen, de keuze die je hebt en ze al aanschaffen, kijk dan zeker even bij ledlogic voor veranda lampen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het aanschaffen van veranda lampen en kun je ze ook voor een mooi prijsje direct kopen. Wacht dus niet langer en geniet van alle voordelen van veranda lampen.

https://www.ledlogic.nl/veranda-lampen

Bouwkundige keuring Rotterdam over verborgen lekken in huis

Verborgen lekken opsporen in huis komt veel voor in de praktijk bij bouwkundige keuring Rotterdam

Beschadigen verborgen lekken uw huis, stimuleren zij uw waterrekeningen stimuleren en schaden zij het milieu?

Vaststellen van gemakkelijk waarneembare lekken zoals druipende kranen en slecht functionerende toiletten kunnen waterrekeningen en waterafval verminderen. Maar wat doe je met de lekken die je niet kunt zien?

Verborgen lekken kunnen gevaarlijk zijn. Lekkende leidingen binnen muren kunnen schimmel veroorzaken. Druipende kranen achter apparaten kunnen brandgevaar opleveren. Lekkende irrigatie kan aanzienlijke schade aan het gazon veroorzaken. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

In een nationale studie van meer dan 300 huishoudens ontdekte een marktleider in intelligent water, dat 17 procent van de woningen een soort van lek heeft. Van die lekken was de helft afkomstig van een kapotte wc-flapper. Dit type gemeenschappelijk lek verspilt 800 tot 1.100 liter water per dag!

Het blootleggen van verborgen koppelingen is belangrijk voor uw budget, uw veiligheid en om uw investering in onroerend goed te beschermen. Hier zijn enkele manieren om verborgen lekken gemakkelijk te detecteren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken:

Proactieve inspecties door bouwtechnische keuring Rotterdam

Kijk waar verborgen lekken vaak voorkomen voordat u tekenen van een probleem ziet. Vroegtijdige detectie kan kostbare schade voorkomen. Zelfs nieuwe huizen hebben deze aanpak nodig, omdat menselijke fouten tijdens de bouw later tot verborgen lekken kunnen leiden.

Inspecteer systemen:

Controleer eerst uw irrigatiesysteem door rond te lopen op de werf, op zoek naar tekenen van lekken, zoals plassen water of depressies in de grond nabij sprinklerkoppen of -lijnen. Inspecteer ook rond uw boiler naar vocht. Vergeet ook niet om de watermeter te bekijken. Een onverwachte piek in een waterrekening kan op een probleem wijzen.

Technologie:

Nieuwe ontwikkelingen helpen bij het opsporen van lekken met behulp van intelligente watertechnologie, zoals de slimme waterhulp + afsluiting. Geïnstalleerd direct na de meter op de hoofdwaterlijn, analyseert dit apparaat het waterverbruik van uw huis door het meten van kleine drukveranderingen met 240 keer per seconde. Hierdoor kan het apparaat het water automatisch uitschakelen, zodat de eigenaars erop kunnen vertrouwen dat ze niet thuiskomen om verrast te worden met waterschade door een gebarste pijp.

Houd rekening met de leeftijd: Oudere huizen hebben oudere leidingen en systemen die meer vatbaar zijn voor lekkage, dus het is belangrijk om goed op te letten wanneer u ouder wordt. Dat gezegd hebbende, nieuwe woningen zijn niet immuun voor waterlekken. Je hebt misschien verhalen gehoord van nieuwe huiseigenaren die een foto op hun muur hingen, om vervolgens een plas op de vloer te vinden de volgende dag precies onder waar de spijker een pijp had doorboord. Pijpen en solderen kunnen op elk moment falen, of uw huis nu nieuw is of 100 jaar oud.

Voor bouwkundig advies in Rotterdam belt u met een inspecteur met jarenlange ervaring en die het klappen van de zweep kent.

https://bouwkundige-keuringrotterdam.nl

Tevreden klanten over Plameco spanplafonds

In de afgelopen 35 jaar heeft Plameco veel klanten naar volle tevredenheid geholpen. Onze klanten zijn dan ook gul in hun referenties. Hier een greep uit de enthousiaste reacties.

Nieuw badkamerplafond (Arnhem)

In Arnhem hebben we, zonder hak- en breekwerk, in één dag een mooi plafond aangebracht in de badkamer. ’s Ochtends belden onze vakmensen bij dit stel aan, ’s avonds konden ze heerlijk badderen in hun nieuwe badkamer. En het plafond is gegarandeerd bestand tegen schimmel en algen.

Slaapkamerplafond (Soest)

Onze klant in Soest wilde eigenlijk al jaren af van de ouderwetse balken in hun slaapkamer. Plameco heeft hen geholpen met een mat-wit geweven plafond, inclusief verlichting. Het geheel hebben we afgewerkt met een schuine overgang: “Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat”

Nieuw woonkamerplafond  (Ede)

Onze klanten uit Ede wilden graag een modern en rustig ogend plafond. Bij hen hebben we gezorgd voor een strak wit plafond, waarin de verlichting netjes is geïntegreerd en waarbij gordijnrails en ophangsystemen mooi zijn weggewerkt. Het resultaat is een woonkamer waar je echt heerlijk kunt ontspannen.

Nieuw keukenplafond (Amersfoort)

De keuken van Gé en Helma was bijna af. Het enige wat nog ontbrak was een mooi, modern palfond. Plameco heeft een mooi hoogglans zwart plafond aangebracht met zwarte armaturen en afwerkingslijst. De reactie van onze klant vervult ons met trots: “Nog steeds…Steeds weer..Blijven we ons verbazen. Zo mooi…”  

Nieuw spanplafond bedrijf

Ook voor een grote bedrijfsruimte in deinzen we niet terug. In Zaltbommel hebben we een ruimtelijk en licht interieur gecreëerd door een lichtdoorlatend plafond aan te brengen. Dit plafond geeft een prettig en natuurlijk ogend licht en gaf de eiken eettafel een prachtige look. In combinatie met de enorme fotobedrukte wand geeft dit een prettige ruimtelijke  uitstraling, dat een gevoel van vrijheid en luchtigheid geeft.

Dit is slechts een kleine selectie uit de projecten die Plameco naar tevredenheid van haar klanten heeft uitgevoerd. Plameco heeft een plafond voor elke ruimte en elk pand, ongeacht de stijl van uw interieur. Nieuwsgierig geworden wat wij  voor uw woning of bedrijf iets kunnen betekenen? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

https://plameco-engelen.nl

Geld lenen voor een verbouwing

Wilt u gaan verbouwen?Tegenwoordig kan men in sommige gevallen beter een huis verbouwen dan er een te kopen. Dit komt doordat banken niet zo makkelijk een hypotheek uitgeven wanneer uw oude huis nog niet verkocht is. Dit heeft te maken met dat de maandlasten van 2 hypotheken te hoog zijn waardoor deze niet meer betaald kunnen worden. Mensen lenen tegenwoordig eerder geld om een huis te verbouwen in plaats van te gaan verhuizen,er zijn hier speciale regels aan verbonden welke in uw voordeel kunnen werken. Zo is het mogelijk om de gehele rente van de lening af te trekken mits deze binnen een periode van 6 maanden na uitgeven van de lening compleet is geinvesteerd aan de verbouwing.

Verbouwing financieren

Dus u wilt geld lenen voor een verbouwing? Bij www.verbouwlening.combent u aan het juiste adres om geld te lenen voor de verbouwing. Daarbij profiteert u van vele voordelen:

De eerste termijn pas na 60 dagen betalen.

Variabele duur van de overeenkomst.

Boetevrij vervroegd aflossen.

Het bedrag dat u aflost, kunt u altijd weer opnieuw opnemen.

Financieren tegen scherpe tarieven.

Op deze manier kunt u voordelig uw verbouwing financieren. Zo hebt u voldoende geld om uw huis helemaal naar uw wensen in te richten.

Veilig uw verbouwing financieren

Op  onze website kunt u snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel geld u maximaal veilig kunt lenen voor een verbouwing. Deze lening kunt u vervolgens meteen zelf online afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een flexibel doorlopend krediet.

http://www.verbouwlening.com/