Bouwkundige keuring Rotterdam over verborgen lekken in huis

Verborgen lekken opsporen in huis komt veel voor in de praktijk bij bouwkundige keuring Rotterdam

Beschadigen verborgen lekken uw huis, stimuleren zij uw waterrekeningen stimuleren en schaden zij het milieu?

Vaststellen van gemakkelijk waarneembare lekken zoals druipende kranen en slecht functionerende toiletten kunnen waterrekeningen en waterafval verminderen. Maar wat doe je met de lekken die je niet kunt zien?

Verborgen lekken kunnen gevaarlijk zijn. Lekkende leidingen binnen muren kunnen schimmel veroorzaken. Druipende kranen achter apparaten kunnen brandgevaar opleveren. Lekkende irrigatie kan aanzienlijke schade aan het gazon veroorzaken. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

In een nationale studie van meer dan 300 huishoudens ontdekte een marktleider in intelligent water, dat 17 procent van de woningen een soort van lek heeft. Van die lekken was de helft afkomstig van een kapotte wc-flapper. Dit type gemeenschappelijk lek verspilt 800 tot 1.100 liter water per dag!

Het blootleggen van verborgen koppelingen is belangrijk voor uw budget, uw veiligheid en om uw investering in onroerend goed te beschermen. Hier zijn enkele manieren om verborgen lekken gemakkelijk te detecteren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken:

Proactieve inspecties door bouwtechnische keuring Rotterdam

Kijk waar verborgen lekken vaak voorkomen voordat u tekenen van een probleem ziet. Vroegtijdige detectie kan kostbare schade voorkomen. Zelfs nieuwe huizen hebben deze aanpak nodig, omdat menselijke fouten tijdens de bouw later tot verborgen lekken kunnen leiden.

Inspecteer systemen:

Controleer eerst uw irrigatiesysteem door rond te lopen op de werf, op zoek naar tekenen van lekken, zoals plassen water of depressies in de grond nabij sprinklerkoppen of -lijnen. Inspecteer ook rond uw boiler naar vocht. Vergeet ook niet om de watermeter te bekijken. Een onverwachte piek in een waterrekening kan op een probleem wijzen.

Technologie:

Nieuwe ontwikkelingen helpen bij het opsporen van lekken met behulp van intelligente watertechnologie, zoals de slimme waterhulp + afsluiting. Geïnstalleerd direct na de meter op de hoofdwaterlijn, analyseert dit apparaat het waterverbruik van uw huis door het meten van kleine drukveranderingen met 240 keer per seconde. Hierdoor kan het apparaat het water automatisch uitschakelen, zodat de eigenaars erop kunnen vertrouwen dat ze niet thuiskomen om verrast te worden met waterschade door een gebarste pijp.

Houd rekening met de leeftijd: Oudere huizen hebben oudere leidingen en systemen die meer vatbaar zijn voor lekkage, dus het is belangrijk om goed op te letten wanneer u ouder wordt. Dat gezegd hebbende, nieuwe woningen zijn niet immuun voor waterlekken. Je hebt misschien verhalen gehoord van nieuwe huiseigenaren die een foto op hun muur hingen, om vervolgens een plas op de vloer te vinden de volgende dag precies onder waar de spijker een pijp had doorboord. Pijpen en solderen kunnen op elk moment falen, of uw huis nu nieuw is of 100 jaar oud.

Voor bouwkundig advies in Rotterdam belt u met een inspecteur met jarenlange ervaring en die het klappen van de zweep kent.

https://bouwkundige-keuringrotterdam.nl

Tevreden klanten over Plameco spanplafonds

In de afgelopen 35 jaar heeft Plameco veel klanten naar volle tevredenheid geholpen. Onze klanten zijn dan ook gul in hun referenties. Hier een greep uit de enthousiaste reacties.

Nieuw badkamerplafond (Arnhem)

In Arnhem hebben we, zonder hak- en breekwerk, in één dag een mooi plafond aangebracht in de badkamer. ’s Ochtends belden onze vakmensen bij dit stel aan, ’s avonds konden ze heerlijk badderen in hun nieuwe badkamer. En het plafond is gegarandeerd bestand tegen schimmel en algen.

Slaapkamerplafond (Soest)

Onze klant in Soest wilde eigenlijk al jaren af van de ouderwetse balken in hun slaapkamer. Plameco heeft hen geholpen met een mat-wit geweven plafond, inclusief verlichting. Het geheel hebben we afgewerkt met een schuine overgang: “Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat”

Nieuw woonkamerplafond  (Ede)

Onze klanten uit Ede wilden graag een modern en rustig ogend plafond. Bij hen hebben we gezorgd voor een strak wit plafond, waarin de verlichting netjes is geïntegreerd en waarbij gordijnrails en ophangsystemen mooi zijn weggewerkt. Het resultaat is een woonkamer waar je echt heerlijk kunt ontspannen.

Nieuw keukenplafond (Amersfoort)

De keuken van Gé en Helma was bijna af. Het enige wat nog ontbrak was een mooi, modern palfond. Plameco heeft een mooi hoogglans zwart plafond aangebracht met zwarte armaturen en afwerkingslijst. De reactie van onze klant vervult ons met trots: “Nog steeds…Steeds weer..Blijven we ons verbazen. Zo mooi…”  

Nieuw spanplafond bedrijf

Ook voor een grote bedrijfsruimte in deinzen we niet terug. In Zaltbommel hebben we een ruimtelijk en licht interieur gecreëerd door een lichtdoorlatend plafond aan te brengen. Dit plafond geeft een prettig en natuurlijk ogend licht en gaf de eiken eettafel een prachtige look. In combinatie met de enorme fotobedrukte wand geeft dit een prettige ruimtelijke  uitstraling, dat een gevoel van vrijheid en luchtigheid geeft.

Dit is slechts een kleine selectie uit de projecten die Plameco naar tevredenheid van haar klanten heeft uitgevoerd. Plameco heeft een plafond voor elke ruimte en elk pand, ongeacht de stijl van uw interieur. Nieuwsgierig geworden wat wij  voor uw woning of bedrijf iets kunnen betekenen? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.

https://plameco-engelen.nl

Geld lenen voor een verbouwing

Wilt u gaan verbouwen?Tegenwoordig kan men in sommige gevallen beter een huis verbouwen dan er een te kopen. Dit komt doordat banken niet zo makkelijk een hypotheek uitgeven wanneer uw oude huis nog niet verkocht is. Dit heeft te maken met dat de maandlasten van 2 hypotheken te hoog zijn waardoor deze niet meer betaald kunnen worden. Mensen lenen tegenwoordig eerder geld om een huis te verbouwen in plaats van te gaan verhuizen,er zijn hier speciale regels aan verbonden welke in uw voordeel kunnen werken. Zo is het mogelijk om de gehele rente van de lening af te trekken mits deze binnen een periode van 6 maanden na uitgeven van de lening compleet is geinvesteerd aan de verbouwing.

Verbouwing financieren

Dus u wilt geld lenen voor een verbouwing? Bij www.verbouwlening.combent u aan het juiste adres om geld te lenen voor de verbouwing. Daarbij profiteert u van vele voordelen:

De eerste termijn pas na 60 dagen betalen.

Variabele duur van de overeenkomst.

Boetevrij vervroegd aflossen.

Het bedrag dat u aflost, kunt u altijd weer opnieuw opnemen.

Financieren tegen scherpe tarieven.

Op deze manier kunt u voordelig uw verbouwing financieren. Zo hebt u voldoende geld om uw huis helemaal naar uw wensen in te richten.

Veilig uw verbouwing financieren

Op  onze website kunt u snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel geld u maximaal veilig kunt lenen voor een verbouwing. Deze lening kunt u vervolgens meteen zelf online afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een flexibel doorlopend krediet.

http://www.verbouwlening.com/