Dak lek? Roofing Service Nederland lost het op

Lekkages aan je dak komen altijd ongelegen. Als je dak lekt, heb je snel een oplossing nodig. Roofing Service Nederland is snel ter plaatse om een spoedreparatie uit te voeren. Dankzij onze landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden) is er altijd een specialist in de buurt.

Waarom een dakdekkersbedrijf bij lekkage?

Een lekkend dak levertveel problemen op. Hoge luchtvochtigheid in huis, schimmelvorming, aantasting van houten delen van uw woning. Hoe langer je wacht met het inschakelen van een dakdekkersbedrijf, hoe duurder het herstel van de schade wordt.

Ook verlies je veel warmte via de lekkage, waardoor je energierekening onnodig hoog wordt.

Bovendien kunnen vochtproblemen in huis ook gezondheidsklachten opleveren. Mensen met astma en andere ademhalingsziekten kunnen het erg moeilijk krijgen wanneer vocht en schimmel vrij spel hebben. Dit effect is bij kinderen zelfs nog groter.

Dakdekkersbedrijf snel ter plaatse

Geconfronteerd met een lekkend dak proberen sommige mensen zelf een provisorische reparatie aan te brengen. Bij ons dakdekkersbedrijf hebben we daar al veel voorbeelden van gezien. Van de klassieke pan onder het lek, tot bouwzeilen die over het hele dak gespannen zijn.

Wacht daarom niet te lang en bel bij lekkage direct het dakdekkersbedrijf dat al een halve eeuw in het vak zit. Roofing Service heeft vakkundige dakdekkers in dienst die samen elk probleem aan elk dak kunnen oplossen.

Dakdekkersbedrijf repareert én voorkomt problemen

Wist je dat een vakkundig dakdekkersbedrijf de meeste problemen kan voorkomen? Preventief dakonderhoud zorgt dat je dak in top conditie blijft Bel daarom direct (ook als je dak niet lekt) het beste dakdekkersbedrijf van Nederland via 0575-56 55 55 of mail naar info@roofingservice.nl. Meer weten? Bezoek www.roofingservice.nl

Voor de mooiste eiken tafel ga je naar Zevenaar

Er gebeuren mooie dingen in Zevenaar. Hele mooie dingen. Want het is in Zevenaar dat een groep gepassioneerde ambachtslui elke dag opnieuw hard werkt om de mooiste stoere meubels te produceren. Daarvoor gebruiken ze de puurste materialen, het beste gereedschap en al hun vakkennis.

Verschillende soorten eiken tafels

Meubels van eikenhout zijn weer helemaal terug. Nou ja, eigenlijk zijn ze nooit weggeweest, maar de laatste tijd stijgt de vraag naar de natuurlijke uitstraling van eiken. De ouderwetse kloostertafel of kasteeltafel doet het nog altijd goed, maar je kunt ook kiezen voor de nieuwste trend: de ronde eettafel.

En wat dacht je van de industriële tafel? Gemaakt van een stoer metalen onderstel en een tafelblad van puur eiken is deze eiken tafel de perfecte samensmelting van modern design en de tijdloosheid van eikenhout.

Ook populair is de boomstamtafel. Deze tafel heeft een tafelblad gemaakt van één enkel stuk eikenhout. Dit wordt ook wel een monolith tafelblad genoemd. Een echte eyecatcher!

Alleen unieke eiken tafels

Bij een meubelfabriek rollen er per uur enkele tientallen, zo niet honderden, min of meer identieke tafels van de band. Bij Tafels99.nl is elke geproduceerde tafel uniek. Dat kan ook niet anders, want als je werkt met tafelbladen uit één stuk eikenhout is al gegarandeerd dat geen tafel er hetzelfde uitziet.

Maar de verschillen gaan verder dan de subtiele nuances van het gebruikte materiaal. Want als je elke tafel met de hand maakt, kun je elk tafel perfect op maat maken.

Eiken tafels voor binnen en buiten

Als je een tafel op maat bestelt, is de afwerking ook afgestemd op jouw wensen. Het massieve hout kan worden voorzien van een mooie beits. Hierdoor levert Tafels99 eiken tafels die je zowel binnen (in de eetkamer) als buiten (in de tuin) kunt gebruiken.

Bestel je perfecte tafel

Wil jij een tafel die perfect past bij de rest van je interieur en waar je jouw hele leven plezier van hebt? Kom dan eens langs in onze showroom in Zevenaar. Of laat je inspireren en bestel jouw eiken tafel op maat via www.tafels99.nl

Schoorsteenveegset van Airxlshop.nl

Veiligheid voor alles met een schoorsteenveegset

 

De gezelligheid van een openhaard of de warmte van een houtkachel is voor veel mensen een pluspunt van de winter. We gaan met z’n allen binnen zitten bij een knapperend haardvuur en laten de kou buiten achter ons. Toch is er ook een groeiende groep mensen die terughoudend is bij het aansteken van de haard. Dit vanwege gezondheidsrisico’s en risico op schoorsteenbrand. Met een goed gereinigde schoorsteen en een huis dat goed geventileerd wordt, verlaagt u beide risico’s.

 

Zelf aan de slag met een schoorsteenveegset

 

Het is belangrijk om uw schoorsteen regelmatig te vegen. Dit is niet alleen veilig, maar ook beter voor het milieu. Als uw schoorsteen schoon is, komt er minder fijnstof in de lucht. Ook verbruikt een schone schoorsteen minder brandstof, omdat deze efficiënter werkt. Met de aanschaf van een handige schoorsteenveegset, is dit een klus die u prima zelf kunt uitvoeren. Hiermee veegt u de schoorsteen van beneden naar boven of van boven naar beneden.

 

Soorten veegsets

 

Er zijn diverse soorten schoorsteenveegset, niet alleen voor de doe-het-zelvers, maar ook voor de professional. Met een stok maakt u het rookkanaal van boven en van onderaf schoon. Heeft u een bochtig rookkanaal? Dan bevestigt u een veer tussen de borstel en de veegstok. Ook een kogelveegset behoort tot de mogelijkheden. Door middel van een kogel laat u de veegset door het rookkanaal zakken. Heeft u geen openhaard, maar een pelletkachel, ook hier zijn handige sets voor beschikbaar. Welke set u ook kiest, met een veegset kiest u voor veiligheid. Bestel snel op airxlshop.nl. Een ruim aanbod schoorsteenveegsets. Daarnaast hebben wij ook nog andere onderdelen voor uw open haard of kachel. Zo kunt u alles in 1x bestellen en geniet u optimaal van uw open haard of kachel.

 

Zoek je een betrouwbare makelaar uit Utrecht?

Als je op zoek bent naar een huis in Utrecht, wens je te allen tijde een betrouwbare makelaar. Ook als je jouw huidige huis wilt verkopen, doet je dit het liefst samen met een makelaar die bij je past.

Op zoek naar een makelaar in Utrecht?

Utrecht is al jaren een populaire stad om te wonen. Dit is niet zo gek door de centrale liggen, het historische centrum en mooie omgeving. Binnen slechts een half uur ben je met de auto in Amsterdam, Amersfoort, Woerden en Den Haag. Een makelaar Utrecht Oost kan je bijvoorbeeld helpen met een geschikte woningvinden in de wijken Wittevrouwen, Sterrenwijk, Schildersbuurt of Watervogelbuurt van Utrecht. Ook als je iets exclusiefs zoekt kunnen wij je uiteraard helpen.

NVM makelaar Utrecht

Een makelaar is in veel gevallen aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit is belangrijk voor veel mensen die op zoek zijn naar een huis. Een makelaar die lid is van de NVM is op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt en helpt met juridische vraagstukken. Hoogwaardige dienstverlening en persoonlijk contact zijn van essentieel belang voor een NVM makelaar. Indien er klachten zijn over de makelaar, kun je altijd terecht bij de NVM. Een NVM makelaar is altijd op de hoogte van het actuele aanbod. Woningwebsites zijn dit niet altijd.

Een huis kopen

Een NVM makelaar Utrecht helpt je in de zoektocht naar jouw droomhuis. De makelaar kent de verschillende wijken en de Domstad door en door. Op deze manier zijn wij snel op de hoogste van het nieuwste en toekomstige woningaanbod dat past bij jouw woningwensen. Tijdens een bezichtiging bekijken we de voordelen van een huis. Daarnaast worden de nadelen ook uitvoerig besproken. Op deze manier kun je hier te allen tijde rekening mee gehouden. De NVM makelaar Utrecht beoordeeld een woning altijd op de gewenste criteria zoals de staat van de woning, de omgeving en specifieke bouwkundige aspecten. Als je overtuigd bent van een woning, kunnen wij helpen met de onderhandelingen en de administratieve afhandeling van de aankoop van de woning. 

Een huis verkopen

Een makelaar Utrecht Oost helpt je om jouw huis op een effectieve en efficiënte manier te verkopen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een huis wilt verkopen. Misschien wil je groter, vrijer of juist kleiner gaan wonen. Andere redenen kunnen een gezinsuitbreiding of een echtscheiding zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te verhuizen. Wij snappen dat je het verkopen van een huis geen alledaagse klus is. Wij helpen daarom je bij het opzetten van een goede verkoopstrategie en een realistische vraagprijs. Kennis en expertise over huizenmarkt zit ons in het bloed. Bij ons weet je dat je goed zit.

https://makelaar-utrecht.nu/

Terrasoverkapping in Groningen?

De grens tussen binnen en buiten vervagen door een terrasoverkapping in Groningen. Door de tuin naar binnen te halen en een huiselijke touch te geven aan uw woonruimtes in de buitenlucht, kunt u het meeste uit uw ruimte halen en een uitnodigende buitenruimtes creëren. Zeker in Groningen is een terrasoverkapping een goede toevoeging. U kunt onder de overkapping genieten van een wijds uitzicht. Stelt u voor: comfortabel op uw bank onder de terrasoverkapping, veel frisse lucht en een prachtig uitzicht… Klinkt geweldig toch? Ben jij al overtuigd van een terrasoverkapping in Groningen? Bezoek dan de website van De Goedkoopste Veranda voor inspiratie.

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een soort afdak. Het verschil met een veranda is dat een terrasoverkapping doorgaans veel opener is, waar een veranda vaak gesloten zijwanden heeft. Een terrasoverkapping neemt dan ook minder van uw tuin in beslag, alhoewel u natuurlijk ook voor een ruime overkapping kunt kiezen. Zeker in Groningen is een terrasoverkapping een mooie toevoeging, omdat dankzij de ruime tuinen een luxe overkapping zeker tot de mogelijkheden behoort. Onder deze overkapping kunt u ’s zomers in de schaduw zitten en zit u in het voorjaar en najaar altijd droog. Dit geldt ook voor uw tuinmeubilair. Echter biedt een terrasoverkapping niet zo veel bescherming tegen weersinvloeden als een veranda zou doen.

Terrasoverkapping plaatsen Groningen

Om veiligheidsredenen staat het belang van een goede constructie bij het bouwen van een overkapping voorop. Een goed gebouwde terrasoverkapping zal vele jaren stand houden, terwijl een slecht gebouwd afdak snel zou kunnen instorten of kapot gaan. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw terrasoverkapping in Groningen goed gebouwd wordt, is door de professionals in te huren. De Goedkoopste Veranda bouwers begrijpen het belang van een geweldige constructie en zullen een mooie en veilige terrasoverkapping bouwen voor uw woning in Groningen.

https://degoedkoopsteveranda.nl/terrasoverkapping-groningen/

Zwembad bouwen in uw tuin voor de laagste kosten

Droomt u ook altijd weg bij de gedachte aan een warme zomerdag waarbij u heerlijk kunt dobberen in uw eigen zwembad, zonder dat het bouwen van het zwembad te veel zal kosten? Dan kan de zwembadbouwspecialist in Herwijnen u daarbij helpen. Super lekker, een zwembad in je tuin natuurlijk. Heerlijk in de zomer met een cocktailtje of een wijntje erbij. Alleen vereist dat wel enige werkzaamheden. Dat hoeft u gelukkig niet in uw eentje te gaan ondernemen. In Herwijnen is een zwembadbouwspecialist waar u uw droom waar kunt maken. Een zwembad met ledverlichting? Geen probleem. Een zwembad met een trappetje? Geen probleem. Een zwembad met een met marmeren afwerking met kiezelstenen? Geen probleem. U kunt uw zwembad zo gek verzinnen en laten bouwen naar uw eigen wensen. Daarnaast wordt er ook gekeken wat er mogelijk is met uw budget. Een zwembad laten bouwen voor de laagste kosten is mogelijk bij de zwembadbouwspecialist in Herwijnen.

Uw eigen zwembad laten bouwen voor lage kosten

Hoe dat dan gaat, zo’n zwembad laten bouwen voor de laagste kosten, samen met de zwembadbouwspecialist in Herwijnen? Allereerst moet u dus gaan nadenken wat voor zwembad u wilt in uw tuin, welke vorm, wat voor soort afwerkingen, welke extra’s? De mogelijkheden zijn in ieder geval niet beperkt, u kunt volledig in uw eigen fantasie opgaan. Daarna kunnen we gaan kijken hoe u uw zwembad kan laten bouwen voor de laagste kosten. Ten slotte worden er nog afspraken gemaakt over hoe en wanneer er aan de slag wordt gegaan met uw eigen zwembad. Bent u enthousiast geworden en kunt u niet meer de gedachte loslaten van een zwembad in uw tuin? Neem dan snel contact op en laat uw eigen zwembad bouwen voor de laagste kosten. Contact opnemen kan telefonisch of per e-mail.Redenen om een gebruikte droger te kopen

Net wanneer u al een aantal grote uitgaven hebt gedaan gaat uw droger stuk. Ongelooflijk vervelend. Zo snel mogelijk wilt u weer een droger in huis hebben. Alleen een nieuwe droger kopen kost wel weer geld. Geld dat u wellicht op dit moment niet klaar hebt liggen of wat u op dit moment niet voor een nieuw model over hebt. Wat u dan kan doen is kijken naar een tweedehands droger. Gebruikte drogers werken vaak net zo goed als nieuwe drogers. Daarnaast bespaart u er ook nog eens flink wat geld mee. De voordelen van gebruikte drogers zetten wij voor u op een rijtje.

Reden 1: gebruikte drogers worden altijd grondig gecondoleerd

Wanneer u een 2e hands droger wil aanschaffen is het belangrijk om dit te doen bij een bedrijf welke hier ook ervaring in heeft. Zo bent u er zeker van dat de droger ook grondig gecontroleerd wordt voordat u hem aanschaft. WGS Witgoed biedt al de producten op de website dan ook aan wanneer een ervaren monteur eerst alles heeft gecontroleerd. Zo kom u thuis ook niet voor verrassingen te staan.

Reden 2: Het scheel flink in de portemonnee

Wanneer u een nieuwe droger koopt betaalt u daar natuurlijk ook voor. Een 2e hands droger is een stuk voordeliger. Het scheelt zeker in uw portemonnee! Voor nog geen tweehonderd euro heeft u een goed werkende droger bij WSG Witgoed vandaan. Drogers welke ook nog eens van de bekende merken zijn, zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens.

Reden 3: Op de drogers wordt ook garantie gegeven

Wanneer u witgoed aanschaft wil u er ook zeker van zijn dat er garantie op wordt gegeven. Wij geven bij elke droger garantie. Allereerst krijgt u de garantie dat de droger werkend bij u thuis wordt afgeleverd. De aanvullende garantie kan wel oplopen tot 6 maanden. Zo bent u er van verzekerd dat ook een kwaliteitsproduct aanschaft. Bij de aanschaf van de droger zullen wij de garantie ook met u bespreken.

 

Reden 4: gratis meenemen van oud witgoed

Bij WSG Witgoed wordt de service geboden om zelf het oude witgoed mee te nemen. Koppel het product wel af, maak het vervoer klaar en zet het beneden neer. Onze medewerkers nemen hem dan na de aflevering van uw aangeschafte droger voor u mee. Dat scheelt u zelf heel veel werk.

Reden 5: online kan u 24/7 een droger bestellen

Een groot voordeel van WSG Witgoed is dat u online elk moment van de dag een tweedehands droger aan kan schaffen. Zo kan u gelijk vanaf het moment dat u zonder zit een bestelling doen. Wij leveren dan zo snel mogelijk de droger bij u thuis af. Op onze website hebben wij duidelijke product foto’s staan. Zo weet u gelijk hoe uw nieuwe droger er uit zal zien. Liever langskomen in de showroom? Dat kan ook! Op woensdag en zaterdag kunt u ons hele aanbod bekijken.

Reden 6: Een snelle levering nabestelling

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst nemen wij contact met u op. Wij streven er naar om de droger binnen 3 werkdagen bij u gratis te bezorgen. Dat doen wij in heel Nederland, m.u.v de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

https://wgswitgoed.nl

Onderhoud van cv-ketel door een loodgieter Amsterdam

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel in het kort, is een belangrijk onderdeel van de installatie die zorgt voor verwarming van jouw woning. Dit is een belangrijk onderdeel van elke woning, om zo het leven in de woning zo aangenaam mogelijk te maken, daar niemand in een koude woning wilt komen te zitten. Om deze reden is het van groot belang altijd een goed werkende cv-ketel te hebben. En om hiervan verzekerd te zijn zal deze cv-ketel onderhouden moeten worden. Om te helpen bij de onderhoudt van de cv-ketel kun je het beste een loodgieters diensten gebruiken.

Wat is de staat van jouw cv-ketel?

Wie houdt van duurzaamheid en geen onnodige kosten wilt hebben, zal moeten kiezen voor het onderhouden van de cv-ketel. Dit moet regelmatig gedaan worden om ook de energie kosten laag te houden. Wist je dat een minder goede cv-ketel meer aan energie gebruikt? Als je altijd een goed werkende cv-ketel hebt, dan zal dit in de jaarnota erg veel uitmaken. Dit is natuurlijk erg gewild voor iedereen. Het enige wat je hier voor moet over hebben is het tijdig onderhouden van de ketel. Ook zal een goed onderhouden cv-ketel weinig tot geen storingen hebben dan een welke niet tijdig onderhouden wordt.

Een goede loodgieter Amsterdam zal je goed kunnen bijstaan in de onderhoud van jouw cv-ketel. Zo zul je het onderhoud niet alleen hoeven te doen. Zeker als je niet weet waar de ketel aan moet voldoen, zal dit nogal moeilijk gaan. Een loodgieter heeft ook de expertise om in te zien wanneer er werkzaamheden moeten worden gepleegd als preventie.

Een loodgieter zal je bijvoorbeeld kunnen helpen met het bijvullen van de ketel. Dit is heel erg belangrijk voor de waterdruk van de cv-ketel. Als de waterdruk niet juist is dan zal jouw cv-ketel ook niet naar behoren werken. Hier zal je dan meer energie aan kwijt zijn. Ook is het zo dat een te verkeerde druk kan leiden tot lekkages of ernstige storingen. Die reparatiekosten kunnen dan erg hoog oplopen. En in de ergste geval moet de gehele ketel vervangen worden. Dit kan allemaal voorkomen worden, simpelweg door op tijd iemand te laten langskomen die kijkt of alles in orde is.

Weet je dat jouw cv-ketel ook op tijd moet worden schoongemaakt? Er zijn delen van de ketel die jij als gebruiker zelf kunt schoonhouden. Andere delen mag je totaal niet aanraken. Als je er geen weet van hebt, kun je een heel gevaarlijke situatie veroorzaken. De buitenkant van de ketel, welke ook wel de mantel wordt genoemd, mag door jou worden gereinigd. Dit kun je eenvoudig doen door een vochtige doek te gebruiken. Let ook goed dat je bij het afnemen van de mantel geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt. Deze kunnen het materiaal namelijk aantasten. Een doekje vochtig maken met enkel en alleen water zal voldoende zijn. Voor de binnenkant zal je dan een professional in de hand moeten nemen.

Denk erom dat je ook in geval van storingen, dit niet zelf probeert op te lossen. Bel een deskundige om dit voor jou te doen. Het sleutelen aan de ketel zonder er verstand van te hebben, zal je duur komen te staan. En dit is niet nodig.

https://www.loodgieter-amsterdam.net/

Vergeet niet om hier op te letten bij de aanschaf van eetkamerstoelen!

Iedereen heeft ze: eetkamerstoelen. Ze zijn nu eenmaal een musthave om lekker aan tafel te kunnen dineren. Naast dat ze functioneel zijn moeten de stoelen natuurlijk ook mooi in het interieur passen. Waar kun je nu het beste op letten wanneer je eetkamerstoelen gaat aanschaffen? 

Om tot de juiste keuze te komen is het handig om na te denken over de volgende aandachtspunten:

 

Welk materiaal?

Kiest u voor eetkamerstoelen met een houten of metalen frame? Gaat u voor een lederen bekleding of juist voor een mooie stof? Een donkere kleur waar minder snel vlekken op te zien zijn of juist een lichte kleur voor een frisse uitstraling?

 

Op welke soort vloerbekleding komen de stoelen te staan?

Kiest u voor wieltjes onder de eetkamerstoelen? Gemakkelijk op een houten of parketvloer, hierdoor zijn uw stoelen nog gemakkelijker te verplaatsen! Zeker bij een wat zwaardere stoel geeft dit echt een meerwaarde. Echter bij een hoogpolige vloerbedekking worden wieltjes onder de stoelen afgeraden.

 

Welke zithoogte zorgt voor het optimale comfort?

De zithoogte van de stoelen zorgen mede voor een prettig zitcomfort. Daarnaast moet de zithoogte ook geschikt zijn voor uw eetkamertafel. Kan de stoel wel goed worden aangeschoven onder het blad van uw eetkamertafel? Het zou enorm zonde zijn als wanneer dit niet zo is. Helaas is dit een veel gemaakte fout bij de aanschaf van eetkamerstoelen.

 

Eetkamerstoel met of zonder armleuningen?

Wanneer u een eetkamerstoel wenst die wat meer ondersteuning bied, dan zorgen de armleuningen voor meer comfort. Als u juist meer ruimte en bewegingsvrijheid wenst is een stoel zonder armleuningen meer geschikt. Het is ook leuk om een aantal bij elkaar passende stoelen met en zonder armleuningen aan te schaffen. 

 

Heeft u de juiste keuze kunnen maken? Hopelijk heeft dit lijstje u kunnen helpen om tot een juiste koop te komen waarvan u nog jaren zit plezier heeft! Geniet van de heerlijke fauteuil van uw dromen.

 

Rolluik specialist Den Haag

Wilt u uw winkelpand, bedrijfspand, garage of woonhuis optimaal beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor een rolluik op maat van Celerol. Celerol is al meer dan 24 jaar specialist in rolluiken in Den Haag– en daarbuiten. In de eigen werkplaats worden de rolluiken voor u gefabriceerd. Volledig op maat en in de RAL kleur naar wens. De ervaren monteurs zorgen voor een perfecte montage.

Beveiligingsrolluik voor winkel

Een rolluik voor de winkel is een verstandige keuze. Het aantal inbraken neemt toe en afgelopen jaren is er zelfs 50 000 keer aangifte gedaan. Winkels die niet van een rolluik zijn voorzien, en dus toegankelijker zijn, lopen een groter risico. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een beveiligingsrolluik, dient u na te gaan of de gemeente specifieke eisen stelt. In sommige winkelstraten is een stalen, gesloten rolluik namelijk niet toegestaan. Vraag daarom na welk rolluik voor uw winkel geschikt is.

Rolluik met doorkijk mogelijkheid

Een gesloten rolluik van staal is zeer solide en inbraak werend. Het biedt echter geen doorkijk mogelijkheden. Vervelend, u wilt immers uw etalage dag en nacht kunnen laten zien! Celerol biedt daarom een alternatief; een rolluik met doorkijk mogelijkheid! Hiervoor heeft u de keuze uit twee varianten:

1. Perfo rolluik

Perfo rolluiken lijken op de standaard gesloten rolluiken, maar dan voorzien van kleine geperforeerde gaatjes. Deze kleine openingen bieden vele voordelen. Zo is de doorkijk capaciteit flink: maar liefst 70 procent! Verder is het stalen luik leverbaar in iedere RAL kleur en biedt optimale ventilatie.

2. Buis rolluik

Buis rolluiken bieden maar een doorkijk van maar liefst 80%. Toch is het rolluik uitermate stevig. Het pantser is namelijk opgebouwd uit rechte ronde buizen. Deze zijn onderling met elkaar verbonden en zorgen voor een ondoordringbaar framewerk.

Beide rolluik variaties zijn uitermate robuust en inbraak werend. Ze worden standaard voorzien van een 230 Volt elektrische buisaandrijving.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen, vrijblijvend? Neem dan eens contact op met rolluik specialist Celerol.

https://www.celerol.nl/rolluiken-den-haag/