Zwanger? Schrijf je in bij een verloskundige praktijk

 

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een kleintje op komst betekent veel nieuwe ontwikkelingen en dingen die je moet regen. Wat van belang is voor jouw gezondheid en voor het kind je je inschrijven bij een verloskundige praktijk in Nijmegen. Nu heb je daar wel heel veel keuze in. Je kunt kiezen voor een praktijk in de buurt. Dat is makkelijk, zeker als je zo in de laatste maanden van je zwangerschap zit en je wellicht snel uitgeput bent van fysieke activiteiten. Maar je kunt ook kijken welke verloskundige praktijk in Nijmegen jij het beste vindt. Want in elke stadsdeel zitten wel een stuk of vijf praktijken. Deze praktijken lopen uiteen van grote praktijken waar veel verschillende disciplines zoals de kraamverzorging, huisarts en verloskundigen zijn gevestigd tot een kleine zelfstandige praktijken waar verloskundige alleen of met een partner gevestigd is. Welke verloskundige praktijk in Nijmegen kies jij?

Heel veel extra echo´s

 Een bijzondere verloskundige praktijk in Nijmegen zt midden in het centrum gelegen. Ze doen namelijk een stapje extra voor de moeder en het kind. Ze snappen dat jij ontzettend nieuwsgierig bent naar je kindje. Daarom bieden ze bij elke controle een gratis niet-medische echo aan. Dat is extra leuk want dan kun je regelmatig even te kijken hoe het met kindje gaat en zien hoe de kleine beweegt en hoe het hartje klopt. Als het nodig is wordt deze echo omgezet in een medische echo. IN plaats van 3 echo’s gedurende je zwangerschap heb je er wel 10 of meer. Zo kun je echt de groei van jouw kindje ook zelf volgen. Juist omdat het een kleine verloskundige praktijk in Nijmegen is kunnen ze deze extra service en aandacht bieden. 

Meld je aan bij een verloskundige praktijk in Nijmegen

Het aanmelden bij een verloskundige praktijk in Nijmegen is iets wat je moet doen zodra je weet dat je zwanger bent. De verloskundige helpt je in de verschillende stadia van de zwangerschap en ondersteunt je bij de bevalling. Ook geeft ze je nuttige tips en handige adviezen voor als de baby is geboren.Geplaatst in Zorg.

Goede tandartsverzekering afsluiten

Lig je regelmatig in de stoel bij de tandarts? Dan is het slim om naast je basis zorgverzekering of aanvullende verzekering een goede tandartsverzekering af te sluiten. Kosten voor de tandarts worden tot je 18de vergoed vanuit het basispakket, maar hierna niet meer. Bij ZorgDirect kun je een losse tandartsverzekering afsluiten, waarmee een groot deel van de kosten gedekt is. We bieden de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen, die allemaal 75% van de kosten vergoeden. Met de TandExtra verzekering ontvang je tot 250 euro vergoeding per jaar, TandPlus geeft je maximaal 500 euro en met de TandTop verzekering krijg je de hoogste vergoeding, tot 1000 euro per kalenderjaar. Er is dus altijd een tandartsverzekering die bij jou past.

Verzekerd bij ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekeraar die het belangrijk vindt dat jij zelf kunt kiezen waar en door wie je behandeld wilt worden. Daarom is onze basisverzekering begin 2018 veranderd van een naturapolis in een restitutiepolis. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om een zorgverlener te kiezen waar jij je prettig bij voelt. Je krijgt de zorg altijd vergoed en bent niet gebonden aan de zorgaanbieders waarmee wij een contract hebben. De enige vereiste is dat de behandelaar voldoet aan de kwaliteitseisen die door ZorgDirect en de overheid worden gesteld. Zo weet je in elk geval zeker dat je de juiste zorg ontvangt.

Zorgpremie berekenen

Bij ZorgDirect doen we er alles aan om een goede zorgverzekering te bieden tegen een lage premie. Iedereen moet immers zorg van goede kwaliteit kunnen ontvangen zonder hiervoor te veel te betalen. De kosten die je betaalt voor je zorgverzekering zijn elk jaar weer anders. Dit komt door veranderingen in de zorg en de inhoud van de basisverzekering die jaarlijks aangepast wordt. Op de website van ZorgDirect kun je eenvoudig je zorgpremie berekenen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een bericht via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl