Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

AI-muziek, PR voor nichebedrijven en mobiele transformatie

Waarom AI-muziek ervoor zorgt dat mensen minder op auto’s lijken

“Muziek inspireert ons. Wij geloven in de kracht van muziek om te inspireren. ” Dit staat op de Apple Music for Business-homepage. Maar als merken over muziek praten, kunnen we het dan op het eerste gezicht beschouwen? Veel inhoud heeft een soundtrack nodig om alle ideeën echt tot leven te brengen. Tegenwoordig is er niet alleen te veel inhoud, maar ook fysieke en virtuele ruimtes die begeleidende muziek nodig hebben, en de bestaande basis van muzikale composities biedt niet altijd wat we nodig hebben. Contentmakers hebben niet genoeg tijd of geld om een ‚Äč‚Äčlicentie te kopen of fonogrammen te bestellen voor elke video die ze publiceren. Daarom wenden makers en merken zich tot stockmuziek.

Ondanks de vrees dat AI het werk van echte artiesten steelt, is het een groot voordeel voor muzikanten. AI-muziek zal natuurlijk nooit de grootsheid van “Bohemian Rhapsody” bereiken, niet vanwege zijn sonische kwaliteiten, maar vanwege zijn culturele status, die inherent is aan mensen. En zelfs als de AI inderdaad een ‘perfect’ nummer van het geluid heeft gemaakt, kan het nooit de culturele betekenis van een door mensen geschreven nummer vervangen of recreëren.

De uitvinding van de wasmachine zou de wereld meer hebben veranderd dan het internet. Door tijd vrij te maken die zou zijn besteed aan de was, heeft revolutionaire nieuwe technologie vrouwen in staat gesteld de arbeidsmarkt te betreden en voor altijd een revolutie teweeg te brengen in de samenleving. Dit is hoe ik de rol van AI-muziek in het creatieve ecosysteem zie. Dit is technologie die een enorme hoeveelheid tijd vrijmaakt – tijd die muzikanten nu kunnen besteden om hun rijke talent en expressie te kanaliseren in het schrijven van liedjes, het schrijven van symfonie en het vertellen van verhalen.

Hoe PR helpt bij het vergroten van het bewustzijn in nichebedrijven

We zijn geneigd te denken dat PR alleen relevant is voor grote bedrijven en multinationals, maar dit is een belangrijk aspect, ongeacht hoe klein of niche uw bedrijf is. In feite hebben nichebedrijven PR nog meer nodig, waar het klantenbestand beperkter is.

Micro-influencers

Influencers zijn een relatief nieuw fenomeen, en vandaag is het publiek nog steeds een beetje sceptisch over hen. Dit gaat meer over grote grote namen die talloze producten promoten en er veel geld mee verdienen. Bedrijven beginnen het rendement van investeringen van macro-beïnvloeders in twijfel te trekken. Gewone mensen die daadwerkelijk producten gebruiken, kunnen vooral nuttig zijn voor nichebedrijven.

Video

Video is overal in 2020, en niet voor niets – mensen zijn er dol op. Video trekt niet alleen de aandacht, het is ook buitengewoon effectief. Statistieken over videoprestaties zijn indrukwekkend, maar een van de belangrijkste factoren is dat kijkers 95 procent van de boodschap onthouden wanneer ze in videoformaat worden bekeken.

Lijst artikelen

Mensen willen snelle en gemakkelijke toegang tot informatie, en een manier om dit te doen is door middel van lijstartikelen. Net als video’s brengen ze de boodschap effectief en snel over. Met lijsten kunnen mensen de belangrijkste informatie krijgen die ze nodig hebben zonder grote blokken tekst te hoeven lezen. 

De link tussen de coronavirus-epidemie en mobiele transformatie

De mobiele telefoon staat centraal in ons online leven en dient als de belangrijkste interface waarmee we communiceren met de wereld om ons heen. In 2019 bracht een gebruiker gemiddeld 3 uur en 40 minuten per dag door op zijn mobiele telefoon, waarbij 50% van de tijd besteed werd aan sociale en communicatietoepassingen. De recente coronavirus-epidemie heeft de rol en relevantie van mobiele communicatie verder versterkt. In China haalden smartphonegebruikers in de week na 2 februari (na Chinees Nieuwjaar) 222 miljoen app-downloads uit de Apple Store. Gewoonlijk is er tijdens deze nieuwjaarsperiode een sterke daling van het aantal downloads van applicaties.

Ding Talk, een communicatie- en werkplatform dat voorheen niet tot de top 250 van apps in China behoorde, werd in februari de leider van de dagelijkse Apple Store. Andere bedrijfstoepassingen die tijdens de coronavirus-epidemie het voortouw hebben genomen, zijn onder meer Lark, Tencent Meeting en Huawei Cloud WeLink. Dat is niet alles – educatieve, entertainment-, foto- en video-apps hebben ook een toename van het aantal downloads gezien, waarbij games het voortouw nemen.

Dit “coronavirus-effect” toont de volwassenheid van het app-ecosysteem in China aan, dat bedrijven als Tencent, ByteDance en Alibaba ertoe aanzet uit te breiden naar andere Aziatische markten. Om de 600 miljoen internetgebruikers in India te veroveren, de op een na grootste ter wereld, bouwen bedrijven zoals Huawei hun 5G-netwerken in India 2-steden. De regio Zuidoost-Azië is de meest veelbelovende, aangezien ongeveer 90% van de inwoners van dit gebied voornamelijk via smartphones online gaat. De groei van mobiele connectiviteit in deze regio zou marketeers voldoende vertrouwen moeten geven om op mobiel gerichte initiatieven te creëren die hun publiek bereiken en betrekken. De coronavirus-epidemie heeft ons laten zien dat het komende decennium zal zijn met bedrijven die hun mobiele transformatie versnellen.

Het emotioneel opbouwen van klantvertrouwen is de sleutel tot de toekomst van uw merk

Bedrijven worden emotioneel als het gaat om klantenservicestrategieën. Consumenten zijn tegenwoordig niet meer zo rationeel in het besluitvormingsproces, de rol van emoties krijgt steeds meer aandacht. Dit is een belangrijk onderdeel om het vertrouwen van de klant op te bouwen. Onderzoek op gebieden en disciplines zoals marketing, psychologie, gedragseconomie en neurowetenschappen heeft dit relatief nieuwe perspectief op consumentengedrag geopend, waardoor het dominante begrip van de menselijke natuur fundamenteel is veranderd. Hieruit volgt dat het gedrag van de cliënt emotioneel gecontroleerd wordt.

Neurowetenschapper Anthony Damasio heeft een concept ontwikkeld dat hij een ‘somatische marker’ noemt. Emotionele ervaringen – positief of negatief – maken een blijvende indruk op onze geest en ons geheugen. Deze indruk wordt zo behouden dat het onderdeel wordt van een uitgebreid netwerk van verenigingen. Dit komt omdat de volgende keer dat een mogelijk vergelijkbare situatie zich voordoet, onze hersenen ervaringen uit het verleden gebruiken om snel intuïtieve beslissingen te nemen over hoe we met de nieuwe situatie moeten omgaan. Deze gevoelens roepen emoties op die ons vertellen hoe we moeten handelen – op de een of andere manier, of helemaal niet handelen. Dit geldt ook voor consumentengedrag. Een positieve of negatieve ervaring met uw merk zal de perceptie van uw merk versterken of verminderen.

https://www.webdeveloper.today/2024/03/optimize-email-campaigns-implementing.html

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign belgie

webdeveloper

https://webdevelopmentapp.com/nl/