Zwart op wit de beste
Media

contact met het onzichtbare

Contact met het onzichtbare

Heb jij wel eens het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde? Denk je dat er iets is, dat je niet aan kunt raken, maar slechts kunt voelen. Ben jij nieuwsgiering naar dit ontastbare? Dan kun je proberen ermee in contact te komen? Maar hoe doe je dat dan? Daar zijn speciale mensen voor. Zij kunnen gemakkelijk contact maken  met deze onzichtbare wereld. Vervolgens kunnen ze jou vertellen wat zij ervaren.

Mediums

Een medium is een tussenpersoon, iemand die verbindt tussen het onzichtbare en het fysieke. Zij zijn in het bezit van een paranormale gave. Dit houdt in dat zij in staat zijn om via een helper (engelen) of via een persoon die is overleden informatie te ontvangen. Meestal krijgt het medium beelden te zien via het zogenaamde ‘derde oog’. Deze informatie kunnen zij vervolgens doorgeven aan mensen.

Medium chat

Het is niet alleen mogelijk om in het echte leven contact te zoeken met het onzichtbare. Ook kun je hiervoor gebruik maken van gratis medium chat. Via een website bieden paranormaal begaafde mensen gratis medium aan. Je kunt bij hen terecht als je met een vraag zit over iets dat je voelt, maar niet kunt aanraken. Je kunt bij hen proberen in contact komen met een overleden geliefde. Ook kun je bij hen terecht voor een kijkje in de toekomst. Als je nieuwsgierig bent, neem dan een kijkje op de site van gratis medium chat. Daar kun je zelf een keuze maken uit verschillende mediums online.