Zwart op wit de beste
Woning en Tuin

Geld lenen voor een verbouwing

Wilt u gaan verbouwen?Tegenwoordig kan men in sommige gevallen beter een huis verbouwen dan er een te kopen. Dit komt doordat banken niet zo makkelijk een hypotheek uitgeven wanneer uw oude huis nog niet verkocht is. Dit heeft te maken met dat de maandlasten van 2 hypotheken te hoog zijn waardoor deze niet meer betaald kunnen worden. Mensen lenen tegenwoordig eerder geld om een huis te verbouwen in plaats van te gaan verhuizen,er zijn hier speciale regels aan verbonden welke in uw voordeel kunnen werken. Zo is het mogelijk om de gehele rente van de lening af te trekken mits deze binnen een periode van 6 maanden na uitgeven van de lening compleet is geinvesteerd aan de verbouwing.

Verbouwing financieren

Dus u wilt geld lenen voor een verbouwing? Bij www.verbouwlening.combent u aan het juiste adres om geld te lenen voor de verbouwing. Daarbij profiteert u van vele voordelen:

De eerste termijn pas na 60 dagen betalen.

Variabele duur van de overeenkomst.

Boetevrij vervroegd aflossen.

Het bedrag dat u aflost, kunt u altijd weer opnieuw opnemen.

Financieren tegen scherpe tarieven.

Op deze manier kunt u voordelig uw verbouwing financieren. Zo hebt u voldoende geld om uw huis helemaal naar uw wensen in te richten.

Veilig uw verbouwing financieren

Op  onze website kunt u snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel geld u maximaal veilig kunt lenen voor een verbouwing. Deze lening kunt u vervolgens meteen zelf online afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een flexibel doorlopend krediet.

http://www.verbouwlening.com/