Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Cryptovaluta populair

Cryptovaluta is de laatste jaren razend populair geworden onder investeerders en economen. Wat mensen nog niet weten is dat Litecoin in vergelijking tot andere cryptovaluta nog vrij jong is. Desondanks is Litecoin erg populair. Dit was vooral te merken in 2017. In dat jaar heeft Litecoin zijn grootste groei gekend. Er zijn heel veel mensen die proberen te voorspellen naar welke koers sommige valuta zullen gaan, zo ook Litecoin. Zij zijn allemaal overtuigd van de meerwaarde van Litecoin in de toekomst. Buiten Litecoin zijn er nog talloze cryptovaluta waarin men wilt investeren of handelen. De waarheid is dat ze vaak niet weten met welke valuta ze moeten gaan werken. Bitcoin is de favoriet van vele en wordt daarom ook het meest verhandeld. Wanneer jij wilt gaan handelen met Bitcoin of litecoin moet je van te voren waar je aan begint.

 

 

Eenvoudig werken

 Als jij wilt gaan traden of wanneer je dit al doet zijn er een aantal opties. Op het moment dat jij een account hebt bij een van de vele crypto-brokers kun je op elk moment van de dag crypto, en dus ook Litecoin, inkopen en verkopen. Betalen met iDeal of met bitcoins. Heb jij interesse om Litecoin of een andere cryptovaluta aan te kopen? Dat kan! Via Bitvavo kan iedereen eenvoudig crypto aankopen. Het platform Bitvavo heeft een groot voordeel. Namelijk dat je portemonnee al geïntegreerd zit. Dit bespaart jou een heleboel moeite en tijd. Het wordt je zo  eenvoudig mogelijk gemaakt. Geld storten, kopen of verkopen en klaar.

 

 

Nieuw in de cryptowereld

 Zoals als eerder vermeld is Litecoin vrij nieuw in de cryptowereld. Sterker nog, Litecoin is pas in 2011 opgericht door Charlie Lee. Lee werkte voorheen voor Google en is zelfs technisch directeur geweest bij coinbase. Zijn eerste intentie was het verbeteren van Bitcoin. Het moest allemaal schaalbaarder en sneller worden. Hij besloot een aantal regels van het netwerk van Bitcoin te gaan veranderen. Zijn nieuwe ideeën en voorschriften vielen niet bij iedereen goed. Intern werd het steeds rumoeriger en dit heeft geleden tot een splitsing in de kerncode van Bitcoin. Dit had tot gevolg dat Litecoin werd geboren.

https://www.litecoinkoers.info/