Zwart op wit de beste
Image default
Woning en Tuin

Dak lek? Roofing Service Nederland lost het op

Lekkages aan je dak komen altijd ongelegen. Als je dak lekt, heb je snel een oplossing nodig. Roofing Service Nederland is snel ter plaatse om een spoedreparatie uit te voeren. Dankzij onze landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden) is er altijd een specialist in de buurt.

Waarom een dakdekkersbedrijf bij lekkage?

Een lekkend dak levertveel problemen op. Hoge luchtvochtigheid in huis, schimmelvorming, aantasting van houten delen van uw woning. Hoe langer je wacht met het inschakelen van een dakdekkersbedrijf, hoe duurder het herstel van de schade wordt.

Ook verlies je veel warmte via de lekkage, waardoor je energierekening onnodig hoog wordt.

Bovendien kunnen vochtproblemen in huis ook gezondheidsklachten opleveren. Mensen met astma en andere ademhalingsziekten kunnen het erg moeilijk krijgen wanneer vocht en schimmel vrij spel hebben. Dit effect is bij kinderen zelfs nog groter.

Dakdekkersbedrijf snel ter plaatse

Geconfronteerd met een lekkend dak proberen sommige mensen zelf een provisorische reparatie aan te brengen. Bij ons dakdekkersbedrijf hebben we daar al veel voorbeelden van gezien. Van de klassieke pan onder het lek, tot bouwzeilen die over het hele dak gespannen zijn.

Wacht daarom niet te lang en bel bij lekkage direct het dakdekkersbedrijf dat al een halve eeuw in het vak zit. Roofing Service heeft vakkundige dakdekkers in dienst die samen elk probleem aan elk dak kunnen oplossen.

Dakdekkersbedrijf repareert én voorkomt problemen

Wist je dat een vakkundig dakdekkersbedrijf de meeste problemen kan voorkomen? Preventief dakonderhoud zorgt dat je dak in top conditie blijft Bel daarom direct (ook als je dak niet lekt) het beste dakdekkersbedrijf van Nederland via 0575-56 55 55 of mail naar info@roofingservice.nl. Meer weten? Bezoek www.roofingservice.nl