Zwart op wit de beste
Image default
Woning en Tuin

Voor de mooiste eiken tafel ga je naar Zevenaar

Er gebeuren mooie dingen in Zevenaar. Hele mooie dingen. Want het is in Zevenaar dat een groep gepassioneerde ambachtslui elke dag opnieuw hard werkt om de mooiste stoere meubels te produceren. Daarvoor gebruiken ze de puurste materialen, het beste gereedschap en al hun vakkennis.

Verschillende soorten eiken tafels

Meubels van eikenhout zijn weer helemaal terug. Nou ja, eigenlijk zijn ze nooit weggeweest, maar de laatste tijd stijgt de vraag naar de natuurlijke uitstraling van eiken. De ouderwetse kloostertafel of kasteeltafel doet het nog altijd goed, maar je kunt ook kiezen voor de nieuwste trend: de ronde eettafel.

En wat dacht je van de industriële tafel? Gemaakt van een stoer metalen onderstel en een tafelblad van puur eiken is deze eiken tafel de perfecte samensmelting van modern design en de tijdloosheid van eikenhout.

Ook populair is de boomstamtafel. Deze tafel heeft een tafelblad gemaakt van één enkel stuk eikenhout. Dit wordt ook wel een monolith tafelblad genoemd. Een echte eyecatcher!

Alleen unieke eiken tafels

Bij een meubelfabriek rollen er per uur enkele tientallen, zo niet honderden, min of meer identieke tafels van de band. Bij Tafels99.nl is elke geproduceerde tafel uniek. Dat kan ook niet anders, want als je werkt met tafelbladen uit één stuk eikenhout is al gegarandeerd dat geen tafel er hetzelfde uitziet.

Maar de verschillen gaan verder dan de subtiele nuances van het gebruikte materiaal. Want als je elke tafel met de hand maakt, kun je elk tafel perfect op maat maken.

Eiken tafels voor binnen en buiten

Als je een tafel op maat bestelt, is de afwerking ook afgestemd op jouw wensen. Het massieve hout kan worden voorzien van een mooie beits. Hierdoor levert Tafels99 eiken tafels die je zowel binnen (in de eetkamer) als buiten (in de tuin) kunt gebruiken.

Bestel je perfecte tafel

Wil jij een tafel die perfect past bij de rest van je interieur en waar je jouw hele leven plezier van hebt? Kom dan eens langs in onze showroom in Zevenaar. Of laat je inspireren en bestel jouw eiken tafel op maat via www.tafels99.nl