Zwart op wit de beste
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak B.V.

Een gespecialiseerd dak bedrijf dat zich al bijna 40 jaar lang toelegt op dakdekken is dakdekkersbedrijf Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn. Echte specialisten, dat durven wij onszelf inmiddels dan ook wel te noemen. U kunt het inspecteren, repareren, verduurzamen en onderhouden van uw platte dak dan ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Ook het geven van advies en het leggen van verschillende soorten dakbedekking doen wij uiterst vakkundig.

Welk dakwerk wij ook uitvoeren, alles wordt stuk voor stuk op een volkomen veilige wijze uitgevoerd. Het VCA-procescertificaat en het KOMO-procescertificaat zijn beide in ons bezit. Daarnaast hebben wij een lidmaatschap bij brancheorganisatie Vebidak, dat er voor zorgt dat aangesloten bedrijven zich houden aan de criteria die gesteld worden op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering. Met een dakdekkersbedrijf dat aangesloten is bij Vebidak weet u zeker dat de kennis van de laatste stand der techniek up to date is.   Als laatste werken wij met het Dakmerk Waarborgfonds. Dit betekent dat al het dakwerk verzekerd is, wij eersteklas dakwerk geven en alle werkzaamheden voorzien zijn van garantie.

Het verduurzamen van daken wordt steeds vaker gedaan

Kewodak dakdekker in Alphen aan den Rijn wordt steeds vaker gevraagd voor de verduurzaming van platte daken. Menig bedrijf, scholengemeenschap, Vereniging van Eigenaren en instellingen laten hun platte daken door ons verduurzamen. Dat is ook niet zo heel gek, aangezien platte daken vele kansen bieden voor verduurzaming. Het verduurzamen van daken is niet alleen zeer prettig voor uw portemonnee, ook het milieu heeft er veel baat bij. Onze gecertificeerde specialisten binnen Kewodak kunnen waarde aan uw dak toevoegen.

Koelende en energiebesparende witte daken, zonnepanelen, groene daken, dakisolatie of verschillende soorten daken gecombineerd, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij zullen bij Kewodak altijd de volle potentie van uw dak benutten, met de nieuwste en meest innovatieve concepten.

Wilt u graag met ons in contact komen? Dit kan telefonisch via +31 172 438332 of via het contactformulier op onze website, kewodak.nl. Wij komen graag naar u toe om kennis te maken en uw dakproblemen op te lossen of nieuwe oplossingen voor uw dak te bedenken.

https://www.kewodak.nl/