Zwart op wit de beste
Image default
Auto's en Motoren

De beste scooters

De beste scooters

Motorscooters zijn een van de meest populaire vervoermiddelen. Ze zijn zuinig met brandstof, eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Bovendien bieden scooters een plezierige en praktische manier om door de stad te reizen.

 

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten scooters op de markt. De twee meest populaire typen zijn de gas- en elektrische scooters.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste motorscooters in elke categorie:

Beste motorscooter:

Vespa Super 300 GTS

De Vespa SuperTech 300 GTS is een krachtige scooter die snelheden tot 80 MPH kan bereiken. Het heeft een 4,3-inch TFT-scherm dat Bluetooth ondersteunt en een indrukwekkende 73 MPG haalt op een tank van 2,24 US gallon.

 

U kunt de Mia-app gebruiken om bestemmingen in kaart te brengen, audiocontent te programmeren en meer rechtstreeks op uw dashboard. Met een actieradius van ongeveer 160 mijl per tankbeurt is de Vespa SuperTech 300 GTS een geweldige optie voor wie op zoek is naar een scooter met mogelijkheden voor lange afstanden.

Suzuki Burgman 400

De Suzuki Burgman is geüpdatet voor 2022 en heeft een nieuwe styling, verbeterde instrumenten, een herzien nokkenasprofiel, dubbele vonkontsteking en door de rijder selecteerbare tractiecontrole. Het wordt ook geleverd met een eenvoudig startsysteem en grote schijfremmen voor en achter.

 

Deze scooter is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar iets dat stijlvol en praktisch is. Het is perfect voor woon-werkverkeer in de stad of zelfs op de snelweg.

Beste elektrische motorscooter:

Piaggio 1 elektrisch

De elektrische scooter heeft drie modellen met verschillende reeksen en vermogens. Het basismodel 1 heeft het minste bereik en vermogen, terwijl het eersteklas 1 Active-model meer vermogen maar minder bereik heeft. Alle modellen hebben een verwijderbare batterij en de oplader en het snoer zijn ingebouwd.

 

Deze scooter is perfect voor woon-werkverkeer of boodschappen doen in de stad, omdat hij kan worden aangesloten op een 120V-stopcontact en ’s nachts kan worden opgeladen. Het heeft ook een opbergvak voor een helm onder het zadel dat plaats biedt aan een 3 XL-helm, en haken voor scootertassen in de voorkuip voor het dragen van kleinere voorwerpen. Of je nu op zoek bent naar een voordelige optie of wat meer vermogen, met deze scooter zit je goed.

Vespa Elettrica

Vespa is een populaire bromfiets voor veel rijders, met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1946. Het nieuwste model, de Elettrica, is een krachtige elektrische bromfiets die verkrijgbaar is in twee versies: de standaard versie van 28-30 mph en de snellere versie van 45 mph versie. Beide modellen zijn gemakkelijk te rijden en goed te hanteren dankzij hun lichte gewicht en wendbaarheid, en het premium imago van Vespa maakt ze tot een stijlvolle keuze.