Zwart op wit de beste
Image default
Management

Easy business to start with no money

 

Bedrijven die je gratis kunt starten

 

Je hebt altijd al een bedrijf willen starten. Je bent het beu om voor iemand anders te werken, en je zou graag de flexibiliteit en verantwoordelijkheid hebben om je eigen bedrijf te runnen.

 

Het probleem is dat je niet veel startkapitaal hebt, of eigenlijk helemaal geen startkapitaal. Dat betekent waarschijnlijk dat je pech hebt, toch?

 

Mis! Hier zijn 6 bedrijven die je vrijwel gratis kunt starten (en degene die niet helemaal gratis zijn, zijn vrij goedkoop). Ze vereisen geen dure opleiding of diploma’s, geen dure apparatuur of veel materialen, ruimte of producten.

 

Dat gezegd hebbende, veel van de hieronder genoemde bedrijven vereisen, op zijn minst, regelmatige toegang tot een computer, het internet, en misschien een auto. Maar als je die zaken al voor elkaar hebt, duik er dan meteen in – als je creatief denkt, vind je vast wel een bedrijfsidee dat bij jouw vaardigheden past!

 

1. Bloggen

Hoewel het geen nieuw concept is, is bloggen met winstoogmerk altijd een populaire optie voor een bedrijf dat in wezen geen geld kost.

 

Er zijn tal van opties als het gaat om geld verdienen met je blog, zoals affiliate partnerschappen, het produceren van ebooks, het aanbieden van online cursussen en webinars. Sommige van deze werken beter dan andere, en bepaalde blog niches zullen meer populair en gemakkelijk om geld te verdienen dan anderen. Bijvoorbeeld, beauty, voeding, en ouderschap blogs zijn enkele van de meest populaire niches, en zal, daarom, gemakkelijker om geld te verdienen (maar je zult ook te maken met hevigere concurrentie).

 

Het is echter vermeldenswaard dat het te gelde maken van je blog het beste werkt als je een onderwerp kiest waar je gepassioneerd over bent en waar je persoonlijk in investeert om over te bloggen. Dus, deze route werkt het beste als je denkt, “Ja! Ik heb altijd al een blog willen beginnen over mijn liefde voor artisanale pralines!” (of iets anders dat je op gang brengt). Alleen maar geld willen verdienen is niet genoeg.

 

2. Kinderopvang aan huis

Als je van kinderen houdt en er een goede instelling voor hebt, is het misschien een goede optie om van je huis een kinderopvang aan huis te maken. Er zullen kosten en vergunningsvereisten aan verbonden zijn (die van staat tot staat verschillen), maar afgezien daarvan zijn de kosten voor het starten van een kinderopvangbedrijf minimaal tot nihil.

 

Om te beginnen, bekijk ons artikel over het starten van een kinderdagverblijf bedrijf, dat zal u door alle stappen die u moet gaan om uw bedrijf te krijgen up and running.

 

3. Hondenverzorging aan huis

Als u graag voor dieren zorgt, kunt u overwegen een hondendagverblijf op te zetten. U kunt tijdens kantooruren werken, voor mensen die iemand nodig hebben om op hun hond te passen terwijl ze aan het werk zijn, of u kunt op honden passen voor mensen terwijl ze de stad uit zijn.

 

Het is niet alleen goedkoop, maar de vaardigheden die je nodig hebt spreken voor zich: ervaring met het verzorgen van honden, en het vermogen om geduldig en zorgvuldig op honden te passen. Als je graag een hondenverzorgingsbedrijf wilt beginnen, maar nog niet veel tijd met honden hebt doorgebracht, kun je overwegen om eerst vrijwilligerswerk te doen in een dierenasiel.

 

Kijk op DogVacay om een idee te krijgen hoe dit eruit ziet, en wat andere sitters in jouw omgeving vragen. Je kunt jezelf zelfs op de site zetten!

 

4. Diensten voor huisdieren

Waarom begint u geen bedrijf dat alle kleine details van het huisdierenbezit omvat, zoals het brengen van huisdieren naar de trimsalon of afspraken met de dierenarts, het uitlaten van honden, het oppassen op huisdieren, enzovoort?

 

Mix en match diensten afhankelijk van wat voor u werkt; u kunt gemakkelijk een bedrijf starten met full-service hulp voor huisdieren, inclusief wandelingen, uitstapjes naar de trimsalon, zitten gedurende de dag, enzovoort.

 

5. Hondentraining

Als je goed bent met honden, zou je ook kunnen kijken naar het starten van een bedrijf als hondentrainer. Net als bij de andere zaken die met huisdieren te maken hebben, zal je zaak het best gedijen in een gebied waar de vraag groot is, een gebied waar veel hondeneigenaars zijn.

 

Afgezien van deze overweging, kan het starten van een hondentrainingsbedrijf een geweldige, kosteloze zaak zijn om te beginnen, vooral als je ervaring hebt met het werken met honden of in staat bent om te leren. Overweeg om mee te lopen in een gevestigde trainingsfaciliteit om meer te weten te komen over het proces, en bekijk dit artikel van de Animal Humane Society over het worden van een hondentrainer.

 

 | BlogTip: Bouw relaties op met dierenartsen – als een dierenarts klanten naar je doorverwijst, kan dat van onschatbare waarde zijn om zaken binnen te halen.

 

6. Freelance schrijven

Ben je een goede schrijver? Dit is een no-brainer. Als je goed kunt schrijven, overweeg dan een zaak te beginnen als freelance schrijver.

 

Om je portfolio en klantenbestand op te bouwen, wil je misschien beginnen met een site als Upwork (en bekijk mijn artikel over het gebruik van Upwork om geweldige freelancers te vinden – het geeft je inzicht in wat je wel en niet moet doen).

 

 

 

 

business management 

vacatures

 

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autos-te-koop-antwerpen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/