Zwart op wit de beste
Image default
Dienstverlening

Expertslotenmaker in Rotterdam

Expertslotenmaker in Rotterdam

Mijn naam is Joost en ik ben een 26 jarige Rotterdammer. Op 3 maart was ik van plan om in de avond met mijn vrienden te gaan stappen in het centrum. Mijn dag begon goed, totdat ik erachter kwam dat ik geen ontbijt meer in huis had. Dus ging ik maar naar de winkel om de hoek om even mijn boodschappen te halen. Eenmaal onderweg naar huis ben ik erachter gekomen dat ik mijn sleutel thuis vergeten was en nu dus ben buitengelsoten. Na een paar minuten te hebben gestrest ging ik maar googelen naar Slotenmaker Rotterdam. Toen kwam ik de expertslotenmaker Rotterdam tegen, dus ik ging gelijk bellen om ervoor te zorgen dat ik mijn huis weer in kon. Ik kon me oren niet geloven toen Hafid (expertslotenmaker) zei dat hij er binnen een half uurtje al kon zijn. Toen Hafid op was aangekomen ging het allemaal heel snel, binnen 5 minuten kon ik weer mijn woning in. Mijn dag was gered dankzij Hafid, bedankt!

Schadevrij proces

Tijdens het openmaken van mijn deur stond ik ervan versteld dat Hafid zonder enige schade te werk ging. Ik ben in het verleden vaker met andere bedrijven in zee gegaan en ben ook vaak de dupe geweest van slechte slotenmakers. Een andere partij heeft bijvoorbeeld is een keer mijn schuurdeur open moeten maken omdat ik mijn sleutel kwijt was geraakt. Ze waren er maar liefst een half uur mee bezig! Ook moest ik daarna een nieuw slot aanschaffen omdat het originele slot helemaal kapot was. Al met al ben ik dus blij om eindelijk een slotenmaker in Rotterdam te hebben gevonden die snel en nauwkeurig te werk gaat. Ik beveel Expertslotenmaker Rotterdam aan iedere rotterdammer aan. Door zijn snelle en goede service ga ik nooit meer gebruik maken van een andere slotenmaker in mijn leven.

https://www.expertslotenmaker.nl/