Zwart op wit de beste
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group levert gegarandeerd goed werk!

Vanaf het allereerste begin in 1973 heeft Frigo Group veel aandacht voor duurzaamheid. Het vervoeren en opslaan van bevroren en gekoelde levensmiddelen gebeurt onder uiterst verantwoorde omstandigheden. Zuinigheid en respect voor mens en milieu is een belangrijk motto van deze diepvriesexpert. Tegenwoordig staat Margreet van Elderen -dochter van oprichter Hein- aan het hoofd van Frigo Group. Ze is managing director van het vrieshuis in Nieuw-Vennep en daarnaast algemeen directeur van Frigo Group Logistics. Op haar schouders rust veel verantwoordelijkheid. Gelukkig heeft ze een sterk team om zich heen staan. In Nieuw-Vennep is Ron Sprengers als operational manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het logistieke gedeelte van Frigo – het geconditioneerd vervoer  – wordt strak geregeld door een aantal professionele planners.

Het Frigo vrieshuis voldoet aan de huidige standaarden als IFS Logistics en Skal. Ieder jaar opnieuw vinden audits plaats waarbij externe partijen de kwaliteit van werken controleren. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit komt driemaandelijks langs voor een inspectieronde. Ook intern houdt Frigo continu vinger aan de pols qua voedselveiligheid. Alle koelruimtes worden een paar keer per dag schoongemaakt. Dag en nacht wordt er gezorgd voor een constante temperatuur dankzij een innovatief klimaatsysteem. Storingen tijdens het monitoren komen nauwelijks voor. Is er toch sprake van een hapering, dan komt de storingsdienst -die 24/7 paraat staat- direct in actie. Alle uitleveringen worden geregistreerd door camerabeelden. De camera’s staan altijd aan en zijn gericht op de verschillende laad- en losdocks. Op de weegbrug worden inkomende en vertrekkende vrachtwagens gewogen. Het totaalgewicht van de vracht wordt vergeleken met het gewicht zoals het op de uitslag-bon vermeld staat.  

Frigo Group is een echt familiebedrijf. Het onderscheidt zich van andere firma’s in de branche van gekoeld transport door sterke sociale betrokkenheid, loyaliteit naar klanten en personeelsleden. Het team van medewerkers is bijzonder hecht; de meesten werken al jaren bij Frigo.

https://www.frigogroup.com/nl/