Zwart op wit de beste
Image default
Tuin en buitenleven

Genieten van het zwembad in Nijkerk

Wanneer het op diversiteit aankomt is het grote zwembad in Nijkerk een uitblinker. Bij ons kan je namelijk van alles doen. Je kan recreatief zwemmen, maar ook je kind bij ons zwemlessen laten volgen. De zwemlessen zijn bij ons mogelijk voor alle leeftijden, jong of oud maakt dus niet uit. We zullen ervoor zorgen dat je kind zijn of haar zwemdiploma zal halen. We beschikken over instructeurs die door de jaren heen al vele ervaring hebben. Zo ben je er zeker van dat je kind goede begeleiding heeft tijdens de zwemlessen. Daarnaast zal je kind ook de juiste zwemtechnieken aanleren. De instructeurs bij het zwembad in Nijkerk zijn namelijk allemaal gediplomeerd. Je kan bij ons je baby laten zwemmen, of zelfs samen met je kind gaan zwemmen. Verder kan je bij ons diploma A, B of C halen. 

Modern zwembad

Het zwembad in Nijkerk is erg modern. Het zwembad beschikt over de gehele oppervlakte een diepte van 1,40 meter. Verder heeft het water een constante temperatuur van dertig graden Celsius. Wanneer je een intensieve training hebt gehad kan dit warme water ervoor zorgen dat je je een stuk aangenamer voelt. Daarnaast is het warme water ook goed voor het voorkomen van spierpijn. Bij het zwembad in Nijkerk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de wellness ruimte met een zwembad erbij. 

Meer informatie

Wanneer je meer informatie over het zwembad in Nijkerk wilt kan je dat verkrijgen via de site. Je kan ons ook telefonisch bereiken. Ook is het mogelijk om het zwembad in Nijkerk te bezoeken. We helpen je graag en voorzien je graag van alle nodige informatie. Wanneer je langskomt bij het zwembad krijg je ook al een goede impressie hoe het bij ons is. Uiteindelijk weet je alles wat je moet weten over ons.