Zwart op wit de beste
Winkelen

Heren in een string

Comfortabel ondergoed voor heren

Ben je op zoek naar comfortabel ondergoed, wat er ook nog eens lekker en aantrekkelijk uitziet, neem dan een kijkje op deze website en verbaas je over de vele mogelijkheden. Boxershorts, briefs, jockstraps, backles en de pikante strings behoren tot de uitgebreide collectie. Strings zijn er niet alleen maar voor de dames, maar ook voor de heren. Strings, speciaal ontworpen voor mannen, geven je een goed gevoel wanneer je deze draagt. Omdat dit ondergoed speciaal voor heren is gemaakt, sluit het perfect op het mannenlichaam aan. Veel mensen denken dat een string, vooral de heren string, ongemakkelijk zit. Dit is echter niet waar, het is een prettig dragend kledingstukje waar je veel plezier aan kunt beleven. 

De heren string

De string is een klein stukje ondergoed wat de schaamstreek bedekt. De achterzijde bestaat uit een dun stukje stof of een draad die tussen de billen is gesitueerd. Vrouwen voelen zich meestal lekker wanneer zij een string dragen. Ook de moderne man gaat tegenwoordig voor dit stukje ondergoed. Door de jaren heen is de string uitgegroeid tot wat het nu is. Vroeger zat de string niet fijn zodat veel vrouwen afhaakten. De populariteit steeg echter in de jaren ’70, mede door verbeterde technieken in de textielindustrie. Het is tot nu toe het snelst verkopende ondergoed voor de vrouw. Sinds een aantal jaar stijgt ook de bekendheid onder mannen. 

String types

Het bekendste type string is de G-string. Deze bestaat uitsluitend uit koordjes en heeft weinig te verbergen. De C-string bestaat uit een driehoekig lapje kunststof wat tussen de benen wordt gedragen zonder bandjes rond de middel. De tangastring heeft boven de billen een driehoekig lapje stof. Deze string is een combinatie van een slip en een string. 
Al deze bovenstaande types passen niet echt bij het mannenlichaam. Daarom is er speciaal voor de mannen, de heren string ontwikkeld. Een mooi voorbeeld uit de webshop is de VanBaam Leopard string. Een goede pasvorm en een geweldig uiterlijk, door het leopard patroon. Deze slip heeft aan de achterzijde de aanblik van een tangaslip, maar is toch volledig voor een mannenlichaam gemaakt. 

Online heren strings bestellen

Geen enkel ondergoed laat je er zo goed uitzien als de mannenstring. Je partner zal genieten van je mooie lijf. Een aantrekkelijk lichaam wordt nog aanlokkelijker wanneer je deze comfortabele string aanschaft. Een bestelling die je op werkdagen doet, zal binnen 48 uur worden verzonden. Boven de 30 euro besteld, dan worden er geen 
verzendkosten gerekend. Toch niet zo gelukkig met je aankoop? Binnen 14 dagen kan er geruild worden. Deze webshop heeft flexibiliteit hoog in het vaandel staan, dus je kunt zelf je bezorgdatum kiezen. Kijk voor alle informatie verder op de website en laat je inspireren door dit hoge kwaliteits underwear.

https://www.4youwear.nl/soorten/strings.html