Zwart op wit de beste
Image default
Energie

Het belang van het kiezen van de juiste elektrische boiler.

Het belang van het kiezen van de juiste elektrische boiler.

Als je jouw water op een duurzame manier wilt verwarmen, met een elektrische boiler dus, is er een aantal dingen die je moet weten.
Een gas cv werkt anders dan een dan een boiler/elektrische boiler, een boiler is een in feite gewoon voorraadvat waarin het water opgewarmd wordt en niet eindeloos warm water kan blijven geven.
Als het al het warme water verbruikt is, zal het water in het vat weer opnieuw opgewarmd moeten worden. 
Daarom is het kiezen van de juiste inhoud van je boiler belangrijk en dat weten ze bij elektrischeboiler.eu als geen ander. 

 

Op de eerste plaats; de aanwezige ruimte

Hoe groter de boiler, hoe meer ruimte je daarvoor nodig hebt. Gelukkig is er voor elke situatie wel een boiler te vinden die in de beschikbare ruimte past.

Bij elektrischeboiler.eu hebben ze een ruim assortiment elektrische boilers waaruit je kunt kiezen en elk model heeft natuurlijk zijn eigen voordelen:

• Een klassieke ronde boiler met standaard onderaansluitingen (verticaal)

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan de onderzijde

• Horizontale boilers aansluitingen aan zowel de linker- én de rechterzijde (patent)

• Platte design boilers met een geringe diepte van slechts 27 cm die zowel verticaal als horizontaal te plaatsen zijn

• 200+ liter boilers die op pootjes staan 

 

 

Onder een schuin dak kun je het beste voor een horizontale boiler kiezen. Een platte design boiler kan juist weer worden weggewerkt in een kast of je plaatst deze in het zicht, want deze design boilers zijn gewoon mooi om te zien. En bij grote huishoudens of woningen met meerdere badkamers of stortdouches is een grote capaciteit boiler juist de beste keuze. 

 

Boiler calculator

Elektrischeboiler.eu heeft bovendien een tool op de website staan die super handig is om te bepalen welke elektrische boiler nu het meest geschikt is om je gas CV of geiser (tapwater) te vervangen, belangrijk om te weten om de juiste keuze te maken zijn de volgende punten:

• Hoeveel water verbruikt jouw douchekop?

• Met hoeveel peronen maak je gebruik van warm water?

• Wordt er op 1 moment gebruik gemaakt van de douche of wordt er door meerdere personen snel achter elkaar gedouched?

• Hoe lang wordt er gedouched per douchebeurt?

 

Hieronder vind je de link naar de boilercalculator. Deze geeft een goed inzicht welke boiler het beste bij jouw persoonlijke situatie past:

 

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

 

Deskundig advies

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu staat je bij ieder product duidelijk omschreven wat de specificaties zijn en staan er handleidingen en datasheets op die je eenvoudig kunt downloaden. Maar toch zullen er altijd wat vragen open blijven. Omdat geen situatie hetzelfde is, zijn ze bij elektrischeboiler.eu 24/7 bereikbaar via de mail en tijdens werkdagen kun je ook telefonisch advies vragen.

https://elektrischeboiler.eu/