Zwart op wit de beste
Image default
Energie

Is een elektrische cv ketel van het merk DAT wat voor mij ?

Een elektrische cv ketel is een goede keuze als u zonnepanelen op het dak heeft en stroom ¨over¨heeft. Deze kunt u gebruiken om uw huis op te warmen met de elektrische cv ketel. Ook is het in sommige gevallen niet mogelijk een rookgasafvoer te maken. Een elektrische cv ketel heeft geen rookgasafvoer nodig omdat er geen verbranding plaatsvind. Of is er misschien simpelweg geen gas aanwezig en wel electriciteit. Ook dan is de elektrische cv van DAT een perfecte oplossing.

Maar is een elektrische cv ketel dan wel wat voor mij?

Ook u kunt eenvoudig zelf uitrekenen of een elektrische ketel wel wat voor u is. In de veelgestelde vragen op de website van Warmteshop.EU vindt u een calculator waar u in kunt geven hoeveel gas u per jaar verbruikt. De online calculator geeft dan aan wat u gaat verbruiken als u op elektriciteit gaat opwarmen.

Houdt er dan wel rekening meet dat de tarieven van electriciteit kunnen verschillen. Zo betalen grootverbruikers vaak minder dan de helft als een particulier en is verwarmen op electriciteit dus al snel interessanter. Wel vervallen alle vaste maandelijkse kosten die u aan uw gas leverancier zou betalen en is het onderhoud van de elektrische cv ketel een stuk eenvoudiger en goedkoper uit te voeren.

Wat is een DAT elektrische cv ketel ?

De DAT elektrische cv ketel is een plug en play ketel die uw huidige traditionele gas ketel kan vervangen. Alle radiatoren en vloerverwarmingsbuizen kunt u gewoon blijven gebruiken. U hoeft dus niet te investeren in nieuwe radiatoren e.d. wat meteen al veel geld bespaart. Ook is hij een stuk stiller en neemt minder ruimte in beslag. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de veelbesproken warmtepomp.

Ik denk dat u nieuwsgierig bent geworden. U wilt vast meer weten over de DAT elektrische CV ketels? Meer is te vinden op de website van www.warmteshop.eu. Daar is ook een veelgestelde vragen pagina waar u denk ik alle mogelijke vragen beantwoord ziet krijgen.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/