Zwart op wit de beste
Image default
Banen en opleidingen

High Tech Projectleider

Je bent een ervaren projectmanager met een passie voor techniek. Je kent alle kennis op het gebied van elektronica en wilt samen één van de pijlers van Sogeti ontwikkelen. Dan komen we graag met je in gesprek!

Als hightech projectmanager geef je leiding aan een projectteam van testers en hardware- en softwareontwikkelaars.

Je werkt samen met accountmanagers en engineers om offertes op te stellen en de gemaakte projectplannen te bewaken. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement, veranderbeheersing en communicatie met stakeholders. Je integreert het ontwikkel- en testproces met elkaar en zorgt ervoor dat het project op tijd binnen het budget en volgens de gestelde eisen wordt afgerond.

Sogeti biedt jou…

… Goede klantenportefeuille en uitdagende projecten in het hele land. Daarnaast krijg je talloze mogelijkheden om je expertise verder te ontwikkelen. Denk aan training en opleiding op het gebied van elektronica, software en testen, maar ook aan soft skills. Je maakt er gretig gebruik van omdat je weet: ontwikkeling is vooruitgang.

Waar ga je aan de slag?

Je gebruikt je expertise bij een klant op locatie of in een van de moderne werkplekken van Sogeti. Sogeti heeft vestigingen en veel van haar klanten door het hele land, dus dit is erg handig als je in hartje Nederland woont.

Wie ben jij?

Je bent sociaal, klantvriendelijk en vindingrijk. Met je positieve instelling durf je het initiatief te nemen om met het team het beste resultaat te behalen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Of het nu mondeling is of op (digitaal) papier.

Bovendien heb je

  • Een hightech achtergrond hebben en een hoog niveau van professionele opleiding en training in werken en denken;
  • Rijke ervaring, inclusief minimaal 2 jaar ervaring in academisch project- of teamleiderschap;
  • Elektronische kennis
  • Affiniteit met embedded systemen;

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/projectleider.html