Zwart op wit de beste
Image default
Marketing

Hoe kom je met je website hoger in Google en wat kost het?

Je kan in Google op twee manieren hoger in de ranking komen. Je kan namelijk adverteren via Google Ads of je kan met je website hoger in Google komen door je website te optimaliseren. In dit artikel gaan we je wat meer vertellen van de technieken en de kosten. 

Je website optimaliseren om hoger in Google te komen.

Bovenaan in Google is voor ieder bedrijf het streven, want zeg nou eerlijk; iedereen snap nu toch wel dat je daar geld mee kan verdienen? En dat is nou juist wat het zo uitdagend maakt. Daarom is het goed om van tevoren te kijken:

–       Hoe staat mijn website er nu voor

–       Hoe sterk is de concurrentie

–       Waar liggen voor mij kansen

Heb je namelijk sterke concurrentie online, dan is het een idee om eens te kijken of het een idee is om via lokale SEO je online vindbaarheid te verbeteren. Lokaal is namelijk vaak makkelijker aangezien minder concurrenten hierop inzetten.

Plan de campagne SEO

Zodra je een plan hebt en de juiste zoekwoorden, dan kan je zelf teksten schrijven alleen zijn wij vaak niet op de hoogte van de beoordeling van Google. Een SEO-tekstschrijver is dat wel. Huur ze in en zet vervolgens in op Linkbuilding. Heb je geen idee wat er met deze termen bedoeld wordt? Dan is het misschien beter om een online marketing bureau in te schakelen om je vindbaarheid te verbeteren.

Bovenaan in Google met Google Ads

Als je gaat inzetten met Google ads, dan moet je ook hier een goed plan hebben. Je kan via Google Ads je website scannen en vragen welke suggesties Google Ads zelf opgeeft om op in te zetten. Als Google namelijk zelf al leest dat jouw website over dat onderwerp gaat, dan heb je een grote kans dat de kwaliteit van de campagnes hoog zal liggen. Daarnaast ga je minder betalen voor de kosten per klik.

De tip is om voor iedere groep met trefwoorden een aparte pagina te linken die inhoudelijk meer verteld over het onderwerp, zodat je bezoeker ook op een pagina komt waar ze naar op zoek zijn.

https://allinone-media.nl/