Zwart op wit de beste
Image default
Verbouwen

Verhuizen met hulp doet u ontzorgen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder! Van Gastel verhuizingen is dé specialist wanneer het gaat om verhuizingen. Bij Van Gastel verhuizingen ontzorgen ze u volledig. Door het inpakken van uw witgoed, denk hierbij aan uw droger, wasmachine, vriezer of koelkast. Of uw kantoorartikelen zoals tafels, stoelen, kasten en al het andere kantoormeubilair. Hieruit kunt u opmerken dat van Gastel Verhuizingen zowel particulieren als zakelijke verhuizingen in een handomdraai geregeld hebben. Neem vandaag nog contact op om uw verhuisvraag te overleggen. Mail of bel gerust het vakkundige team van erkende verhuizers. En het maakt niet uit of uw verhuizing een grote verhuizing is een kleine, bij Van Gastel Verhuizingen denken ze op elk vlak met u mee.

Verhuis- en opslag service in Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur

Bij van Gastel Verhuizingen krijgen ze regelmatig de vraag of er naast de verhuisservice ook een tijdelijke opslagmogelijkheid is. En deze zijn er. Van Gastel Verhuizingen heeft ruimschoots opslagmogelijkheden. Zo is er een opslag in Bergen op Zoom, een opslag in Roosendaal en een opslag in Etten-Leur. Dat maakt van Gastel Verhuizingen ook uw verhuisbedrijf in Etten-Leur.  Wilt u uw witgoed, kantoormeubilair of uw volledig inboedel tijdelijk opslaan? Alle opslagmogelijkheden zijn perfect beveiligd. Daarbij zijn alle opslagmogelijkheden verwarm, zodat uw witgoed, kantoormeubilair of inboedel de juiste temperatuur behoud en zo de kwaliteit behoud. Zo blijkt maar weer dat Van Gastel Verhuizingen een ware specialist is in de verhuis en opslagservice.

Erkende verhuizers ontzorgen u volledig

Naast de beste materialen, faciliteiten werkt Van Gastel Verhuizingen alleen met de beste en erkende verhuizers. Dit betekent dat het team van verhuizers zorgzaam met uw spullen omgaan. Wel zo fijn dat uw spullen zorgvuldig naar uw nieuwe locatie wordt gebracht. Bij Van Gaste Verhuizingen worden zowel particulieren als zakelijke verhuizingen uitgevoerd. Van klein tot zeer grote verhuisprojecten. Met de jarenlange ervaring is geen verhuisvraag te gek. Neem daarom vandaag nog contact op en laat u volledig ontzorgen.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/