Zwart op wit de beste
Image default
Woning en Tuin

Hongaarse punt houten vloer den Bosch

Een houten vloer Den Bosch is verkrijgbaar in verschillende patronen. De hongaarse punt houten vloer den Bosch is een verrassend patroon. En bovendien net even anders dan het visgraatpatroon. Ook een hongaarse punt houten vloer den Bosch heeft een metamorfose ondergaan en is tegenwoordig uitstekend toepasbaar in de hedendaagse woning. Uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar in de klassieke variant! AvanceFloors heeft een ruime keus hongaarse punt houten vloer den Bosch. Toe te passen in elk interieur.

Verrassend resultaat houten vloer den Bosch

Bij een visgraat houten vloer worden de planken loodrecht op elkaar gelegd onder een hoek van 90 graden. Het hongaarse punt patroon heeft een andere legvorm. Bij een hongaarse punt patroon wordt een hoek van 45 of 60 graden aangehouden. Hierdoor krijg je een rustig en strakker ogende houten vloer. Ook dit houten vloeren patroon is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van extra smal en kort tot het moderne breed en lang. Een klassiek interieur? Dan past daar een smalle en korte hongaarse punt perfect. Wil je een industrialistisch interieur wat tegenwoordig erg populair is? Dan adviseren wij een hongaarse punt houten vloer in brede en lange delen. Alle afmetingen van houten vloer patronen zijn verkrijgbaar in alle kleurmogelijkheden die AvanceFloors in haar assortiment heeft, van white wash tot grijs of bruintint. AvanceFloors heeft dus een uitgebreid assortiment houten vloer patronen, ook van het hongaarse punt patroon, in regio den Bosch.

Hongaarse punt houten vloer den Bosch te combineren met vloerverwarming

Tegenwoordig zijn houten vloeren prima te combineren met vloerverwarming. Ook de hongaarse punt vloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming. Dat was wel anders in vergelijking met vroeger. Met de speciale technieken van tegenwoordig is dit echter wel mogelijk. Helemaal weg van een hongaarse punt patroon? Dat kan dus tegenwoordig ook prima met vloerverwarming. Laat je adviseren door onze AvanceFloors houten vloer den Bosch verkooppunten.