Zwart op wit de beste
Image default
Eten en drinken

Import van Mediterrane levensmiddelen

Het importeren van Mediterrane levensmiddelen is veel makkelijker geworden tegenwoordig omdat bedrijven makkelijker contact kunnen leggen en zo dus makkelijker leveranciers vinden.

Import van Mediterrane levensmiddelen was vroeger veel moeilijker omdat het moeilijk was voor bedrijven in Nederland om leveranciers te vinden in het buitenland. Producenten van veel van de producten zijn vaak kleine familiebedrijven en ze hadden de optie niet om in het buitenland afnemers te vinden. Nu kunnen dankzij het internet de bedrijven dat produceren makkelijk bedrijven vinden dat hun producten afnemen. Zo is het mogelijk voor een kleine bedrijf in Griekenland om een afnemer in Nederland te vinden via het internet.

Dankzij de nieuwe manier van contact leggen hebben we ook toegang tot meer Mediterrane levensmiddelen en ook meer unieke producten. Zo waren er kleine boerderijen dat hun producten alleen in de omgeving verkochten en daarbuiten waren deze producten niet verkrijgbaar, maar nu wel omdat deze kleine boerderijen ook afnemers buiten hun omgeving kunnen vinden. Voor ons betekent dat we meer exotische en unieke producten kunnen kopen omdat de import ervan makkelijke ris geworden.

In de supermarkten hebben we nu veel meer keuze uit producten en veel van deze producten komen uit het buitenland.

temafinefoods.com

bourmana.nl

hallalmeatcompany.nl