Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Kleding maakt de man

Dat kleding de man maakt is al langer bekend, en het klopt ook nog eens. Als man wil je er goed uitzien. Daarom is het voor afspraken, zakenlunches of feestjes belangrijk om voldoende bijpassende kleding in de kast te hebben. Door van kleding te wisselen die je draagt ​​en door andere kleding in de kast te dragen, kun je gemakkelijk nieuwe kleding direct in elkaar zetten. Op deze manier is het alsof je in je omgeving vaak met nieuwe kleren komt. Maar wat kies je bij het kopen van herenkleding?

 

Wijs advies

Het hangt er natuurlijk van af wat voor kleding je draagt. Gaat u voor een sollicitatiegesprek of een zakelijke afspraak, dan is het aan te raden u gepast te kleden. Het is echter niet altijd nodig om een ​​pak te dragen om er strak uit te zien. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een ​​pure jeans te combineren met een wit overhemd en jasje. Je kunt dezelfde spijkerbroek dragen met een paar sneakers en een mooi T-shirt. Door wat basiskleding te kopen hoef je niet te twijfelen aan welke kleding je moet dragen. De zomer is hier en je wilt er goed uitzien. Daarom kunt u wellicht ook enkele tips en suggesties voor zomerkleding gebruiken. Ook voor zomerkleding kun je, als je de juiste kleding in huis hebt, altijd een goede combinatie maken.

 

 

Ga met de tijd mee

Het is belangrijk dat je met de tijd meegaat wat betreft kledingstijlen. Blijf niet in het verleden hangen. Je kledingstijl gaat er uitzien alsof het ‘over de datum’ is. In de supermarkt laat je spullen die over de datum zijn toch ook liggen? Precies! Kleding evolueert continu. Streetwear is bijvoorbeeld een van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De bekendste Nederlandse kledingwinkels verkopen het tegenwoordig, Konceptstore bijvoorbeeld. Je shopt bij koncept purewhite, maar ook veel andere lokale streetwear merken. Je kunt de stijl het beste omschrijven als hip, modern en gedurfd. Laat een andere kant van jezelf zien. Streetwear is overgevlogen vanuit de Amerikaanse cultuur en dat zie je ook terug in de verschillende kledingstukken die tot de stijl behoren.

https://konceptstore.nl/collections/purewhite