Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

De come back van de kerstkaart

De come back van de kerstkaart

Dit jaar kun je er echt niet onderuit. Ouderwets echte kerstkaarten sturen is weer helemaal terug van weggeweest. Wie had dat gedacht dat in deze digitale wereld we een come back zouden beleven van de handgeschreven kerstkaart. En daar zijn we stiekum allemaal heel erg blij mee. Want zeg nou zelf, zo’n mooie kerstkaart op de deurmat of in de brievenbus, daar word je toch helemaal blij van! Zo veel leuker dan zo’n digitaal app’e of onpersoonlijke e-mail. We zijn blij dat de echte kerstkaart weer op z’n retour is.

Een kerstkaart sturen is leuk

Natuurlijk moet je dan ook zelf in de pen klimmen en een mooie kerstkaart sturen. Want een kerstkaart sturen is leuk, maar krijgen is nog veel leuker! Dus stuur iedereen die je komend jaar een hart onder de riem wilt steken of even wilt laten weten dat je aan ze denkt een mooie kaart. En zorg ervoor dat je er nog een aantal extra kaarten achter de hand hebt want ontvang je een kerstkaart van iemand die je hebt vergeten? Dan stuur je die persoon er alsnog eentje. Zo hoort dat.

Een lichtpuntje in deze moeilijke tijd

Voor veel mensen is deze kerst een moeilijke periode. Veel families zijn dit jaar een dierbare verloren. Dat maakt kerstmis extra zwaar. En zeker nu maar met een klein aantal personen bij elkaar mogen komen zullen er een hoop mensen zijn die de kerst misschien wel alleen doorbrengen. Het gemis van een geliefde hakt er dan extra hard in. Deze mensen verdienen sowieso een persoonlijke kerstkaart met een dikke kerstknuffel. En hopelijk kunnen we die knuffel in 2024 nog steeds in het echt geven. Juist in tijden van weinig sociaal contact is een kaartje sturen een mooi gebaar.

Wat voor kerstkaart stuur je?

Kerstkaarten zijn er in heel veel soorten en maten. We zien echte corona kerstkaarten, leuke ontwerpen met een knipoog naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Of zoek je een kerstkaart voor je werknemers, om ze te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Of gewoon een mooie kaart met een blijde boodschap voor 2024. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een toepsselijke kaart voor te vinden. En misschien ben je wel heel creatief en wil je zelf een kaart maken. Dat is eigenlijk nog veel leuker! Zelfgemaakte kaarten verdienen sowieso een ereplaatsje op de schoorsteenmantel.

Eén ding is zeker, wat voor kaart je ook kiest, de ontvanger wordt altijd blij van een kerstkaartje.

https://koningkaart.nl/kerstkaarten