Zwart op wit de beste
Image default
Vakantie

Op vakantie met vrienden in de Ardennen

Vergeet onpersoonlijke hotels, cruises met luidruchtige collega-vakantiegangers of een jeugdherberg vol onbekenden. Breng liever je vakantie  in de mooie Ardennen door in het favoriete gezelschap van de hele familie of met je beste vrienden, een beproefd recept dat garant staat voor unieke momenten. Zij die je het beste kennen en je aan het lachen brengen zorgen voor een topvakantie. Je komt met je favoriete gezelschap op je bestemming aan en je vakantie kan meteen beginnen. Bovendien bespaar je een flink bedrag op de overnachtingskosten.

Voordelig

Groepsvakanties zijn niet alleen leuk, maar ook heel voordelig. Samen een vakantiehuisje boeken verlaagt de kostprijs per persoon drastisch. In de Ardennen kan je al een vakantiewoning huren voor een grote groep vanaf 23 euro per persoon per weekend. Veel huizen zijn uitgerust met een privébadkamer per slaapkamer. Anderen huizen in de Ardennen hebben een speelruimte met pooltafel, tafelvoetbal of tafeltennis, of een zwembad. Of een gezellige open haard of grote barbecue op het terras.

Drie generaties samen op vakantie

Het grote voordeel van een vakantiehuis in de Belgische Ardennen? De hele familie kan mee. En dan hebben we het ook letterlijk over de héle familie, drie generaties groot. Jong of oud, niemand zal zich vervelen. Je bent met z’n allen op vakantie en je kiest zelf welke momenten je deelt en met wie. Dat is het mooie aan een vakantiehuis van i in de Ardennen. Het biedt talloze mogelijkheden om gezellig samen te zijn en tegelijk ook voldoende privacy en een rustig ogenblik voor jezelf. Voor de jongsten zijn de Belgische Ardennen een waar paradijs. Bossen en rivieren hebben op hen een magische aantrekkingskracht. Ze kunnen er in bomen klimmen, een dam bouwen en nog veel meer. In de vakantiehuizen van Ardennen wordt er met hen extra rekening gehouden. Zij kunnen zich uitleven in de grote tuin, dikwijls met zwembad en trampoline, of binnenshuis met pingpong of tafelvoetbal.Gerelateerde artikelen

Een auto huren in Curacao!

Weg van de massa met All Over Tours