Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe elektrische tandenborstel?

Als u voor een gezond gebit wilt gaan, poetst u het beste elektrisch. In onze shop kunt u daarom veel soorten slimme elektrische tandenborstels vinden van de merken Oral-B en Philips Sonicare. Elektrisch poetsen heeft vele gezondheidsvoordelen voor uw gebit. Zo pakt u tandplak aan en komt u in elke hoek. U hoeft veel minder moeite te doen. Een elektrische tandenborstel heeft een timer. U weet zo exact hoelang u een bepaalde hoek in uw gebit moet poetsen. Tandartsen en mondhygiënisten raden elektrisch poetsen ten zeerste aan. U krijgt minder snel last van verkleuring, tandplak, tanderosie en ontstoken tandvlees als u elektrisch poetst. Bij ons vindt u alleen moderne elektrische tandenborstels waarmee u vlot en comfortabel poetst. Vernieuwing staat namelijk voorop.

Ons assortiment voor elektrisch poetsten

Bij ons schaft u opzetborstels aan, opladers en complete elektrische tandenborstels. We hebben tandenborstels met timer, smart tandenborstels met onder andere 3D-Tracking technologie en tandenborstels die verbinding kunnen maken met de smartphone-app via bluetooth. U kunt kijken welke tandenborstel het beste aansluit bij uw poetsgedrag. Onze tandenborstels maken poetsen leuker en leerzamer. Dit komt doordat onze elektrische tandenborstels van Oral-B en Philips veel vernieuwende specificaties hebben. De opzetborstels zijn zo gemaakt dat ze overal in uw gebit kunnen komen. Zelfs tussen uw tanden en op andere lastige plekken in uw gebit. Bovendien reinigen ze de hele tand in een keer.

Oral-B: Pak uw gebit aan met unieke poetsprogramma’s

Wilt u een luxe en uitgebreide elektrische tandenborstel? Dan is de Oral-B Genius X een van de beste in zijn kwaliteit. Deze tandenborstel werkt met een Smart Ring en maakt gebruik van kunstmatige intelligentie met bewegingssensoren. De zelflerende tandenborstel analyseert uw poetsgedrag en past het poetsprogramma helemaal aan op uw doelstelling. U kunt absoluut rekenen op een gezond gebit, doordat de tandenborstel over de nieuwste technologie beschikt. De smartring van 360 graden heeft een speciale poetsdruksensor. U poetst nooit te hard zodat uw tandvlees gaat bloeden. De tandenborstel kan 100% tandplak verwijderen. In de Oral-B app kunt u dagelijks uw poetsgedrag inzien. U ziet direct hoe u poetst en wat beter kan.

Philips Sonicare

Met een rotatiesnelheid van 62.000 bewegingen per minuut is de Philips Sonische tandenborstel een professioneel mondhygiëne instrument. Door de snelle bewegingen zullen etensresten en bacteriën in een korte tijd worden verwijderd. Kies bijvoorbeeld de Philips Sonicare Diamondclean 9000. Dit is een professionele tandenborstel met vier uitgebreide poetsprogramma’s. U kunt dus kiezen voor standaard, diepe reiniging, witte tanden en sterk tandvlees. Ook helpt de tandenborstel u te herinneren om uw opzetborstel op tijd te vervangen. Verder kunt u met de app op uw telefoon alle reinigingsbeurten bijhouden. U schaft uw elektrische tandenborstel aan in onze winkel.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een senioren alarm?

Grote maten t-shirts, waar koop je die eigenlijk

Hoe jij het milieu kunt helpen!