Zwart op wit de beste
Image default
Aanbiedingen

Ruimtegebrek, maar ook weer niet? Met een tussenvloer kunt u loze ruimte optimaal benutten!

Wist u dat u ruimtegebrek kunt hebben, maar tegelijkertijd ook weer niet? Klinkt heel tegenstrijdig, nietwaar? Toch is dit een probleem dat we veelvuldig voorbij zien komen bij ondernemers. Zij hebben dan bijvoorbeeld een mega groot magazijn tot hun beschikking met een plafond die nog net niet tot aan de sterren reikt. Vaak staan hier stellingen in die niet helemaal tot aan het plafond komen en waardoor er dus loze ruimte ontstaat boven in het magazijn. Bij ruimtegebrek op de vloer kunnen we dan dus eigenlijk wel stellen dat er nog wel ruimte beschikbaar is, maar dat die beschikbare ruimte zich op de verkeerde plek bevindt waardoor het niet benut kan worden. Met een tussenvloer van Nolte Opslagsystemen kan dit probleem echter eenvoudig opgelost worden.

Hoe werkt een tussenvloer?

Een tussenvloer is precies wat de naam al doet vermoeden: een vloer die tussen twee bestaande verdiepingen in geïnstalleerd kan worden. Vaak worden dit soort vloeren van een lichtgewicht stalen constructie of frame gemaakt, waardoor ze geheel zelfdragend zijn. Bij het installeren van een tussenvloer wordt er dan ook geen gebruik gemaakt van dragers of steunpilaren die een deel van het al bestaande vloeroppervlak opslokken. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en is het mogelijk om het totale vloeroppervlak in een handomdraai te verdubbelen. Loze ruimte is zo voorgoed verleden tijd!

Tijdelijke of permanente oplossing

Een tussenvloer kan ingezet worden als een permanente, maar ook als een tijdelijke oplossing. Wanneer u het hele jaar door Tetris moet spelen om alle goederen in uw magazijn opgeslagen te krijgen, doet u er wellicht goed aan om de vloer permanent te plaatsen. Heeft u alleen tijdens de drukke seizoenen en de daarbij horende piekverkopen last van ruimtegebrek? Dan kunt u er ook voor kiezen om de tussenvloer slechts tijdelijk te installeren. Een zeer groot voordeel van een tussenvloer is de eenvoud waarmee het gemonteerd, maar ook weer gedemonteerd kan worden. Dit maakt het zeer geschikt als tijdelijke oplossing.

Een topkwaliteit maatwerk product

Een tussenvloer van Nolte Mezzanine is een topkwaliteit maatwerk product. Hoewel de constructie zeer licht van gewicht is en eenvoudig te monteren en demonteren is, is het bijzonder robuust en stevig. De vloeren worden helemaal op maat gemaakt zodat u er nog lang plezier van zult hebben! Vraag een gratis offerte aan.

https://www.noltemezzanine.nl/