Zwart op wit de beste
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg nu zwemles in Nijkerk

 

Wil je leren zwemmen, dat kan met het volgen van zwemles in Nijkerk. Het  Het zwembad van Nijkerk is geschikt voor het volgen van zwemles, wedstrijdzwemmen en zwemmen voor ontspanning. Het zwembad heeft namelijk een bad met een verwisselbare bodem waardoor er in dit bad ook zwemles Nijkerk kan worden gegeven aan jonge kinderen.  Het zwembad ligt net buiten het dorp en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Zwemles voor alle leeftijden

Het zwembad van Nijkerk is voor iedereen. Zwemles in Nijkerk volgen is dan ook voor alle leeftijden mogelijk.. Er wordt zwemles gegeven aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 80 jaar. Zo wordt er voor baby’s en peuters zwemles georganiseerd op elke maandag. Elke maandag is namelijk het bad extra warm omdat er ook zwemles Nijkerk wordt gegeven aan oudere mensen. Het warme water is niet alleen fijn voor de allerjongsten maar ook voor de alleroudste. Bij baby zwemles Nijkerk wordt er op een leuke en laagdrempelige manier kennis gemaakt met het water voor ouders en jonge kinderen. Ouderen volgen niet perse meer zwemles in Nijkerk maar hebben gewoon een fijn uur samen waarin ze in beweging blijven

ABC Diploma halen

Ook kun je zwemles in Nijkerk volgen voor het ABC Diploma. . De kinderen leren zwemmen via de Zwem-ABC methode in het zwembad. De kinderen krijgen les van een gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers. Ze leren tijdens zwemles Nijkerk hoe ze moeten drijven, watertrappelen of een stukje onderwater zwemmen. Daarnaast leren de kinderen om te zwemmen met kleren aan en leren ze hoe ze op hun buik of rug kunnen zwemmen. Er zijn verschillende startdatums voor groepen voor zwemles Nijkerk.  Daarnaast zijn er ook speciale lessen voor mensen die het zwemmen zijn verleerd. Alle lessen die worden gegeven en informatie over zwemles Nijkerk is ook terug te vinden op de website.