Zwart op wit de beste
Image default
Bedrijven

Anonieme en spannende kamer per uur

Mooie  kamer per uur is ideaal voor als je een keer met je een keer privé met je minnaar of minnaar erop uit wil. Het is ook perfect voor wanneer je een keer met je partner wilt ontspannen van alle drukte uit het dagelijks leven. De kamers zijn daarnaast ook nog eens erg spannend ingericht. Het fijne van de kamer per uur is dat je alles discreet kan afhandelen. Dit vind je niet zomaar. We beschikken over een parkeerplaats die redelijk goed afgeschermd is, zo staat je auto niet bij ons in het zicht. Daarnaast kan je bij ons ook contant afrekenen. Je hebt ook geen legitimatie bij ons nodig.

 

Voor wie de kamers geschikt zijn

De voornaamste doelgroep zijn mensen die vreemd willen gaan zonder dat iemand erachter komt. Desalniettemin is een kamer per uur ook zeer geschikt voor stellen die er graag met z’n tweeën op uit willen. Zo heb je even geen kinderen om je heen of andere afleidingen. De kamers die we aanbieden zijn erg divers. We hebben bijvoorbeeld erg romantische kamers, maar in tegenstelling daarvan hebben we ook SM-kamers. Deze attributen kan je allemaal gerust gebruiken. Verder bieden we ook een kinky kamer aan. Door de diversiteit is er een kamer per uur voor ieder wat wils.

 

Hoe discreet is discreet?

Het is niet mogelijk om nog discreter te werk te gaan dan bij ons. Wanneer je bij ons een kamer per uur zal regelen zal niemand erachter komen. Je hoeft namelijk geen gegevens aan ons door te geven. Het enige wat we handig vinden is een naam en telefoonnummer. Er zal nooit gebeld worden op je mobiele nummer, hooguit een sms voor als er vertraging is. Voor een kamer per uur hebben we geen achternaam of legitimatie nodig. Daarnaast is de locatie ook nog zeer afgelegen. Je zal dus als het goed is geen bekenden tegenkomen.