Zwart op wit de beste
Image default
Mode en Kleding

Shoelia voor bijzondere trouwschoenen

Shoelia is een familiebedrijf met een passie voor bijzondere en kleurrijke schoenen. Bijzondere trouwschoenen, kleurrijke schoenen, schoenen met bloemenprint of kurk schoenen? Voor al deze schoenen bent u bij Shoelia aan het juist adres.

Handgemaakte kwaliteitsschoenen met een bijzondere print, uitvoering of kleur, dat is het concept van Shoelia. Een concept waar het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan perfect bij aansluit. Dit schoenenmerk kenmerkt zich door oog voor detail, inspirerende kleurrijke schoenen en constant in beweging om de meest prachtige materialen te vinden.

Bijzondere trouwschoenen op maat

Wanneer u binnenkort gaat trouwen ga dan eens naar Shoelia voor bijzondere handgemaakte heren- en damesschoenen van Pepe Milan. In hun ruime aanbod bijzondere trouwschoenen vindt u zeker het perfecte paar. Shoelia helpt u hierbij met persoonlijk advies op maat en eventueel een privé afspraak buiten openingstijden. Voor een goed kleuradvies is het handig om de kleding of een stukje stof van de kleding mee te nemen.

Om het nog meer bijzonder te maken kunnen de heren- en damesschoenen worden gemaakt in matchende materialen zodat u beiden ‘dezelfde’ schoenen draagt. Ook kunt de schoenen personaliseren met bijvoorbeeld initialen of trouwdatum. Wilt u echt unieke trouwschoenen dan kunt u zelf uw trouwschoenen samenstellen.

Zelf uw schoenen samenstellen

Ondanks de ruime collectie bijzondere herenschoenen en damesschoenen kan het voorkomen dat u niet vindt wat u zoekt.  Of u wilt echt unieke (trouw)schoenen of matchende heren- en damesschoenen? U heeft dan bij Shoelia de mogelijkheid om zelf uw schoenen samen te stellen. Als bedrijf kunt u deze mogelijkheid gebruiken om schoenen te laten maken met een logo erop. Of om matchende schoenen voor alle medewerkers te laten maken.

Hoe gaat het zelf een schoen samenstellen in z’n werk? 

Voor het zelf samenstellen van een schoen samenstellen wordt een afspraak gemaakt in één van de winkels van Shoelia. Op dit moment vindt u deze winkels in Veenendaal en Groningen. Samen met u kijken zij naar de ideeën en mogelijkheden en natuurlijk welk model het beste bij uw voeten past. Er wordt gewerkt met diverse beschikbare materialen. Alle materialen (m.u.v. limited edition materialen) kunnen zowel op heren- als damesschoenen worden gebruikt.