Zwart op wit de beste
Zorg

Goede tandartsverzekering afsluiten

Lig je regelmatig in de stoel bij de tandarts? Dan is het slim om naast je basis zorgverzekering of aanvullende verzekering een goede tandartsverzekering af te sluiten. Kosten voor de tandarts worden tot je 18de vergoed vanuit het basispakket, maar hierna niet meer. Bij ZorgDirect kun je een losse tandartsverzekering afsluiten, waarmee een groot deel van de kosten gedekt is. We bieden de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen, die allemaal 75% van de kosten vergoeden. Met de TandExtra verzekering ontvang je tot 250 euro vergoeding per jaar, TandPlus geeft je maximaal 500 euro en met de TandTop verzekering krijg je de hoogste vergoeding, tot 1000 euro per kalenderjaar. Er is dus altijd een tandartsverzekering die bij jou past.

Verzekerd bij ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekeraar die het belangrijk vindt dat jij zelf kunt kiezen waar en door wie je behandeld wilt worden. Daarom is onze basisverzekering begin 2018 veranderd van een naturapolis in een restitutiepolis. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om een zorgverlener te kiezen waar jij je prettig bij voelt. Je krijgt de zorg altijd vergoed en bent niet gebonden aan de zorgaanbieders waarmee wij een contract hebben. De enige vereiste is dat de behandelaar voldoet aan de kwaliteitseisen die door ZorgDirect en de overheid worden gesteld. Zo weet je in elk geval zeker dat je de juiste zorg ontvangt.

Zorgpremie berekenen

Bij ZorgDirect doen we er alles aan om een goede zorgverzekering te bieden tegen een lage premie. Iedereen moet immers zorg van goede kwaliteit kunnen ontvangen zonder hiervoor te veel te betalen. De kosten die je betaalt voor je zorgverzekering zijn elk jaar weer anders. Dit komt door veranderingen in de zorg en de inhoud van de basisverzekering die jaarlijks aangepast wordt. Op de website van ZorgDirect kun je eenvoudig je zorgpremie berekenen. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een bericht via WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl