Zwart op wit de beste
Image default
Auto's en Motoren

Hét adres voor een auto-, motor- of scootertheoriecursus? Gelijk Geslaagd!

Gelijk Geslaagd is hét adres waar je moet zijn als je snel je theorie examen wilt halen. En of het nu gaat om het auto theorie examen, het motor theorie examen of het scooter theorie examen, bij ons kan je voor alle drie een uitstekende cursus volgen. En de duur van de auto- en motortheoriecursus? Die is slechts 1 dag! De duur van de scootertheoriecursus is slechts anderhalve dag. Na het volgen van onze theoriecursus kan je dezelfde dag al het CBR examen maken.

Uitstekende begeleiding van onze docent

Of jij je motortheorie in Eindhoven, Goes, Nijmegen of Amsterdam wilt halen, het maakt allemaal niet uit. Want ons vind je door het hele land.

Waarom zijn wij dan hét adres om je theorie examen te halen? Je wordt door ons uitstekend begeleid, ook als je kampt met ADHD, dyslexie of een taalachterstand weten wij precies hoe we je alle kennis moeten bijbrengen. Jou alle kennis bijbrengen doen we op een unieke manier. Er komt namelijk geen theorieboek aan te pas. Dit scheelt je niet alleen in de aanschafkosten, je hoeft je ook geen weg door een saai en dik theorieboek heen te ploeteren.

Wij verzorgen een goede klassikale les die werkelijk voor iedereen prima te volgen is. Onze docenten zijn relaxed, duidelijk en aardig. Heb je tussendoor vragen over de lesstof of heb je even extra begeleiding nodig? Geen probleem, de docent neemt alle tijd voor iedereen. Na de klassikale les laat de docent alle cursisten oefenen met het maken van examens. Deze examens zijn precies zo opgesteld als de examens van het CBR, dit geeft je dus de beste oefening. Het echte examen dat je later op de dag bij het CBR gaat maken kent dus geen geheimen meer voor jou.

Schrijf je online in via onze website

Doe jij mee aan onze auto theoriecursus Delft? Schrijf je je in voor de motor theoriecursus Amsterdam? Of kies je voor de scooter theoriecursus in Rijswijk? Via onze website kan jij je eenvoudig inschrijven voor één van de vele cursussen die wij aanbieden.

https://www.gelijkgeslaagd.com/