Zwart op wit de beste
Image default
Auto's en Motoren

Rijlessen mogelijk vanaf 16,5 jaar

Sinds de nieuwe regeling is het mogelijk om te rijlessen vanaf 16,5 jaar. Je kunt op je 17e verjaardag al afrijden. Zo kun je al rijden vanaf je 17e jaar. Je mag dan achter het stuur met een begeleider naast je. De begeleider kies je zelf uit. Dit moet iemand zijn die minimaal 5 jaar lang in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. Op je 18e verjaardag mag je geheel zelfstandig achter het stuur. Het is altijd verstandig om je rijbewijs zo snel mogelijk te behalen. Want het praktijkexamen van het CBR wordt ieder jaar moeilijker en duurder. Je leert ook sneller wanneer je jong bent. Hoe ouder je wordt, hoe meer verantwoordelijkheden er op je schouders lasten en daarmee ook minder tijd zult hebben om te rijlessen. 

 

Rijlessen vanaf 16,5 jaar bij Rijschool Delft

Rijschool Delft is een vriendelijke rijschool met een transparante werkwijze. Er zullen nooit onverwachte kosten komen. Afspraken worden aangehouden. Flexibiliteit staat voorop bij de rijschool. Dit is zeer belangrijk, omdat je tijdens de rijopleiding altijd gemotiveerd moet blijven en geen tegenvallers wilt hebben. Demotivatie kan je tempo en leervermogen aanzienlijk belemmeren. Bij Rijschool Delft is het mogelijk om rijlessen te volgen vanaf 16,5 jaar. Het is een rijschool die meer dan 11 jaar ervaring heeft in de branche als rijschool. De rijlessen zijn van kwaliteit en de instructeurs zijn echte professionals. Serieuze, leerzame maar ook zeer gezellige rijschool. 

 

Goedkope rijlessen

Op jonge leeftijd heb je natuurlijk niet zoveel centjes die je zomaar kunt uitgeven. Je bent hoogstwaarschijnlijk bezig met je studie. Hierdoor heb je geen vaste baan of enkel een bijbaantje. Daardoor wil je zo min mogelijk betalen voor de rijlessen, maar toch goede rijlessen krijgen. Je betaald er immers voor en wilt zo snel mogelijk je rijbewijs. Rijschool Delft heeft hieraan gedacht en heeft het mogelijk gemaakt voor iedereen om te kunnen rijlessen. De lespakketten zijn goedkoop en er wordt de mogelijkheid aangeboden om je lespakket te betalen in termijnen.  Voor de studenten doen ze nog iets extra’s en bieden een studentenkorting aan. Je krijgt ook een gratis proefles waarbij je de voertuig kunt verkennen en kennis kunt maken met je toekomstige rijinstructeur. Hierbij wordt er gekeken naar je rijvaardigheid en aan de hand daarvan een indicatie gemaakt van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben. Je kunt daarmee een lespakket kiezen die het beste bij je past, zodat je kunt afrijden op eigen tempo. Je hoeft niet meer of minder rijlessen te volgen dan nodig is. Dit noemen ze “rijopleiding op maat” bij Rijschool Delft. Hiermee kun je enorm kosten besparen. 

 

Examengerichte rijlessen

De rijlessen zijn examengericht. Dit houd in dat je tijdens de rijlessen vooral de routes van het CBR beoefend die je zal moeten rijden tijdens het praktijkexamen. Ook doe je de opdrachten die je moet doen van je examinator en krijg je dezelfde vragen. Hierdoor wordt je zo snel mogelijk klaargestoomd voor het praktijkexamen. De rijlessen zijn volgens de richtlijnen van RIVM, kortom coronaproof. Je krijgt tijdens de rijlessen een volledige begeleiding van A tot Z. Er worden tussentijdse toetsen gegeven. Met een opfriscursus, ben je in een korte tijd klaar voor het examen. Dankzij de unieke manier van lesgeven heeft de rijschool een hoog slagingspercentage behaald.

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere rijinstructeurs aanwezig bij Rijschool Delft. Ook werken ze door in de avonden en in het weekend, zelfs op feestdagen. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je direct starten. Sommige rijscholen kunnen niet direct een examen reserveren. Daar hebben zij geen last van. Er zijn ook geen wachttijden met examens. Bij rijscholen waar dit niet zo snel geregeld is, verleng je het aantal lessen door rijlessen te nemen tot je moet afrijden, wat ook weer extra kosten betekent. Je wordt thuis opgehaald voor je rijles. Na de rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet. Wil je opgehaald worden op een ander locatie? Dat is ook mogelijk. Je kunt op ieder gewenste locatie worden opgehaald. Wil jij met spoed je rijbewijs halen? Je kunt meerdere keren rijlessen nemen per week. Ook kun je een spoedcursus volgen. 

 

Luxe lesauto’s

Jong en oud, iedereen droomt ervan om te rijden in een dikke auto. Rijschool Delft heeft allemaal nieuwe auto’s voorzien van de nieuwste technologie. De auto’s zijn luxe en comfortabel. Je mag de auto waarin je gaat rijlessen zelf kiezen. Hierbij heb je de keuze uit een Range Rover, Jaguar, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. Er zijn weinig tot geen vergelijkbare rijscholen in heel Nederland. Je kunt opgehaald worden van je school of werk in een dikke Range Rover of een Jaguar. Je stapt in en rijd ermee weg voor al je klasgenoten of collega’s. Lijkt dit je niet vet?