Zwart op wit de beste
Image default
Woning en Tuin

Rolluik specialist Den Haag

Wilt u uw winkelpand, bedrijfspand, garage of woonhuis optimaal beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor een rolluik op maat van Celerol. Celerol is al meer dan 24 jaar specialist in rolluiken in Den Haag– en daarbuiten. In de eigen werkplaats worden de rolluiken voor u gefabriceerd. Volledig op maat en in de RAL kleur naar wens. De ervaren monteurs zorgen voor een perfecte montage.

Beveiligingsrolluik voor winkel

Een rolluik voor de winkel is een verstandige keuze. Het aantal inbraken neemt toe en afgelopen jaren is er zelfs 50 000 keer aangifte gedaan. Winkels die niet van een rolluik zijn voorzien, en dus toegankelijker zijn, lopen een groter risico. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een beveiligingsrolluik, dient u na te gaan of de gemeente specifieke eisen stelt. In sommige winkelstraten is een stalen, gesloten rolluik namelijk niet toegestaan. Vraag daarom na welk rolluik voor uw winkel geschikt is.

Rolluik met doorkijk mogelijkheid

Een gesloten rolluik van staal is zeer solide en inbraak werend. Het biedt echter geen doorkijk mogelijkheden. Vervelend, u wilt immers uw etalage dag en nacht kunnen laten zien! Celerol biedt daarom een alternatief; een rolluik met doorkijk mogelijkheid! Hiervoor heeft u de keuze uit twee varianten:

1. Perfo rolluik

Perfo rolluiken lijken op de standaard gesloten rolluiken, maar dan voorzien van kleine geperforeerde gaatjes. Deze kleine openingen bieden vele voordelen. Zo is de doorkijk capaciteit flink: maar liefst 70 procent! Verder is het stalen luik leverbaar in iedere RAL kleur en biedt optimale ventilatie.

2. Buis rolluik

Buis rolluiken bieden maar een doorkijk van maar liefst 80%. Toch is het rolluik uitermate stevig. Het pantser is namelijk opgebouwd uit rechte ronde buizen. Deze zijn onderling met elkaar verbonden en zorgen voor een ondoordringbaar framewerk.

Beide rolluik variaties zijn uitermate robuust en inbraak werend. Ze worden standaard voorzien van een 230 Volt elektrische buisaandrijving.

Wilt u een scherpe offerte ontvangen, vrijblijvend? Neem dan eens contact op met rolluik specialist Celerol.

https://www.celerol.nl/rolluiken-den-haag/